Oto mój wkład w kampanię antydyskryminacyjną. Czujcie się poinformowani. Jeśli to nie wystarczy i nadal czujecie niedosyt informacji, to zapraszam na nasze forum. Rozsyłania poniższy obrazków MMSami nie przewidujemy.
PS. (Proszę tylko zauważyć, że modele żołnierzy są tymczasowe, a jakość modeli naszych docelowych żołnierzy dorówna jakości model uzbrojenia )
PS2. Oczywiście screeny nie odzwierciedlają wyglądu ostatecznego. Czytaj: może być, a nawet będzie lepiej.
Screeny broni wyglądają naprawdę dobrze Kiedy tak podziwiałem beryle, nasunęło mi się pytanie: Ile jest beryli z wszelkimi rodzajami celowników optycznych w polskiej armii? Czy są używane w znaczących ilościach, czy można je znaleźć tylko w magazynach GROMu?
Kangur napisał(a):Screeny broni wyglądają naprawdę dobrze Kiedy tak podziwiałem beryle, nasunęło mi się pytanie: Ile jest beryli z wszelkimi rodzajami celowników optycznych w polskiej armii? Czy są używane w znaczących ilościach, czy można je znaleźć tylko w magazynach GROMu?
Dobre pytanie, może któryś z naszych ekspertów będzie wiedział....? Bo osobiście widziałe tylko zdjęcia (z Iraku) wersji z celownikami EOTecha (rówinież takie mamy) i PCS-6.
Ja zetknąłem się ze zdjęciami naszych wojaków z zamontowanymi LKA-4 (również na miniberylach) i PSC-6, a były to zdjęcia z jakichś ćwiczeń, a nie pokazu dla prasy. Natomiast CK-3 dotąd nie trafił się nigdzie tzn. poza prezentacją wyrobu i jednym zdjęciem GROMowca z miniberylem.