Teraz jest N 30 lis, 2025 03:42

Ludowe Wojsko Polskie - ogólna dyskusja

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

jack_410

Kapral

Kapral

PostSo 26 lut, 2005 10:22

"Sorry, you do not have permission to reply to that topic"
to jest to co mi sie wyswietla na forum BISu - tznaczy ze mam nie odpowiadac na post a wysylac poczte do topicu ?

zreszta niech spadają .....
Potwierdzaja sie niestety słowa jednego kolegi - są strasznie zakompleksieni..... ostatecznie niema sie co dziwić .... same przegrane bitwy i wojny .... czasem nawet zarobiona kasa na własnych pogromcach tego jak widać nie może zrekompensować....
zresztą chłopaki muszą podkreśłać swoja ważnośc - to ich sposób na to aby, być może choć u kogokolwiek na swiecie, "CSLA" jako armia znalazła się w dziale "armed force" a nie tylko "logistic"...... :P

MaRcin

Major

Major

PostSo 26 lut, 2005 11:04

Sorry, you do not have permission to reply to that topic

to tylko efekt rejestracji... biurokratyczna maszyna działa na pełnych obrotach....
Good Times Gone

jack_410

Kapral

Kapral

PostSo 26 lut, 2005 15:57

W moim imieniu Marcin zamiescil na forum BIS moja odpowiedz na zarzuty MAA - oto ona:
1. None part of CSLA addon were used in LWP SKOT.
2. We (LWP team) got full documentation of SKOT
3. Pictures look quiet similar because this is the same vehicle!
4. Don't need to tell how nice I feel when organization of CSLA veterans offer me (ex-LWP soldier) to meet and to recall old times at the same moment CSLA accuse me of stealing their SKOT - vehicle that rather should unite Poles, Czechs and Slovaks not divide.
5. I suggest you to trust people. Not everyone wants to steal effects of your work.
6. Config or this addon were written with Offtime and he can confirm it is completely new model.
7. Couldn't you contact LWP first and ask if it's our addon? Don't you think it's unfair to start public discussion about it before contacting with us?

nic wiecej nie mam do dodania - nie mam tez zamiaru urzearac sie z MAA na forum ....

Kuba

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 26 lut, 2005 16:33

Czesi się chyba mszczą za 1968 :]
Maa napisał(a):LOL
Please, read my post carefully again and look at comparison pic.

Are you sure, that you make those parts and textures from scratch and they looks 100% like mine when they are made by two different peoples from different basis (photos)?
Or you were in Czech to take these photos ? :)

Vehicles can looks alike because it is same vehicle, but I'm sure that two different peoples with different skills can't make 100% identical models and textures ;) Some parts on textures are hand-painted so I'm sure, that it can't be on any real photo.

I don't know why some peoples thinking that many peoples are blind.... I'm repeating again.... I don't want start flame-wars or attacking you but if you use other author's work then plz write info about that ...

jack_410

Kapral

Kapral

PostSo 26 lut, 2005 18:50

zdiecie o ktore chodzi MAA zostalo pomylone przez Daetchsytche i nie powinno byc publikowane jako LWP SKOT - poniewarz przedstawia ono różnice w wyposazeniu oraz wymiarach miedzy LWP Skotem (kadłub) oraz wyposazeniem CSLA - zostalo zrobione tylko na uzytek Teamu LWP-mod a nie do publikacji zewnetrznej...
Poprawny screen zostal zamieszczony na OFP.BMJ w poprawionym newsie o skocie razem z wyjasnieniem co zaszlo...
nie zmienia to faktu ze SKOT LWP niema nic wspolnego z CSLA co moge bardzo prosto udowodnic publikujac na forum BISU screeny z porownaniem siatek o2 obu addonow - niestety nie moge bo jakos nie wpadlem na to wczesniej zeby sie "udzielac" na tym forum a obecnie czekam jak pisalem az bede mogl cos powiedzie osobiscie .... zaczym mnie calkiem MAA opluje...
zreszta mam juz dzis i tak na tyle spieprz.. dzionek ze moze nawet zaraz zrobie takie porownawcze screeny i wam je pokaze... - mysle ze MAA i tak zaraz ktos uprzejmie poinformuje o tym - wiec bedzie OK
zobaczymy..
JAK narazie chcialbym goraco podziekowac MAA za udzial w kampani reklamowej LWP moda w ktorej po porównwniu poprwnych zdiec widac prawdzie różnice w wykonaniu adonów - PIEKNE DZIEKI... :twisted:

Arika

Major

Major

PostSo 26 lut, 2005 18:58

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :razz:
Obrazek

jack_410

Kapral

Kapral

PostSo 26 lut, 2005 19:02

nie było to moim celem - ale skoro tak wyszlo - no cóż czemu nie.. :twisted:

sjojok

Major

Major

PostŚr 09 mar, 2005 19:04

wpadłem na całkiem fajny pomysł by w modzie naszych dzielnych wojaków obdażyć pagonami jeszcze czegoś takiego w ofp nie widziałem i wreszczie odróżnienie w ofp kaprala od porócznika nie było by żadnym problemem wystarczyło by spojżeć na stopień co wy na to ??
Obrazek

Hummel

Kapral

Kapral

PostŚr 09 mar, 2005 19:53

:grin: ....... temat połapany ;-)

Kuba

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 09 mar, 2005 21:45

sjojok napisał(a):wpadłem na całkiem fajny pomysł by w modzie naszych dzielnych wojaków obdażyć pagonami jeszcze czegoś takiego w ofp nie widziałem i wreszczie odróżnienie w ofp kaprala od porócznika nie było by żadnym problemem wystarczyło by spojżeć na stopień co wy na to ??

Jest juz chyba cos takiego w FDF i Liberation ;-)

deathscythe_hell

Szeregowy

Szeregowy

PostWt 10 maja, 2005 17:17

mam pytanie czy LWP-mod jeszcze funkcjonuje??
I'm Shinigani... god of the Death - Duo Maxwell
"You're afraid of dying, aren't you guys? in that case, you shouldn't be fighting at all" - Quatre R.Winner

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 10 maja, 2005 17:22

deathscythe_hell napisał(a):mam pytanie czy LWP-mod jeszcze funkcjonuje??

Nawiązując do tego to chyba była druga strona LWP mod? Taka w stylistyce gazety. Link mi gdzieś przepadł :(

deathscythe_hell

Szeregowy

Szeregowy

PostŚr 11 maja, 2005 18:15

była ale aktualnie server na którym jest padł i nie działa ale pewnie w przeciagu 2 tygodni zostanie to naprawione a to adres tr.gdynia.ids.pl/lwpmod
I'm Shinigani... god of the Death - Duo Maxwell
"You're afraid of dying, aren't you guys? in that case, you shouldn't be fighting at all" - Quatre R.Winner

Giersu_

Cywil

Cywil

PostWt 27 cze, 2006 21:37

Witam,

Przepraszam, że pierwszym swoim postem odgrzewam suchara sprzed roku, ale bardzo zależy mi na modzie LWP, a wszelkie możliwe linki prowadzące do jego strony są martwe... Czy jest jeszcze jakaś możliwość zdobycia go? Czy wogóle został on ukończony? I po trzecie - czy zawierał (miał zawierać?) tylko pojazdy, czy również modele żołnierzy w polskich mundurach?

Clon

Major

Major

PostWt 27 cze, 2006 21:52

Po 1 - Nie został wydany
Po 2 - Tak, miał też (chyba :P) zawierać modele żołnierzy w polskich mundurach
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Operation Flashpoint