Teraz jest Wt 24 cze, 2025 15:06

Dobre kawałki na muze do ofp

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Wojskowy

Kapral

Kapral

Dobre kawałki na muze do ofp

PostN 01 sie, 2004 19:14

Kto wie ską można załatwić dobre kawałki na muzę do ofp. Zwykle trudno znaleźć fajne melodie do otoczenia w ofp i u mnie jest taki przypadek :(

Marshal

Major

Major

PostN 01 sie, 2004 19:44

:twisted:

Ja ogolnie to lubię w ofp Nam era muzykę nawet jeżeli misja nie toczy się we Wietnamie (Da się zauważyć w misji "Natarcie").
Obrazek

B@rtek

Chorąży

Chorąży

PostN 01 sie, 2004 20:15

Zależy jaką muze chcesz. Ja chciałem do misji wrzucić marsz generalski i hasło wojska polskiego :P
Obrazek

¦mierć jest bardziej uniwersalna niż życie, bo każdy umiera, choć nie każdy żyje.

Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy

Mirage

Pułkownik

Pułkownik

PostN 01 sie, 2004 20:19

Każda muzyka jest dobra! Ale polecam ci Pink Floyd i Mike Oldfield'a. Klimatyczna muza do OFP.

Jon

Generał

Generał

PostN 01 sie, 2004 23:34

To zależy od klimatu misji... :???:
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Wojskowy

Kapral

Kapral

PostPn 02 sie, 2004 07:57

nie jestem specem muzycznym ale wiem że dobre do tego celu są metale i techno. Może ma ktość jakieś tytuły które warto ściągnąć.

Nie każda muzyka jest dobra bo nie wyobrażam sobie idąć armią amerykańską zdobywając miasto Lipany z muzyką Big cycu "kiepskich ¦wiat" :twisted:

Marshal

Major

Major

PostPn 02 sie, 2004 08:26

Wszystko zalerzy od rodzaju misji....
Obrazek

Mirage

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 02 sie, 2004 08:40

Przecież to jest proste Wojskowy. Jeśli masz misje pod tytułem PATROL, to na pewno na początku, nie dasz muzy w stylu Lifeless czu Darken (jak to sie pisze:)), a za to powiedzmy w jakieś INWAZJI nie dasz muzy typu Armor czy Amen.

Wojskowy

Kapral

Kapral

PostPn 02 sie, 2004 08:44

no ja wiem. ale chodzi mi poprostu taką muzykęktóra ogólnie psauje do ofp. Czyli miałbym parę piosenek różnego typu i bym dawał w zależności od misji! No ale ja nie mam żadnych takich które by pasowały do jakiejkolwiek misji ;-) A ogólnie to na muzyce nie znam się za bardzo więc nie wiem co ściągać :???:

Jon

Generał

Generał

PostPn 02 sie, 2004 10:09

Hmmm, Prodigy - Firestarter? Myślę też, że niejako do niektórych misji pasowałaby muza grupy Kasabian. Nie wiem...

Ratm, Manson, Korn, Nine Inch Nails...

... i oczywiście wielki Zak Belica [wielcy? To chyba orkiestra?], który komponował muzę do Counter Strike Condition Zero [ Mniammm ].

Proponuję poszukać w plikach muzycznych z innych gier - Nie rzadko można tam trafić na takie kąski, że... :twisted:

Nie mówiąc już, że [może] do niektórych misji pasowałaby klasyka? [ Ostatnio mam zajawkę na słuchanie klasyki... masakra. 3 w nocy, młócę w CoD na TO#2, a w tle Mozart, Bethoween [E? Chyba się pomyliłem? Mam na myśli pisownię...] i Bach... Masakra :twisted: ;-) :clever:

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Pietras_Stinger

Chorąży

Chorąży

PostPn 02 sie, 2004 10:13

A ja proponuje soundy z Hitman 2 Bosz ! Człowieku jakbys gral w CoD z ta muzyka w tle to poprostu byś się popłakał ! Muza wymiata ! I do OFP też bedzie pasować ! Zapewniam !

Wojskowy

Kapral

Kapral

PostPn 02 sie, 2004 11:00

Pietras_Stinger napisał(a):A ja proponuje soundy z Hitman 2 Bosz ! Człowieku jakbys gral w CoD z ta muzyka w tle to poprostu byś się popłakał ! Muza wymiata ! I do OFP też bedzie pasować ! Zapewniam !

Hmm cod grałęm i hmm dobra myśl :) Ale ale to wszytsko jest spakowane a ta muzyjka tez jeden diabeł wie w jakim formcie jest :twisted:
Ostatnio edytowano Pn 02 sie, 2004 11:01 przez Wojskowy, łącznie edytowano 1 raz

Speirs(Luca)

Kapral

Kapral

PostPn 02 sie, 2004 11:01

Ja mam muzyczke ze wstępu kompani braci i jest zajefajna potrafi zrobić taki klimat że łezka się kręci.... :spoko:

Wojskowy

Kapral

Kapral

PostPn 02 sie, 2004 11:02

Speirs(Luca) napisał(a):Ja mam muzyczke ze wstępu kompani braci i jest zajefajna potrafi zrobić taki klimat że łezka się kręci.... :spoko:

Myślałem też na muzyką z kompani braci ale nie bardzo wiedziałem skąd ściągnąć, a tytułów nie znam. Może byś mi przesłał na meila 8)

Jon

Generał

Generał

PostPn 02 sie, 2004 11:15

Mam ją. W MP3. Dam na gg jak i kilka innych ciekawych utworów Kapitanie Winters.

~ Ronald Reagan
Następna strona

Powrót do Operation Flashpoint