Iron - taką chyba historyczną (nie jestem do końca pewien) misją odgrywaną na fikcyjnym terenie jest "Mission Komoe" (francuska interwencja na Wybrzeżu Kości Słoniowej). Rolę Wybrzeża Kości Słoniowej odgrywa Tonal - ale chyba nie wyszło to misji na złe (akurat Tonal nadaje się do wszelkich afrykańskich misji).
Wiem, że istnieją (czy też istniały, bo nie wiem czy jeszcze działają) mody "Portugal Colonial Wars" i "Falklands" które miały odtwarzać historyczne kampanie na odtworzonych historycznych mapach. Ale nie wiem co się z nimi dzieje.
Kac - jeśli Ci się uda - to będzie bardzo dobrze. Zawsze chciałem pograć w jakąś opartą na faktach akcję wietnamską
Wysłany 15 Mar 2005, 10:31:i jeszcze tak na marginesie - na stronie ofp.bmj.pl jest w dziale "recenzje-kampanie" recenzja kampanii "Rambo 1" opartej na filmie "Rambo-pierwsza krew"

Już chciałem ściągać, ale zauważyłem, że kampania jest po niemiecku, a pomysł Rambo przemawiającego "Jawohl Herr Oberleutnant!", albo policjantów krzyczących "Mein Gott, Hilfe!!" przyprawił mnie o atak śmiechu

Może ktoś z was grał w tą kampanię?? Czy warto ściągać te 135 Mb plików????