Teraz jest Pn 01 gru, 2025 16:50

Skąd ściągać misje kampanie i addony?

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

tomek5

Cywil

Cywil

Skąd ściągać misje kampanie i addony?

PostWt 22 mar, 2005 20:50

w związku z tym że nie ma już ofp center pl prosiłbym o podanie mi adresów skąd moge ściągac misje kampanie i niezbędne do nich addony itp proszę jednocześnie o wyrozumiałość bo swoje lata mam a internet od niedawna i nie "łapie "wszyskiego jak ludzie którzy są młodsi i lepiej obeznani z tymi tematami oczywiście najbardziej zależy mi na wersjach po polsku(jestem z pokolenia przymusowego jęz rosyj.)Proszę też o niezamykanie tego tematu tak od razu.Muszę przyznać że zamkinięcie ofp center pl było dla mnie baaaaaaardzo niemiłą niespodzianką szkoda zże niebyło jakiego ostrzeżenia ,dało by to czas na ściągnięcie co się da :cry:

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 22 mar, 2005 20:54

http://ofp.info
Tam znajdziesz wszystko :)

Taka mała porada na przyszłosc... pod nazwą tematu jest rodzaj tematu... wystarczy zaznaczyć odpowiednią ikonke :)
Obrazek

"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "

Jon

Generał

Generał

PostWt 22 mar, 2005 21:00

Ale on prosił o kampanie głównie w języku Polskim... Gdzieś tu na forum powinny być linki do rozmaitych kampanii stworzonych przez userów tego forum - np. kampania Markera & Szyszka - Wietnam 1968-69 [bodajże], Kompania Braci duetu Szyszek\Berna, oraz Droga do Paryża Berny. Oraz kilka innych kampanii wietnamskich Szyszka. Wszystkie są po Polsku :], więc wystarczy użyć opcji szukaj, lub choćby przejrzeć starsze strony tego działu by odnaleźć kilka z nich. Aha, jeszcze jedno - już wkrótce będziecie mogli zasmakować w kampanii LRRP autorstwa Yacka - Naprawdę warto czekać 8)
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Kuba

Pułkownik

Pułkownik

Re: prośba

PostWt 22 mar, 2005 21:47

tomek5 napisał(a):Proszę też o niezamykanie tego tematu tak od razu.Muszę przyznać że zamkinięcie ofp center pl było dla mnie baaaaaaardzo niemiłą niespodzianką szkoda zże niebyło jakiego ostrzeżenia

Wyobraź sobie, że dla nas też ;-) Uszy do góry, niedlugo problem powinien się rozwiązać.

Cierpliwości....

Przemo_212

Major

Major

PostWt 22 mar, 2005 21:51

http://download45.w.interia.pl/ -kilka misji i kampania. Oczywiście made in Poland :)
Obrazek

DeviAnCE

Major

Major

PostWt 22 mar, 2005 21:57

Jednak nie ma to jak OFP Editing Center :twisted:
We do not know death... only change. We cannot kill each other without killing ourselves.

MaRcin

Major

Major

PostWt 22 mar, 2005 23:14

OFP Center PL zostanie ponownie otwarte. Poczekaj kilka dni i bez problemu będziesz mógł ściagnąć to co chcesz.
Good Times Gone

Kac

Porucznik

Porucznik

PostŚr 23 mar, 2005 15:57

Ahhhh, Horizon :grin: misja polowanie jest świetna :grin: kichający specnaz :grin:
BTW, patrząc na daty na stronie uzmysłowiłem sobie, że gram w tą grę już piąty rok :grin:

tomek5

Cywil

Cywil

PostPt 15 kwi, 2005 18:21

wielkie dzięki ludziska naprawde bardzo mi pomagacie tym bardziej że swoje wiosny to ja mam i nie jestem taki wprawiony a wy jesteście naprawde wyrozumiali to bardzo miłe(może troche za słodko ale szczerze) tylko szkoda że ze stroną jest znowu kłopot -jeszcze pytanko przesiadłem sie na xp i mam kłopoty z grą po kilku sekundach wywala do restartu macie na to jakiś sposób :spoko:

Ingram

Major

Major

PostN 17 kwi, 2005 18:35

Możliwe, że jakiś addon powoduje błąd. Też tak kiedyś miałem.
Obrazek

Volt

Major

Major

PostSo 23 kwi, 2005 12:38

nie wiem , ja gram w OFP na win xp bez problemów. tylko czasami mi się niechce odpalić, ale za drugim razem już idzie
Obrazek

tomek5

Cywil

Cywil

PostWt 26 kwi, 2005 19:44

jeszcze raz dzięki a co do problemów to okazało się że winne jest to nfst czy jakoś tak zmieniłem na fat32 i jest w ok a kursor wystarczy przesunąć w lewy górny róg pisze bo może się komuś przydac :spoko:

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Skąd ściągać misje kampanie i addony?

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostN 08 wrz, 2024 18:38

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Następna strona

Powrót do Operation Flashpoint