Alderous, bo to zależy od osoby raczej. Wypowiedź którą czytałeś to nic innego jak wypis jakiegoś zakompleksionego faceta, który ma ambicje być najlepszym. Ja sie z nikiom nie ścigam. Razem biegamy, razem zabijamy różne potworki. Co prawda z czasem każdy następny poziom zdobywa się coraz trudniej i dłużej, ale za to z każdym następnym pojawiają się nowe możliwości. W końcu nie trzeba cały czas siedzieć i naciskać 2 (można przypisać konkretne uderzenai klawiszom od 1-9). Każda klasa to inne zadanie. Co prawda klas postaci jest tylko 4, ale to nie jest symulator wirtualnego człowieczka - tutaj nie łowi się ryb, nie uprawia roli. Tutaj walczy się. A na pewno robi się więcej niż we wszystkich innych grach tego typu (np. MU online). Spędziłem dużo czasu na inne gry gdzie tylko klikało sie na przeciwnika i czekało aż umiera (co najwyżej potion co 3minuty jak mało hp było) i tak przez miesiąc. Tutaj w miesiąc można mieć już całkiem niezłą postać. A prawdziwą perełką są wojny itp. Tylko w tej grze co pewien czas jest organizowana wojna, w której udział bierze po 250 graczy na stronę, którzy walczą między sobą. Tak czy siak, jak ktoś nie lubi gier tego typu, to ich nie polubi po prostu.
Tobie natomiast alderous, polecem shattered galaxy (
www.shatteredgalaxy.com).
MMORTS raczej ci przypadnie do gustu, tylko nie licz, że będziesz jakimś siłaczem nie płacąc (satysfakcja z gry będzie natomiast). Ciężko pojąć o co chodzi, ale potem jest z górki. Jedynie co mnie irytowało to przewaga siłowa płacących i dominacja języga "singlish" (połaczenie języka wschodu i zachodu)
sjojok - SiDus lvl 48 klan dla wtajemniczonych.