Kilka uwag:
1) Desynci pojawiały się jedynie powyżej 3 osób.
2) Wciąż za mało jest miejsc, w których spawnują się zombiaki. Nie licząc momentów w których wchodzą do szopy, tudzież skracają sobie drogę przez dom, atakują praktycznie z dwóch stron, a wtedy sukcesywne uśmiercanie ich kolejnych fal nie stanowi problemu. Ponad to, z jakiegoś dziwnego powodu nie atakują z jednej ze stron, i zacinają się tam.
3) Trzebaby poprawić briefing, i dodać jakieś sensowne zakończenie [np. po 15 minutach przylatuje helikopter, który zabiera naszych]
4) Ognisko stanowi dla zombiaków jak widać przeszkodę nie do pokonania. Wystarczy ustawić się za środkowym ogniskiem, a jedyne zagrożenie może nadejść jedynie z wnętrza szopy z bronią - reszta zombiaków czeka potulnie naprzeciwko Ciebie, tworząc zwarty mur, który można sprzątnąć 2, 3-ma granatami...
5)
(ona zawsze ostro przycina grę)
Może w NV, w twojej misji jedynie przy pierwszych wczytaniu skryptu, czuć lekki przeskok - potem cały czas misja chodzi płynniutko, przynajmniej mi, zero przyciachów, a już na pewno nie takich jak w NV.
Tak sobie myślę... może gdybyś miał czas, poprawiłbyś Hordę i przy okazji zastanowił się na przerobieniem NV pod twój addon zombiaków? Płynnie chodzące NV z masą zombiaków to jest to!

Ja bym dodał giwery z SoFa i... żyć, nie umierać...