Ostatnio mi się przejadło robienie kampanii, więc zacząłem tak sobie do jaj tworzyć skin leppera. Narazie jest on w fazie początkowej, i planuje jego wydanie po mojej kampanii, co nastąpi za niedługo. Poniżej daje screena mojej pracy
Wygląda całkiem nieźle jak na początek. Już się nie mogę doczekać misji z blokadami, do tego policja, ludzie dookoła, hałas, zadyma. Można też rozsypać zboże, jest nawet w standardzie OFP taka jasnobrązowa kupka (siano, które na Everonie często można spotkać koło stodoły)
Monty napisał(a):Wygląda całkiem nieźle jak na początek. Już się nie mogę doczekać misji z blokadami, do tego policja, ludzie dookoła, hałas, zadyma. Można też rozsypać zboże, jest nawet w standardzie OFP taka jasnobrązowa kupka (siano, które na Everonie często można spotkać koło stodoły)
Kiedyś zrobiłem taką misję używając jednostek G8 Moda, ale te jednostki nie były pod resistance więc muszę sobie poszukać nowych jednostek, jak znajdę to zreaktywuję moją misję
Skin jest ciekawy i w każdym razie jest to jakiś normalny skin, a nie jakieś dziwadło jak w przypadku większości. Pomysł dobry i reazlizacja też - czego chcieć więcej? Ja bym chciał Gieirtycha