Teraz jest Wt 24 cze, 2025 12:25

Nieśmiertelne jednostki

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Dojek

Spammer

Spammer

Nieśmiertelne jednostki

PostSo 18 cze, 2005 14:02

Jak i czy można zrobić siebie na jikiś okreś nieśmiertelny . Bo chce zrobić że jestem w samolocie który się rozbija a player i tak żyje .

Prosze o odpowiedź

JaFranek

Major

Major

PostSo 18 cze, 2005 14:12

Może i bym pomógł, ale nie rozumie po czesku. Napisz to po polsku to pogadamy :P

Ps. Jeśli ma to być gracz to będzie pewien problem. I musiał bys sie zapytać o rozwiązanie alderousa który ( o ile wie jak to zrobić ) trzyma to w tajemnicy. :twisted:
Nie pytaj, co OF może zrobić dla ciebie, ale co Ty możesz zrobić dla OF

Dojek

Spammer

Spammer

PostSo 18 cze, 2005 18:51

To poproś go aby mi zdradził swoją tajemnicę nieśmiertelnych jednostek

Kangur

Chorąży

Chorąży

PostSo 18 cze, 2005 19:18

No wiesz stary, ty jesteś zainteresowany. Czemu Franek ma to robić za ciebie :wink: Z tego co ja wiem jest to nie możliwe, ale jeżeli Alderous twierdzi, że wie jak to zrobić to należy traktować to poważnie :? Sam jestem ciekaw.

Oscypek

Major

Major

PostSo 18 cze, 2005 20:08

Kampania 'Everon 1987' - 3 misja - śmigłowiec się rozbija - tam jest skrypt

Kaba'n

Szeregowy

Szeregowy

PostN 19 cze, 2005 10:26

Siebie nieśmiertelnego to trudno zrobić, ale jakbyś potrzebował innej jesdostki od ciebie, to ja mam sposób:
-Wstawiasz jednostkę i nazywasz ją Koleś
-wstawiasz wyzwalacz o warunku- not alive koleś
-ustawiwasz aktywację warunku na- ktokolwiek
-w aktywacji wyzwalacza wpisujesz- koleś setdammage 0
- kopiujesz wyzwalacze do woli... :grin: :grin: :grin:

ps. Liczba wyzwalaczy, to jakby liczba otrzymanych strzałów, więc nie żałuj tych wyzwalaczy ;-)

Oscypek

Major

Major

PostN 19 cze, 2005 10:27

Daha...kiedy cię raz zabiją uruchomią się wszystkie wyzwalacze na raz
Zobacz jak to zrobili w kampani, lub popatrz za skrypcikiem w "Ogólna dyskusja"

Jon

Generał

Generał

PostN 19 cze, 2005 13:33

Kaban... wystarczy w jednym wyzwalaczu ustawić "Cyklicznie", by nie musieć stawiać 20tu takich samych...

Tylko zapomniałeś o jednym. AI ignoruje wskrzeszane jednostki.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Przemo_212

Major

Major

PostN 19 cze, 2005 14:14

@Kaba'n
Taki sam efekt, ale prościej zrobiony, masz w tym skrypcie:
Kod: Zaznacz cały
#bleble
@(not(alive koles))
koles setdammage 0
goto "bleble"

Zresztą, temat o nieśmiertelności już był...
Obrazek

JaFranek

Major

Major

PostN 19 cze, 2005 14:47

Jonez napisał(a):Tylko zapomniałeś o jednym. AI ignoruje wskrzeszane jednostki.

Może tylko u mnie tak jest ale po wskrzeszeniu ale nie ignoruje jednostki.
Nie pytaj, co OF może zrobić dla ciebie, ale co Ty możesz zrobić dla OF

Kaba'n

Szeregowy

Szeregowy

PostN 19 cze, 2005 15:42

Z tych pouczeń o mnie, to tylko dziękuję Jonez'owi za to cyklicznie, bo nie pomyślełem o tym, ale to że ignoruje to nie prawda, przynajmniej u mnie :PPPP

Dojek

Spammer

Spammer

PostPn 20 cze, 2005 18:08

Thx oscypek :spoko:

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Nieśmiertelne jednostki

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostN 08 wrz, 2024 21:36

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Następna strona

Powrót do Operation Flashpoint