No właśnie , co zamierzacie robić przez te dwa miesiące wolnego , ja pewnie jak co rok zrobię turnus Toruń-Wrocław-Jelenia Góra xD , a jak wrócę to wyjade na wieś nie daleko Olsztyna
Wyjazd do węgierskiej górki [obóz paintball'owy ], wypady z kumplami za miasto [ASG, wycieczki rowerowe, etc], gra w nogę i inne takie... nic specjalnego.
ASG, może jakiś LARP w sierpniu, jak się zrobi chłodniej to góry z moim kuzynem (planujemy obejść do okoła kotlinę kłodzką), grille i piwo ze znajomymi, a przede wszystkim przeprowadzka do innego miasta na początku lipca
Ostatnio edytowano So 25 cze, 2005 15:07 przez Kac, łącznie edytowano 1 raz
"Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, aby nic nie wymyślić. Przecierz mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił - ks. Jan Twardowski"
Początek Lipca - wyjazd do rodzinki do Jordanowa na kilka dni (moja Lady będzie prawie na kolonii)...
Sierpień - sezon piłkarski się zaczyna i żadnego meczu w Bielsku nie wolno opuścić
Goose napisał(a):ja staram sie uciulac na "gaziaka"....pojade pozniej do mikolajek a wczesniej moze (ale tylko moze ) oboz paintballowy
Uaza już kupisz za 5 tys
Rainbow
So 25 cze, 2005 19:02
A ja narazie czekam na wyniki przyjec w szkolach...potem bede planowal ale zapewne 2tyg. nad morzem w sierpniu a w lipcu po ośrodkach wypoczynkowych będę się tłuk. Teraz mam znacznie ciekawsze zajęcie
No to tak:
Jutro jade na obóz wojskowy.
jak przyjade to ide na piwo(i tak przez dwa tygodnie na zmiane z kompem)
później jade nad morze z kumplem/ami
Operacja Południe w Bielsku 31.Vii/1.VIII
Później znowu picie i komp A na koniec do roboty.
W poniedziałek z qmplami pod namioty, potem będą same imprezy, później wyjazd nad morze na dwa tydnie, potem, hmmm, może góry, nie wiem, no i znowu impry, impry, impry
Co będę robił w wakacje? budował... po wakacjach wciąż będę budował... Nowy dom, cały do remontu... Więc atrakcji nie za wiele ale jest też i plus. sąsiedzi to zapaleni militaryści i chociaż na hasło "fajny FPS" mówią Counter Strike i nigdy nie słyszeli o OFP to i tak ich lubię Tak czy inaczej czeka mnie sporo strzelanin w czasie wolnym od budowania kibelka i innych ważnych pomieszczeń.