Ja się nie zgodze z tobą Pawle Przy mojej karcie 256 ram, i 2gb ramu procku 2,66 potrafi czasem niezle poskakac, najgorzej jest przy deszczu, nie wspominając o czarnym asfalcie i bardzo rzadkim ale jednak brakiem tekstur u ludzi...
Przemo_212 napisał(a):Wie ktoś może jak przejść tą misję, gdzie trzeba jechać za ciufcią ( ) a ten gościu za tobą do nich strzela, a potem jest koniec??
Musisz tak dopasować odległość między motocyklem, a pociągiem żeby Big Smoke mógł 'czysto' strzelać w Vagos'ów. Jak będziesz za blisko wagonów, to po prostu będzie pudłował.
We do not know death... only change. We cannot kill each other without killing ourselves.
dosc chora (pod wzgledem tego pudlowania)misja a Big Smoke ma cela....jak nie powiem kto (lepszy uklad by byl Smoke jako kierowca a ja jako strzelec No i nie martw sie pozniej sa jeszcze....dziwniejsze misje (Catalina rulez)
GeForce 2 MX400 64MB, 512 MB Ram i Caleron 1700mhz. Tnie jak cholera, czy ktos wie jakie sterowniki moge zainstalowac zeby to chodzilo ? Najnowsze omegi cos nie trybia, kumpel ma atholna 1000mhz, 256 ram i GFMX200 i mu smiga, a mi nie. Smiech na sali
Athlon 64 3800+ 2460Mhz, 768 DDRAM PC 400, Palit GeForce 6800 GS 450/1000 Mhz, Fujitsu 8GB, Modecom MC 350 PFC