Chciałem wszystkim podziękować, za współpracę i tyle ciekawych dyskusji. Tak się złożyło, że postanowiłem odejść, z polskiego światka OFP. Tym samym wszystkie projekty zostały wstrzymane w produkcji, dlatego napisałem to w tym temacie. Kiedy wrócę niewiem ale dzięki all za oglądanie tych filmików, które zrobiłem i za opinie. Możliwe, że kiedyś wrócę, teraz przerzucam się na coś innego. Bye all, do następnego.
Premiera jednak nadeszła wcześniej, otóż panie i panowie, wydany zostaje film "The War" by Rainbow StudiO.
Film opowiada o akcji sił specjalnych w pewnym mieście na wyspie Mau Samet. Jednak jak to każdy plan zawsze coś niewypali, tak było i tym razem, w mieście rozpoczyna się regularna bitwa...co dalej...zobaczcie sami.
Dodam jeszcze, żę filmik trwa...17 MINUT Jest zrobiony bardzo profesjonalnie jednak czasami nużą troszke przydługawe ujęcia kamery. Zagadka dla wszystkich - komu użyczyłem swojego głosu ?
¦wietny filmik to co mnie rozbawiło to jeden podkładany głos strasznie śmieszny był i jeszcze niektóre dialogi rodem z jakiejś gry tłumaczonej przez amatorów
A teraz do filmiku filmik był świetny ładnie zrobione ujęcia i przyogtowana akcja lecz niestety daje się zauważyć spadek FPS swoją drogą taki filmik ładnie prezętuje naszą grę oby tak dalej