Teraz jest Wt 24 cze, 2025 15:47

Hmm ... chciałbym sie czegos dowiedzieć o addonach w grze !!

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

habitoo

Cywil

Cywil

Hmm ... chciałbym sie czegos dowiedzieć o addonach w grze !!

PostPn 04 lip, 2005 01:21

Witam Was! Mam taki problem, mam wersje gry Operation Flashpoint CWC bodajże z cd-action, podstawowa wersja, no i po zainstalowaniu niemam w plikach tejze gry "takiego czegoś" jak folder "res/addons". Chodiz mi o to jak wprowadzac do gry addony i jak z nich użytkować??? prosze o jakoś dobra rade od starych wyjadaczy ;) dla kiepskiego amatora. (jestem strasznie podjarany ze mozna w tej grze cos takiego wyprawiać: addony i edytorze, super sprawa, szkoda ze tego nie potrafie).
::: Burn Baby !!! Burn ... :::

Mirage

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 04 lip, 2005 01:26

Na stronie OFP CENTER PL jest coś takiego jak FAQ, który radze przeczytać. Radze zapoznać się także z regulaminem forum i "rodzajem tematu"...

Jon

Generał

Generał

PostPn 04 lip, 2005 01:45

W OFP kiedykolwiek w CDA było? oO Demko zapewne... więc raczej o edytorze i addonach możesz zapomnieć.
Ostatnio edytowano Pn 04 lip, 2005 01:45 przez Jon, łącznie edytowano 1 raz
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Rainbow

PostPn 04 lip, 2005 01:45

Możliwość wprowadzania addonów jest dopiero w OFP v1.2. Katalog RES jak i w nim ADDONS pojawi się dopiero po zainstalowaniu oficjalnego dodatku Resistance, można go nabyć obecnie wszędzie za tanią cenę. Wtedy będzie mógł wrzucać wszystkie obecne addony i mody bez problemów :D

habitoo

Cywil

Cywil

re:::

PostPn 04 lip, 2005 01:56

He ;)) dzieki wielkie, tzn ta gra została dodoana do jakiejś gazety z grami, znalazłem ja w szafie i postanowiłem w nią pograć. oka postaram sie w to pobawić, tnx. pozdro!!!

======================

hehe ;)) i to o dziwo nie jest demo !!!
::: Burn Baby !!! Burn ... :::

Barbarian

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 04 lip, 2005 02:00

Kiedyś w kiosku widziałem cwc do jakiejś gazetki dodane. Troszke mnie to załamało bo ja tu se za "ciężkie" pieniądze gre przez interneta zamawiam a tu prosze :razz:
www.greendevils.uk- kompendium wiedzy o Fallschirmjagers
Rots: Poza tym od filozofii jest Barbarian
:D

Jon

Generał

Generał

PostPn 04 lip, 2005 02:09

Obecnie można zakupić OFP Platinium [bez soundtracka] w wersji bestseller za 50 zł. Więc jeśli naprawdę Cię to kręci, kup oryginał, a będziesz mieć wszystko co potrzebne by móc grać online i cieszyć się w pełni addonami oraz edytorem. Howgh. \ Pełna wersja OFP w gazecie? Nah... utopia :S \Edit: A może piracik? :clever:
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Barbarian

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 04 lip, 2005 02:24

Kiedyś na własne oczy w kiosku cwc widziałem :shock: , przysięgam :neutral:
www.greendevils.uk- kompendium wiedzy o Fallschirmjagers
Rots: Poza tym od filozofii jest Barbarian
:D

Kuba

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 04 lip, 2005 02:36

Userze habitoo prosze nie pisac dwóch postów pod rząd.

Death

Porucznik

Porucznik

PostPn 04 lip, 2005 08:34

W OFP kiedykolwiek w CDA było? oO Demko zapewne...

Demo oFp... było w CD Action bodajże wrześniowym lub październikowym rocznika 2002. Pamiętam bo zagrywałem się ciągle w jedną misję, a tylko jedna była dostępna z singla ;-)

Winters

Kapral

Kapral

PostPn 04 lip, 2005 08:36

Jonez napisał(a):Obecnie można zakupić OFP Platinium [bez soundtracka] w wersji bestseller za 50 zł.

Ja w gdańskim Media Markcie kupiłem z soundtrackiem za 45 zł.
"Papież? A ile on ma dywizji?" - J. Stalin

Mirage

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 04 lip, 2005 10:47

Kiedyś na własne oczy w kiosku cwc widziałem , przysięgam

Potwierdzam także, że gdzieś pełną wersję OFP widziałem (w jakiejś gazecie). Było to niedawno po tym kiedy kupiłem wersję GOLD OFP. Ale czekaj czekaj jeśli możesz to napisz nam jaka to była gazeta. Zdradź nam tą tajemnice, bo nie moge sobie przypomnieć. I nie bój się, że to będzie reklama tej gazety, o ile jeszcze ona wogóle istnieje.

Death

Porucznik

Porucznik

PostPn 04 lip, 2005 10:51

a w gdańskim Media Markcie kupiłem z soundtrackiem za 45 zł.

W Szczecinie niestety już raczej się nie da dorwać oFp nigdzie. W empikach nie ma, może zostało jeszcze parę sztuk na magazynie w Media Markcie ale ciężko jest dorwać oFp. Sam wiem bo kupowałem jakoś pod koniec stycznia i w empiku mieli ostatnią sztukę na magazynie.

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Hmm ... chciałbym sie czegos dowiedzieć o addonach w grz

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Hmm ... chciałbym sie czegos dowiedzieć o addonach w grz

PostN 08 wrz, 2024 22:02

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
Następna strona

Powrót do Operation Flashpoint