Teraz jest Pn 16 cze, 2025 16:35

GTA: SA

Rozmowy na temat innych produkcji.
  • Autor
  • Wiadomość

Paweł

Chorąży

Chorąży

PostPn 04 lip, 2005 17:32

tak... :)

Z przyjemnością pragniemy Wam zaprezentować screenshot z Grand Theft Auto 4! Screenshot miałby pochodzić z konsoli Play Station 3. Został on opublikowany przez Jeux-France, rzekomo jako pewne źródło informacji. Widoczny na nim jest typowy krajobraz GTA - miasto, piękne, budzące podziw budynki, ludzie do zastrzelenia i oczywiście samochody, które można ukraść. Autorzy uważają, że gra ma być sześć razy większa niż San Andreas, liczyć sobie 350 pojazdów, mało tego - będziemy musieli zadbać o paliwo ! W dodatku w grze miałyby się pojawić zwierzęta.. To i masa innych francuskich bzdur jest oczywiście zwyczajnym kłamstwem. Dla pewności zapytałem o to firmę Rockstar Games - otrzymałem krótką, aczkolwiek niesamowicie wymowną odpowiedź:

That is a fake my friend.

source: gta.pl

Kuba

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 04 lip, 2005 17:36

Proszę juz zakończyć temat GTA4 w tym wątku....

Keller

Szeregowy

Szeregowy

PostCz 07 lip, 2005 00:15

Aaaaa...... Mi sie ten San Andreas już znudził. Ile kurcze można robić burd ulicznych. Mam dwie betonowe misje co przejść nie moge i nie chce mi sie dalej grać.

Volt

Major

Major

PostCz 07 lip, 2005 13:11

tak tak , dwie misje które nie można przejść , od razu gra do d*** , nudna itp :]
Obrazek

Wojtek

Major

Major

PostCz 07 lip, 2005 16:34

ehhhh jak ja lubię gadanie takich ludzie,którzy nie potrafią przejść gry więc mówią,że to gra do robienia burd i do niczego..człowieku puknij się w głowę!! ta gra ma fabułę!!ma pokazywać życie w wielkich miastach a nie pokazywać jak sięrobi burdy na ulicach....N/C!

Rainbow

PostCz 07 lip, 2005 16:51

A wie ktoś może jak jest ze śnieżnym Liberty City :?: Tam jest tylko ten kawałek miasta co w misji czy całe :?:

Zabix napisał(a):Rainblow to moze na tym forum mi wyjasnisz jakim cudem grasz w SA przez MP?

żadko zaglądam do tego topicu, a to pytanie było dawno zapewne.
Rainblowa nieznam ale jeżeli kierowałeś to do Rainbowa to mogę ci odpowiedzieć, używam modu gtatournament kolego.
Ostatnio edytowano Cz 07 lip, 2005 17:01 przez Rainbow, łącznie edytowano 1 raz

Jon

Generał

Generał

PostCz 07 lip, 2005 16:51

Sam się puknij w głowę. Powiedział tylko, że gra mu się znudziła, a ma prawo do własnego zdania. A mastahowate n\c jest dla debili. \Edit: Rain, nie ściemniaj :P :D 8)
Ostatnio edytowano Cz 07 lip, 2005 17:56 przez Jon, łącznie edytowano 1 raz
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Panda

Chorąży

Chorąży

PostCz 07 lip, 2005 17:35

Wojtek napisał(a):ta gra ma fabułę!!ma pokazywać życie w wielkich miastach a nie pokazywać jak sięrobi burdy na ulicach....N/C!
Jezeli chcesz dyskutowac na ten temat to zaloz oddzielny topic. Np "glebia ideologicznego przeslania w GTA:SA".
Sam zyje w "Wielkim Miescie" ale wychodzac do sklepu nie kradne samochodow i nie bije ludzi po drodze. Czymze wiec jest owo "zycie w Wielkim Miescie"?
GTA bazuje na nagietych stereotypach w celu zapewnienia graczowi dobrej zabawy. Jezeli gra frustruje i zniecheca - to nie jest wina gracza, a tworcow, ze nie przewidzieli tego, ze robia misje zbyt trodne, dlugie lub zbyt rozbudowane. GTA ma dostarczac lekkiej rozrywki, jezeli koledze nie dostarcza, to co? Wiec czemu sie czepiasz?!

Zabix

Major

Major

PostCz 07 lip, 2005 17:57

Bueheh tyle że napisałes o tym ze grasz w sa przez mp jak jeszcze nie było żADNEGO moda mp. Ale ja ciebie rozumiem lubisz imponować innym no i wkoncu ta bujna wyobraznia :lol:

Volt

Major

Major

PostCz 07 lip, 2005 18:05

może zaczniemy pokazywać własne pojazdy w grze? :twisted: ja chwilowo nie mogę bo jedyne auto moje wsiąkło podczas gdy byłem o fryzjera :neutral:
Obrazek

Rainbow

PostCz 07 lip, 2005 18:20

Zabix napisał(a):Bueheh tyle że napisałes o tym ze grasz w sa przez mp jak jeszcze nie było żADNEGO moda mp. Ale ja ciebie rozumiem lubisz imponować innym no i wkoncu ta bujna wyobraznia :lol:

Heh biedny chłopcze, widać, że mama cię za dużo nie przytulała...beta "GTAT" jest od prawie miesiąca na necie także dalsza dyskusja nie wymaga komentarza...

Zabix

Major

Major

PostCz 07 lip, 2005 18:46

No to może ty mnie przytulisz? :lol:

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 07 lip, 2005 19:32

http://gtat.org/server/index.php LINK do SERWEROW gtat sami sie puknijcie w glowe(dzołk :twisted: ) :neutral:

Przemo_212

Major

Major

PostCz 07 lip, 2005 20:25

@ Rainbow and Zabix
Wy może się nie przytulajcie, bo skończycie na starość jako dwa stare pryki-pedałki :)
Obrazek

Rainbow

PostCz 07 lip, 2005 20:34

Przemo_212 napisał(a):@ Rainbow and Zabix
Wy może się nie przytulajcie, bo skończycie na starość jako dwa stare pryki-pedałki :)

Uznam to za żart :)
Uważaj bo ty na starość skończysz w domu starców i będziesz się na noc musiał w kiblu zamknąć przed prykami :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne gry