Wojtek napisał(a):ehhhh jak ja lubię gadanie takich ludzie,którzy nie potrafią przejść gry więc mówią,że to gra do robienia burd i do niczego..człowieku puknij się w głowę!! ta gra ma fabułę!!ma pokazywać życie w wielkich miastach a nie pokazywać jak sięrobi burdy na ulicach....N/C!
volt napisał(a):tak tak , dwie misje które nie można przejść , od razu gra do d*** , nudna itp
![:]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
No gratuluje niesamowitej inteligencji która pozwala na przejście niesamowicie skomplikowanej gry takiej jak San Andreas, pewnie przy przechodzeniu Serious Sam powtarzałeś "no no to dopiero strategia, przez te intensywne myślenie nie mam czasu na strzelanie".
O, chyba nie macie podzielności uwagi, czytacie ale nie myślicie. Bo nie napisałem że GTA: San Andreas jest do d*** ani że jest nudny!
Fakt ta gra ma fabułę, tylko że gdyby po przejściu jednej misji nie znikały gwiazdki(zaj***realistyczne) to byś dopiero zobaczył jak sie żyje w wielkich miastach, policjanci, SWAT, FBI, Gwardia zrobili by z tej czarnej d*** mielonkę i może mi powiesz że w tej grze nie robi sie burd?! Większość misji to rzeźnia, nachrzanianka, pościgi+nap**** i ogólnie burda.