Teraz jest Cz 18 wrz, 2025 07:45

Czy program do pobierania TikToka działa na komputerze?

Ważne informacje dotyczące forum oraz strony.
  • Autor
  • Wiadomość

Filla44

Cywil

Cywil

Czy program do pobierania TikToka działa na komputerze?

PostŚr 17 wrz, 2025 12:36

Cześć wszystkim! Zawsze myślałem, że filmy z TikToka można pobierać tylko na telefonie. Ale ostatnio słyszałem, że istnieją usługi, które działają również na komputerze. Szczerze mówiąc, byłem tym zaskoczony. Czasami wygodniej jest pobrać filmy na komputer, aby móc je później edytować lub udostępnić znajomym. Próbowałem kilku metod, ale jakość była słaba lub pojawiał się znak „dziwny”. Czy ktoś może mi powiedzieć, czy można pobierać filmy z TikToka w jakości HD bezpośrednio na komputer bez żadnych problemów? Byłoby wspaniale, gdyby było to możliwe bez instalowania żadnego oprogramowania.

Holly

Cywil

Cywil

Re: Czy program do pobierania TikToka działa na komputerze?

PostŚr 17 wrz, 2025 14:10

Cześć! Oczywiście, można pobierać filmy bezpośrednio na komputer, a to jest jeszcze prostsze, niż się wydaje. Korzystam ze strony sss tik. Nie trzeba instalować żadnych aplikacji ani rozszerzeń. Wszystko odbywa się bezpośrednio w przeglądarce. Wystarczy wejść na TikToka, otworzyć wybrany film, skopiować link, wkleić go w pole na stronie i kliknąć „Pobierz”. Filmy są zapisywane bez znaku wodnego i w doskonałej jakości HD. Można również wybrać format mp4 lub mp3. Usługa działa bez żadnych ograniczeń w systemach Windows, Mac i Linux. Często zapisuję filmy na komputerze, a następnie edytuję je i wykorzystuję do projektów. Usługa jest darmowa i nieograniczona; można pobrać do 20 filmów z rzędu. Jest to więc bardzo wygodne na komputerze.

Revo

Cywil

Cywil

Re: Czy program do pobierania TikToka działa na komputerze?

PostŚr 17 wrz, 2025 14:59

Próbowałem również pobierać filmy za pośrednictwem takich usług i jest to naprawdę wygodne. Na komputerze proces jest jeszcze szybszy niż na telefonie, ponieważ można je od razu zapisać w wybranym folderze. Zalecam utworzenie osobnego folderu z wyprzedzeniem, aby nie trzeba było później szukać filmów wśród innych plików. Jeśli planujesz zapisać wiele filmów, najlepiej sprawdzać ich rozmiar, ponieważ jakość HD zajmuje więcej miejsca na dysku. Zalecam również okresowe czyszczenie folderu pobranych plików, aby zapewnić płynne działanie komputera. Ogólnie rzecz biorąc, usługi online takie jak sssTikTok są wygodniejsze niż programy innych firm. Nie musisz martwić się o wirusy ani instalowanie niepotrzebnego oprogramowania. Aby uniknąć błędów pobierania, zawsze sprawdź, czy link jest prawidłowy i czy masz połączenie z internetem.

Powrót do Ogłoszenia