Teraz jest Wt 24 cze, 2025 15:58

ECP wydane!

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Mirage

Pułkownik

Pułkownik

ECP wydane!

PostŚr 27 lip, 2005 22:20

Brakowało mi tutaj tego tematu :!:
Modyfikacja do OFP - ECP wydana! Fenomenalna robota, która powoduje, że w OFP znów się chce grać. Tak powinno ono wyglądać od początku, jednak wtedy nie mogliśmy mieć wszystkiego. Teraz mamy naprawde wiele. Zakochałem się w tym modzie. ECP FOREVER :!:

Słucham waszych opinii
Pozdro

Mirage vel ECP FAN

Monty

Porucznik

Porucznik

PostŚr 27 lip, 2005 22:57

No cóż można powiedzieć - cudo. Te wybuchy, błyski, światła, wraki, płonące ciała, głosy wojaków, okrzyk Grenade, ogłuszenie, brzęczące muchy po zabiciu żołnierza, nowa krew, nowe dźwięki broni, spadające łuski. Poezja, to tak naprawdę według mnie najlepszy mod w OFP :-)
Obrazek
Obrazek

Panda

Chorąży

Chorąży

PostŚr 27 lip, 2005 23:55

Bardzo ladnie. To do czego moge sie przyczepic to brak odstrzeliwanej wierzy w czolgach BIS, a takze niektore eksplozje sa zbyt skromne... LGB zrobili po lebkach.
Ale ogolnie to jestem urzeczony.
Jak zrobic zeby wrogowie sie poddali? Nigdy mi nie wyszlo (tzn. zabijam po kolei a ostatni i tak stawia opor :( ).
TEST
OMGWTFBBQ

Zabix

Major

Major

PostCz 28 lip, 2005 00:32

I te odgłosy podczas walki... to jest piekne :) Oświetlenie też super...

Własnie te ai mi sie wogule nie poddaje...

Mirage

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 28 lip, 2005 01:37

Dwa screeny z zabawy nocą. Fontanna jest niesamowita - "świeci" na różne kolory - akurat podczas screenów udało mi sie te dwa uchwycić, ale na początku zobaczyłem zielony :)

Obrazek

Obrazek

Pozdro

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 28 lip, 2005 09:54

Wiecie co jest najlepsiejsze(dzołk :) ) w ECP gra sie z lepszym pingiem przez siec niz na zwyklym ofp z addonami.Przynajmniej u mnie to zaopserwowalem :D

Oscypek

Major

Major

PostCz 28 lip, 2005 10:08

Mi też ni chciał się poddać. Dopiero jak grałem w moją misje, jeden z sojuszników w środku walki podniósł ręce. W 0,5 min. wybili mu cały oddział i 21 osób, które były w okolicy :D Nie mogłem go przesłuchać, ale uwolnić tak :)

Mirage

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 28 lip, 2005 10:46

Z tego co mi sie wydaje to do brania do niewoli, przesłuchiwania i wypuszczania wolno jest jakiś specjalny skrypt. Poczytajcie read me...

Przemo_212

Major

Major

PostCz 28 lip, 2005 11:33

Zgadzam się z wszystkimi przedmówcami. ¦ciągnąłem i nie żałuje. Naprawdę, modyfikacja jest piękna. Krew, okrzyki i te inne. Fajny jest też rozbłysk podczas wybuchu granatu :)

Tego, że ludzie płoną, nie zauważyłem =].
Obrazek

vetmichal

Cywil

Cywil

PostCz 28 lip, 2005 11:34

Cóż mogę rzec SłODYCZ :!: :!: :!: :!: :!: Przeciwnik w końcu się broni a nawet atakuje :wink:
Jak mnie nie ma to jestem gdzie indziej

Rots

Kapral

Kapral

PostCz 28 lip, 2005 12:48

Mirage napisał(a):Z tego co mi sie wydaje to do brania do niewoli, przesłuchiwania i wypuszczania wolno jest jakiś specjalny skrypt. Poczytajcie read me...

Ym...nie do końca...
Fakt faktem iż jest za to odpowiedzialny skrypt, jednak jest on domyślnie uaktywniony. Można go samodzielnie przerobić tak, aby zwiększyć szanse poddania sie jednostki, ale wcześniej musi być spełnione wiele warunków (oczywiście je też można zmodyfikować). Trochę zbyt zawiłe żeby to teraz tłumaczyć więc poszukajcie sobie sami na ten temat.
Ja osobiście dośc mocno zmodyfikowałem sobie ECP. Nie jest to takie trudne, ale trzeba nieźle znać angielski i być w miare kumatym :P

PS. żeby nie było, można sobie zmodyfikować praktycznie wszystkie efekty, dopasować addony zeby działały pod ECP, i wiele innych rzeczy także:

Poczytajcie read me...

Kac

Porucznik

Porucznik

PostCz 28 lip, 2005 13:53

Co do płonących ludzi, nie wiem czy po prostu w ferworze walki się nie wsłuciwałem, ale jakoś nie krzyczeli

Kangur

Chorąży

Chorąży

PostCz 28 lip, 2005 14:14

Heh ja chcąc odrazu sprawdzić zrobił tak: Ustawiłem w edytorze jedną drużynę amerykańskiej piechoty i siebie jedneko czerwono armiste. No i sie poddali:d Starczyło schowałem sie w krzakach i wybijałem ich po koleji. Grupka, która próbowała mnie oskrzydlić zostałą skutecznie unieszkodliwiona ganatem. Wpadli w panikę i zaczeli sie wycofywać (okrzyk retreat!) Zacząłem ich ganiać no i dwóch sie poddało.

Musiałem sie pochwalić :D

A jeszcze co do moda: Bardzo mi sie podoba. Ale: W jedenej skradankowej misji, gdzie zakazałem swojej grupie strzelać, w momencie gdy zauważyli wroga zaczeli coś wrzeszczeć, co troche głupio w tej sytuacji wyglądało...

Przemo_212

Major

Major

PostCz 28 lip, 2005 17:11

A ja zapomniałem dodać, fajne są jeszcze skoki ze spadochronu :)

Aaa i głos radia w śmigłowcu.
Obrazek

Jon

Generał

Generał

PostCz 28 lip, 2005 17:14

To tylko moja wyobraźnia, czy Walkie Talkie [Table with Map\Stół z mapą] działa? :D Fajny bajer. Chłopaki o wszystkim pomyślały :) [Pomijając już całą genialność i miodność tego modu :)]
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Następna strona

Powrót do Operation Flashpoint