Teraz jest Pt 20 cze, 2025 23:38

Kącik Dobrego Humoru

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

DeviAnCE

Major

Major

PostCz 28 lip, 2005 18:24

www.resistanceboys.blog.onet.pl

:lol:

DODANE: Niestety, ale ktoś już go usunął :twisted:
Ostatnio edytowano Cz 28 lip, 2005 19:05 przez DeviAnCE, łącznie edytowano 1 raz
We do not know death... only change. We cannot kill each other without killing ourselves.

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 28 lip, 2005 18:36

Smiać sie ( :lol: :grin: ) czy płakać ( :beksa: )??

EDIT: 1linijka gg z jednym z "klanowiczow" RB

RB (19:21)
k**** lac na ten klan leje na to wszystko k*wa mam dosc

To sie nazywa zapal

Pietras_Stinger

Chorąży

Chorąży

PostCz 28 lip, 2005 22:48

http://groups-beta.google.com/group/pl. ... num=1&pre=

Dzieciom po(wyżej)niżej 18 lat wstęp wzbroniony.

Nie wiem czy to ściema czy nie ale czytając to po raz pierwszy tarzałem się pod biurkiem ze śmiechu.

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 29 lip, 2005 10:07

Tak dla zabawy zagadalem do jednego z autorow blogu resistanceboys......namowilem go na zrobienie strony....chiciazby w "edytoze interii"....jego wypowiedzi pytania i zachowanie pokazuje ze ma ze 12 lat :| I byl tak glupi ze skasował bloga a pozniej wystartowal do mnie z pretensjami ze to moja wina ze skasowal bloga i ze zrobilem scieme z tym edytorem interii(czyli klikanie na odpowiednich opcjach zeby edytor sam zrobil stronke :) ) :lol: :lol: :lol: :lol: ehh....mam ubaw :)

Kac

Porucznik

Porucznik

Kac

Porucznik

Porucznik

Death

Porucznik

Porucznik

PostŚr 03 sie, 2005 22:25

Kac hardcorowcu lool :grin: :grin: :grin:

Trace

Chorąży

Chorąży

PostŚr 03 sie, 2005 22:51

Goose masz ta rozmowe gdzies zapisaną ? Dobra teraz ja coś rzucę z forum wmasg.pl i innych źródeł: :twisted:

Najzabawniejsze lub/i najgłupsze wypowiedzi :] :

1. Forum wmasg.pl wypowiedz nr. 1 :]

Mam takąż giwerke [mp5sd3 - Trace] i kiedys działała normalnie do czasu kiedy pękło mi takie jebadełko na którym jest sprężyna i odkleił sie "kapturek" na cylindrze. przykleiłem wszystko i nasmarowalem tłok, ale stawia on strasznie duzy opór i giwera dosłownie pluje a do tego jak sie naciąga sprężyne to zamek trzeba puścić żeby tłok doszedł do uszczelki. prosze o pomoc tia

2. Forum wmasg.pl wypowiedz nr.2 [zwróćcie uwagę na składnię :] ]

Naszym głównym terenem balistycznym to las, ale radzimy sobie również dobrze choć okazjonalnie na terenach zurbanizowanych. Strzelamy się na terenach za osiedlem Raduszka co tydzień w Sobotę od ok. godziny 8-9 do Bóg wie jak długo. Zbiórki są podzielone na dwa pododziały. Przyjmniemy każdego w wieku 14 - 21 lub więcej. Zainteresowanych proszę o kontakt E-mail'owy.

I co to jest teren balistyczny ? :]

3. Forum wmasg.pl wypowiedź nr.3 <no comment>

Sorry za offtopic ale nie chcialem zakładać nowego tematu.Mam takie male pytanko od pewnego czasu zastanawiam się nad zrobieniem atrapy(czegoś podobnego:D) do noktowizora z rurek nakrętek i inych rupieci i zastanawia sie czy to wogóle ma sens?

4. Text sprzedawcy airsoftguns.pl nr. 1 :]

toto niebieskie to latarka taktyczna mi chodzi o laser świeci na czerwono. jego zasieg faktycznie wynosi 1km. tylko, że kiedy pada deszcz albo jest mgła świeci słabiej (mniejsza przejrzystość powietrza)

5. Jak namówić rodziców na ASG - wersja dla panów i pań :]

LD_cynik napisał:
- Mamo, tato, zobaczcie, kupcie mi taki karabin!
- alez synku, czys ty zmysly postradal? Zabijac kolegow chcesz??
- alez nie mamo, to nie o to chodzi, to jest ASG!...

...Wiecie kochani rodzice, to nasze ASG rozwija wiele pozytywnych cech, ktorych brakuje dzisiejszej mlodziezy, obcowanie z replikami broni ksztaltuje odpowiedzialnosc, nasze rozgrywki ucza tego, czym jest fairplay, co potem mozemy stosowac w zyciu, na dzien powszedni, bowiem mamo, tato - ASG rozwija w nas zolnierskiego ducha, braterstwo na cale zycie, ksztaltuje zasady, wedlug ktorych zyc mozemy, semper fidelis w zyciu, w szkole, w pracy i w zwiazku przyszlym, dzieki temu nabieramu szacunku do Tych, Ktorzy Walcza, takze do naszych bohaterow wojennych, ktorzy walczyli po to, bysmy my nie musieli tego robic! Znajdujemy sobie cel w zyciu, hobby, ktore laczy nas z innymi pasjonatami, malo tego, podnosi nasza kondycje fizyczna, samo zdrowie, im bardziej wciaga tym zdrowiej, koledzy rzucaja palenie niektorzy bo wola przeznaczyc pieniadze na oporzadzenie, ah, bylbym zapomnial, asg uczy nas szacunku do kazdego grosza, poniewaz teraz widzimy, ze zamiast wydac lekka reka na bezsensowne przyjemnosci 100 zl za dwie imprezy mozemy sobie kupic magazynek do karabinu albo cos i wtedy widzimy, ile to tak naprawde jest te sto zlotych, ze te pieniadze nie chodza piechota, ot widzicie, samo zdrowie, ale zeby porzadnie zaczac, aby poczuc to naprawde potrzebuje AEGa, to taki wstep, inwestycja na przyszlosc, kupujac mi AEGa zapewniacie mi wszystko to o czym mowilem przed chwila i bedziecie wiedzieli, ze te pieniadze nie poszly na marne, kiedys zwroca sie z nawiazka.....

Naucz sie tego na pamiec i w miare naturalnie, z oddaniem i z emocjami wyrecytuj rodzicom.

LD_cynik napisał:
- mamo, tato, chce sie bawic w asg!
- coruś czys ty oszalala?
- nie mamo, juz ci tlumacze!...

[najpierw opis powyzszy a potem:]

... bowiem widzicie, kobiety sa bardzo potrzebne w asg! jak sami widzicie, w asg bawia sie prawie sami gentlemani, jak zadna inna grupa spoleczna, jako ze trzyma ich zolnierski duch sa tacy przemili, niczym rycerze sredniowieczni, mowia na nas aniolki i chca nas na rekach nosic, malo tego, im nas jest wiecej tym milsza jest atmosfera, panowie od razu miekna, staja sie bardziej kulturalni i uprzejmi, pozatym mamo, dlaczego tak mowisz? rownouprawnienie, przeciez o to walczymy, nie spychaj nas do zascianka spolecznego usilujac udowodnic, ze sa rzeczy, do ktorych my, kobiety sie nie nadajemy! jest to nieslychanie pozyteczne dla obu stron, panowie ucza sie jeszcze wiecej kultury a my, My Kobiety, udowadniamy, ze nie ma nic, czego nie moglybysmy zrobic, pokazujemy, ze strzelamy rownie dobrze a w mundurach wygladamy jeszcze lepiej! pozatym ten typ facetow jaki tam spotykamy jest znacznie porzadinejszy od chocby wiekszosci tego pospolstwa ze szkoly, mlode buraki nie znajace rycerskich zasad postepowania z kobietami! Mamo, sama widzisz... Nie pozwol aby znowu zepchnieto nas do garow.....

6. Scenariusz ASG by one of members of forum.wmasg.pl :]

"Dupniak"

Wymagane:

Teren
Gracze
Cos do strzelania

Jak wszyscy wiemy, najwazniejsza czescia ciala czlowieka jest czesc tylna. Dotyczy to nie tylko pan. Gdybysmy mieli stracic czesc tylna, to tak jakby juz nas nie bylo. Takie jest zalozenie tego scenariusza.
Gramy zwyczajny boj spotkaniowy, ignorujac wszelkie trafienia oprocz tych w posladki lub pomiedzy. Osoba trafiona lapie sie za posladki i schodzi.

A, no i kawa i ciasteczka... ale to wiadomo. Ostroznie z lukrem w tym scenariuszu...

7. Allegro - komentarz dla użytkownika militaria.pl. [zwróćcie uwagę na to pogrubione :] ]

Wiatrówki mają KRZYW¡ lufę mimo 2 wymian na MĂ“J KOSZT! nadal są KRZYWE UżYWANE i SłABE! Serwis zapomniał wyjąć notatkę treści"<b>moje nazwisko (jebnięty facet)"</b>a ja tylko chciałem prostą lufę. Mam zdjęcia,rozmowy,maile i notatkę.

Zabrzmiało dwuznacznie :]

8. I ostatnia pozycja na naszej liście :]

SharkyPL napisał:
.jak strzelam normalnie-wylatują kulki, ale troche mniej, a jak strzelam do góry "nogami" to strzela jak trzeba

Bo to jest replika dla nietoperzy zwisających do góry nogami w ciemnych jaskiniach

azjia napisał:
co w ygadacie ja mam g36c z toko marui i mi dziala jak zloto megsa odwzorowanie i zywotnos nie awaryjny i szybkostrzelnosc jak z bajki

ojej.. straszne. Rozumiem ze szukasz klawiatury która bedzie miała tak wielkie klawisze zeby twoje znerwicowane palce trafiały w nie po kolei oraz z działającymi klawiszami shift, alt oraz znakami interpunkcyjnymi.

To tyle, narazie :]
"There's one more arrow, one more shot, one more kill, one more sin. "

Dzygi

Chorąży

Chorąży

HAV

PostCz 04 sie, 2005 20:55

Nowy ksiądz był spięty, bo miał prowadzić swoją pierwszą mszę w parafii.
Postanowił dodać do świętej wody kilka kropelek wódki, żeby się rozluźnić.
I tak się stało. Czuł się wspaniale.
Gdy po mszy wrócił do pokoju znalazł list:
"Drogi Bracie, następnym razem dodaj kropelki wódki do wody, a nie kropelki
wody do wódki.
A teraz słuchaj i zapamiętaj:
- Msza trwa godzinę, a nie dwie połówki po 45 minut;
- Jest 10 przykazań, a nie 12;
- Jest 12 apostołów, a nie 10;
- Krzyż trzeba nazwać po imieniu, a nie to "duże T";
- Na krzyżu jest Jezus, a nie Che Guevara;
- Jezusa ukrzyżowali, a nie zaj*** i to żydzi, a nie Indianie;
Nie wolno na Judasza mówić "ten !###?##$%";
- Ci co zgrzeszyli idą do piekła, a nie w pizdu;
- Inicjatywa, aby ludzie klaskali była imponująca, ale tańczyć "makarenę" i robić pociąg to przesada;
- Opłatki są dla wiernych, a nie jako deser do wina;
- Ten obok w "czerwonej sukni", to nie był transwestyta, to byłem ja -Biskup;
- Poza tym Maria Magdalena była jawnogrzesznicą, a nie k**wą;
- A na koniec mówi się "Bóg zapłać", a nie "ciao";
- Na początku mówi się "Niech będzie pochwalony", a nie "##%!ł mać";
- Kain nie ciągnął kabla, tylko zabił Abla;
Po zakończeniu kazania schodzi się z ambony po schodach, a nie zjeżdża po
poręczy.
Amen!

Monty

Porucznik

Porucznik

PostPt 05 sie, 2005 11:40

Obrazek
Obrazek

Dzygi

Chorąży

Chorąży

Remcio

Major

Major

PostN 07 sie, 2005 22:52

Przez pustynię szli polak, anglik i rosjanin. Byli już bliscy śmierci z odwodnienia gdy na horyzoncie zobaczyli czyjąś sylwetkę.
Gdy zbliżyli się do postaci ta okazała się talibem siedzącym na skrzynce Cocacoli.
Talib spojrzał na trzech podróżników i mówi
- Każdy z was który poda mi taką jednostkę miary której nieznam dostanie ode mnie butelkę koli.

Najpierw wyskoczył rosjanin wykrzykując łokcie. Talib przeliczył mu to na metry, centymetry, cale itd.
Następny był anglik który od razu z dumą powiedział "Yard"
Talib bez wachania przeliczył mu to na dziesięć innych miar.
Polak zastanowił się chwilę po czy powiedział
- Od ch**a
- O... Tej miary nie znałem - Powiedział Talib - Masz tu zatem tę obiecaną butelkę coli.
Polak napił się kilka łyków gdy Talib znów się do niego odezwał
- A powiedz ty mi, tak żeby nikt następny mnie nie zagiął, ile to będzie to "od ch**a"?
-A... To to będzie mniej więcej jak od tej skrzynki z colą w pi*du.
Obrazek

stormshadow

Chorąży

Chorąży

PostPn 08 sie, 2005 09:37

dresiarz spotyka kolege i sie pyta:
-how are you??
- co??
- how are you??
- co ty k...a mówisz?? mów po polsku.
- no pytam sie ciulu głupi dokąd idziesz??

YOUNG DRAGON

Szeregowy

Szeregowy

PostPn 08 sie, 2005 18:51

To zdażyło się naprawdę ... :( ... (niestety :twisted: ) http://www.joemonster.org/article.php?s ... ode=thread Jak to mówią: "Nie bądź cieniasem, wyłącz FireWall!"
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Off-topic