No walke bronia białą ...to musimy z niej zrezygnować....
Broń palna wystarczy,ale wymieszanie jej ,znalazlo by się i Kar91,Garad,mp40 oraz AK ,M16,RPG
Pojazdy...o tu ja swoje krytyczne zdanie przedstawie.Wiekszość tych addonów co tu przedstawiliście jako kandydaci na pojazdy z fallouta -ODPADA -no nie wiem gdzie by sie takie piekne,kolorowe,z płomieniami (aerograf) uchowały.
Ja bym obstawiał za nowymi addonami...samochód Skoda z dorobionymi, płytami blachy panc. zardzewiałej,i niedbale nałożonej.Czy nawet autobus Jelcz Villasa ,tak samo przerobiony...nie da rady,te kolorowe motocykle,buggy i inne sportowe fire-demon'y psują klimat.
Jedynie co wmiare się nadaje to: Armory-truck , z tym pługiem z przodu.
Przy Falloutach (1, 2 , Taktick's) spendziłem bardzo dużo godzin.Klimat mnie wciągnoł i nadal trzyma.Nieraz się bawiłem w edytorku ,robiąc swoją misje Fallout -paru cywili z AK i bronia krutką ,broni wioski przed ridersami -inni cywile z AK i bronia krutką.Napustynnych terenach Nogowy ,wykorzystałem skody samochody i Praga V3s cięzarówke ...nie trzeba bylo dużo do tej zabawy.
BTW-czy wyszedl jakis addon gryzacego psa...swietnie by się z takiego watahe zrobiło,biegajaca po pustkowiach,i szukajaca ofiary