Teraz jest Wt 24 cze, 2025 23:51

ECP wydane!

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Watchdog

PostPn 01 sie, 2005 09:12

Tak?....narzekacie ,że musieliście się do Morton czołgać...by squadowi towarzyszyć...
Alterrnatywny przebieg historii ,po misji Montignac mast fall ...a dokładniej ta misja z konwojem ,o tytule Dziwny konwój ...który się nagle psuje ,a ja z moim oddziałem pół wyspy na piechote ... a tu nagle:
Obrazek
Dodam jeszcze ...że AI kierowców się lekko zrabało ...to co wczesniejszym mym poście napisałem ,plus ,właśnie w tej misji po Montignacu ...wrąbałem się moją 5'tons truckiem ,miedzy cysterne i repair truck ....non-stop miałem repair trucka na tylnym zderzaku ...ta ciężarówka mnie dosłownie taranowała...dopuki jej nie przepuściłem ...a w zwykłym OFP ,takich problemów nie było ...można sobie było przed ciężarówką ,czy tam czołgiem na piechotke biegnąć,i cie nic nie potrąciło....... Stop wariatom drogowym!

Oscypek

Major

Major

PostPn 01 sie, 2005 09:46

Możę wystarczy powyłączać kilka(naście) opcji ?
Nie mogłem znieść poddających się żołnierzy w mojej misji, więc wyłączyłem opcje. Teraz giną jak trzeba :)

Ramzes

Szeregowy

Szeregowy

PostPt 05 sie, 2005 10:17

Mi sie w modzie podobają chodżby granaty rzucasz i kulają sie po ziemi.
Ten błysk jak stoisz za blisko granatu i szum.
Jedyna wada - żuciłem granat skryłem sie za budynek a i tak sie ekran na biało zrobił
Czasem jeden żołnierz może zdziałać coś tam
gdzie tuzin niema szans

DeviAnCE

Major

Major

PostPt 05 sie, 2005 11:18

Ramzes napisał(a):Jedyna wada - żuciłem granat skryłem sie za budynek a i tak sie ekran na biało zrobił

To samo w sobie nie jest "wadą" ECP, lecz jednym z wielu ograniczeń engine'u OFP.
We do not know death... only change. We cannot kill each other without killing ourselves.

Volt

Major

Major

PostN 07 sie, 2005 20:46

a ja gram na ECP w RES'a i przyznam że jest trudno....
Obrazek

W4tchdog

Porucznik

Porucznik

PostŚr 10 sie, 2005 15:50

Ramzes napisał(a):Mi sie w modzie podobają chodżby granaty rzucasz i kulają sie po ziemi.
Ten błysk jak stoisz za blisko granatu i szum.
Jedyna wada - żuciłem granat skryłem sie za budynek a i tak sie ekran na biało zrobił

No z tymi granatami konkret ...nie raz udało mi się zdarzyć wstać i uciec z miejsca potencjalnej eksplozji granatu ...

A co do tego rzucenie granatu za budynek ...to sprawdź czy przypadkiem ci się on nie odbił ... co zdarza sie dość często ,a dośćciekawie wygląda jak granat po rzucie ,nagle ci się spowrotem pod nogi przytoczy ...

Grey

Chorąży

Chorąży

PostŚr 10 sie, 2005 22:19

Offtime, przepraszam Cie, ale obserwujac Twoje prace myslalem, ze jestes jednym z tych rozsadnych... Missionmaker wiedzacy co sie zmienia w ECP latwo stworzy misje, ktora toczy sie MNIEJ WIECEJ po jego mysli. Ale trudno miec pretensje, ze CWC nie zostalo napisane tak, by dzialac pod ECP w standardowej konfiguracji :)

Uciekaja, owszem, ale to zalezy od:
1) Ich stopnia, podejrzewam ze od stopnia dowodcy. Corporal szybko ucieknie, Colonel w ogole.
2) Ustawien ECP. Jesli uciekaja, to wystarczy podlubac w configu i przestana uciekac

Jesli tworzysz misje z mysla o ECP, to latwo Z POZIOMU MISJI mozna ECP konfigurawac. Czyli ECP nie przeszkadza, a wrecz wspomaga missionmakera. Wystarczy przeczytac dokumentacje, configi, troche forum i pomyslec co chcemy osiagnac i co nam sie przyda, a co przeszkadza.
Obrazek CFOG / ACOG team | Platoon.pl | ShackTac | 6th sense | eks Team Tactical | eks RAAB

dandaniel

Szeregowy

Szeregowy

PostN 14 sie, 2005 15:49

mam pare pytań dotyczących modu po 1 czy w modzie żołnież z radjostacją też słyszy te nadawane komunikaty tak jak to jest w pojazdach po 2 czy jest patch spolszczający ten mod po 3 jak zrobić by żołnież lub grupa się poddała bo jak dotąt udało mi się uzyskać effekt wycofującego się wojska a dawałem różne warianty tzn.dawałem grupie ruskich private skil 0 i nadal giną a niepoddają się a mam włączone wszystkie opcje modu

Grey

Chorąży

Chorąży

PostN 14 sie, 2005 16:35

1. Radiotelegrafista nie slyszy komunikatow.

2. To juz bylo omawiane wielokrotnie.
Obrazek CFOG / ACOG team | Platoon.pl | ShackTac | 6th sense | eks Team Tactical | eks RAAB

traffix

Chorąży

Chorąży

PostŚr 12 kwi, 2006 15:02

podoba mi sięw tym modzie żę jak tworzę w nim misje to można w nie grać w zwykłem OF też... poza tym bardzo ładne wybuchy... dali go w CDA...

A po polsku można prosić ?

:D chodzi mi o to że jak zrobię misję w ECP to będzie działała też bez niego... [/url]
Ostatnio edytowano Śr 12 kwi, 2006 18:18 przez traffix, łącznie edytowano 1 raz

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 12 kwi, 2006 16:58

traffix napisał(a):podoba mi sięw tym modzie żę jak tworzę w nim misje to można w nie grać w zwykłem OF też...

A po polsku można prosić ?
Obrazek

fishomatic

Szeregowy

Szeregowy

PostŚr 26 kwi, 2006 20:39

Zna ktoś jakieś jednostki do ECP? Szukałem na Google, na Ofp.info i tutaj, ale nic nie znalazłem.

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 26 kwi, 2006 20:44

lol? O co ci chodzi? Podmianki jednostek czy co? :?
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.

fishomatic

Szeregowy

Szeregowy

PostŚr 26 kwi, 2006 20:47

Nieee... O to, żeby jakieś jednostki działały pod ECP.żeby rozmawiali tak jak to robią ci orginalni z ecp Noobem jestem.
Fishomatic - owned by BOLO

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 26 kwi, 2006 20:49

Wiekszośc jednostek działa, mozna jedynie mowic o tych na ktorych nie dziala... :?
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Operation Flashpoint