Założyłem ten topic w którym możena podyskutować o genialnej grze jaką niewątpliwie jest Mafia. Ja osobiście polecam strony:
www.mafia.tpp.pl --- oficjalna polska strona o Mafii (chyba od roku w przebudowie)
www.mafiapage.com --- też polska strona stronka. Nowy (koszmarny zresztą) layout
www.mafia-game.de --- niemiecka stronka, świetna zresztą
A po co mam dyskutowac o grze Mafia , na forum o grze Operation Flashpoint...
Bede chciało niej dyskutowac, to zarejestruje się na tematycznym forum i tyle
Ja moge równiedobrze napisać: "A po co mam dyskutowac o grze GTA:SA , na forum o grze Operation Flashpoint...
Bede chciało niej dyskutowac, to zarejestruje się na tematycznym forum i tyle " I co ty na to
Rewelacyjna gra, jedna z moich ulubionych. Przeszedłem ją trzy razy, pamiętam, że najgorszą dla mnie misją były wyścigi samochodowe. Gra posiada świetny klimat, grywalność i bardzo dobrą grafikę jak na tamten czas. Ostatnią misję przechodziłem kilkanaście razy.
Spoiler:
Szkoda, że gra kończy się tragicznie.
{Kuba} Nie mów ludziom co będzie dalej, bo psujesz surprise Poprawiłem - ktos chce wiedziec co tam napisal to niech zaznacz wszystko poniżej słowa spoiler.
Taa, świetna, trzymająca w napięciu, pełna zwrotów akcji. Przeszedłem ją cztery razy, napisałem poradnik i zostały mi dwie misje w trybie jazdy ekstremalnej.
Czemu wszyscy , co grali w Mafie , najwięcej problemów mieli ztym wyscigiem...
Chociaz jak sobie przypomne sterowanie , tojuz mam odpowiedxna moje pytanie...
Czemu akurat sterowanie?? Ja miałem z tym problem, bo to było trudniejsze niż grand prix legends, albo pierwsza TOCA. Chociaż pro-simulator w drugiej TOCE nic nie przebije
Chociaż pro-simulator w drugiej TOCE nic nie przebije
Odpal sobie GTR'a a gwarantuje ci że już pierwszą prostą skończysz na bandzie, jeśli wogóle z boksów wyjedziesz... Toca przy tej grze to... hmmm jak Golf przy Mercedesie podrasowanym przez AMG
żeby nie był OT. Grałem w mafie na PC i na PS2. Archaiczna grafika, masta brzydkie, wiele błędów. Lecz było kilka ciekawych pomysłów. Np. po kraksie tracisz zdrowie/życie. Po wyjęciu brońi polsicja cię ściga itp. Jednak wole GTA
"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "
ja jakoś nie potrafiłem jej przejść zaciołem się w pewnym momęcie ale czemu wszystkim wyścig sprawiał kłopoty ? Wyścig był akurat łatwy Co do grafiki to się nie zgodze grafika jest ładniejsza niż w GTA Vice City bo akurat wtedy Vice City konkurował z mafią mafia jest bardziej rozbudowana niż gta bardziej realistyczna w sumie jak gra się w GTA to można powiedzieć że główny bohater to rambo a w mafii nie da się tak walić z wszystkiego co ma się pod ręką bo się szybko przegra fabuła jest napewno lepsza niż w gta lepiej się gra w niektórych momętach się łezka kręciła jak gineli nasi znajomi ogólnie świetna gra
No cóż, co by nie mówić, Mafia jest poprostu świetna, żałuje tylko że nie miałem okazji zagrać w spolszczenie tejże gry gdyż wtedy zapewne zrozumiałbym każdy dialog a tak to... Co prawda najgorszy jest koniec...
Co do wyścigów, to ja przeszedłem za trzecim czy czwartym razem, radzę nie używać hamulców w trakcie skręcania I wszystko wtedy jest łatwiejsze