Teraz jest Wt 24 cze, 2025 10:03

"Powrót do Edenu" - reaktywacja

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Loony

Pułkownik

Pułkownik

"Powrót do Edenu" - reaktywacja

PostSo 03 wrz, 2005 20:45

No więc, jak wiadomo przerwałem moje prace nad kampanią "Powrót do Edenu", ale postanowiłem stworzyć tę kampanię od nowa. Będą nowe misje, bardziej realistyczne czyli gracz będzie tylko piechórem i nie będzie śmigał czołgiem czy helikopterem. Gracz oczywiście będzie wojakiem NATO i walczył z ruskim najeźdźcą. Gracz nie będzie zdobywał całego Everonu (bo tam będzie rozgrywać się akcja), ale tylko jego część, resztą wyspy zajmą się inne grupy, czyli Everon będzie podzielony. Gracz wcieli się w medyka. W medyka a to dlatego, że:
- mało jest misji z lekarzami
- czasem się wkurzałem, że mój wojak nie może chodzić a medyk nie żyje
Zrobione są już trzy misje, ale nie wiem ile zrobię. Za zadanie przyjąłem sobie zrobić misje jak najbardziej realistyczne i przedstawiające działania jak na polu bitwy oraz żeby każdą misje dokładnie przetestować i dopracować, żeby nie było żadnego błędu. Mam nadzieję, że teraz wydam tę kampanię i będzie to w miarę dobry produkt mojej męki.
Obrazek

Zabix

Major

Major

PostN 04 wrz, 2005 10:22

Twoje misje są na niskim poziomie. Zamiast robic kampanie naucz sie robic misje...

Kac

Porucznik

Porucznik

PostN 04 wrz, 2005 12:59

E tam, jak byłem mały to bardzo lubiłem (teraz też lubię :grin: ) Looney Tunes, więc może polubię tą kampanię :lol: :lol:

Radeon

Pułkownik

Pułkownik

PostN 04 wrz, 2005 13:28

loony zrób jeszcze 3 misjie i wydaj demo kampanii. Zobaczymy te twoje "wypociny" :)

D@ri0

Kapral

Kapral

PostN 04 wrz, 2005 20:54

To samo mu mówiłem :PPPP Ale on jakoś brzydko odpowiedział :mad:
Alah akbar.

Loony

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 09 wrz, 2005 22:30

Chciałem tylko poinformować, że po głębokim (a jakże) zastanowieniu się nad misjami w kampanii postanowiłem zrobić misje ratunkowe. Będzie jedna misja ratunkowa, gracz będzie dowódcą grupy w tej misji. I jeszcze jedno, będę tą kampanię robił tak długo, aż dopracowane będą wszystkie szczegóły. Nie będzie to nieprzetestowany gniot jak produkcja 101. Kampania ta będzie dorobiona i przetestowana. Będzie ona zrobiona jak najlepiej mogę.
Obrazek

Rots

Kapral

Kapral

PostPt 09 wrz, 2005 23:50

Jasne :roll:
Troche mi to przypomina zapowiedzi misji Dari0 ...każda była świetna, a nastepne mialy byc jeszcze lepsze...chociaż tak naprawde wszystkie prezentowały jeden poziom..BEZNADZIEJNY POZIOM...i niestety w tym przypadku bedzie na 90% tak samo...

Podziwiam ludzi którym jeszcze chce sie sciagac i grać w takie misje...mnie nie...

Może brzmi to pesymistycznie, ale po prostu mam dość, gdy widze kolejny temat o wielkiej kampanii/misji tworzonej przez ludzi którzy mają o tym słabe pojęcie, ale wielkie plany. W 99% przypadków takowy produkt w ogóle nie wychodzi, lub jest na bardzo mizernym poziomie...

Ambicje to nie wszystko...

Nie chce sie wypowiadać za reszte ale mnie osobiście niespecjalnie interesuje ile i jakich misji masz w planach...zrób JEDN¡ a DOBR¡...wtedy ludzie zaczną patrzeć inaczej na to co tworzysz...

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: "Powrót do Edenu" - reaktywacja

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 09 wrz, 2024 00:22

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting

xersius

Pułkownik

Pułkownik

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 06 gru, 2024 20:55

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 06 mar, 2025 01:18

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru

xersius

Pułkownik

Pułkownik

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 05 cze, 2025 23:11

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо

Powrót do Operation Flashpoint