Marcin_BM napisał(a):Daj sobie spokuj z tym pakiem tj RF (bo to chyba ORCS jest) a oni cie zlinczuja jak sie dowiedza. Zreszta tej broni jest doc. Mam inny pomysl, mianowicie dogadaj sie z RHS i zrob na ich podstawie broni pak giwer dla specnazu bo czegos takiego jeszce nie bylo a w rhs wszystko jest tylko trza do kupy poskladac i wlozyc troche od siebie.
P.S Jaki ma byc ten Spas12 z kolba rozlozana i zlozona i czy z bocznymi zapasowymi nabojami czy bez ?
Po pierwsze primo: Nie jest to żadna ściąga z ORCS. Twórcą orginału jest rosjanin (w readme było wszystko po rusku) a znajdowało się tak raptem 4 modele (AK, AKGP25, PK i SWD) . Pack ten znalazłem z 1,5 roku temu na
www.ofp.bmj.pl. Przed chwilą sprawdzałem w google co i jak i oto co mi wyskoczyło-
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=drf_weap&lr= .
Jest tam sam config z tego addonu i tyle, przy czym wywynioskować można iż twórca nadal tworzy jako że znalazło się tam pare nowych giwerek.
po drugie: RHS wydał wspaniały addon ( sam podpatrzyłem jak zrobili kolbę do RPK jako że z tym miałem mały problem) jednak mnie osobiście tekstury drewna nie przypadły zbytnio do gustu. Taki brzydki kolorek mają (jakby za mało "drewniany" ). O broni dla specnazu słyszałem mało (widziałem raptem tylko 1 przeróbkę AK74 z takim śmiesznym małym magazynkiem). Pomysł mi się podoba jednak przydałoby mi się trochę informacji na ten temat (linki, foty itp. ).
Po trzecie: po małym "zwiadzie" w internecie doszedłem do wniosku iż SPAS ( czy jak kto woli USAS

) jest b. ciekawym projektem godnym zrealizowania. Możliwe było by stworzenie packu- SPAS 12 , SPAS 15. Co do kolby można by zastosować ten sam trick jak w BD_UziPack (skryptowana broń z możliwością złożenia lub rozłożenia kolby )