Teraz jest Wt 24 cze, 2025 09:18

OFPL Extension pack

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Radeon

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 09 wrz, 2005 18:51

Dzwięki beryla - moim zdaniem są takie same jak te z AK47 od ORCS

Zabix

Major

Major

PostPt 09 wrz, 2005 19:06

MIG25_Radek napisał(a):Dzwięki beryla - moim zdaniem są takie same jak te z AK47 od ORCS

Jasne ze nie są takie same...

Róznicie sie tylko w jednym od SW, wydajecie cos :lol: A predkosc robienia addonów jest porównywalna z SW :D

Kuba

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 09 wrz, 2005 19:14

MIG25_Radek napisał(a):Dzwięki beryla - moim zdaniem są takie same jak te z AK47 od ORCS

Są trochę podobne(jak w rzeczywistosci zresztą), ale to na pewno nie takie same dźwięki - ściągnij i porównaj sobie ;)

Róznicie sie tylko w jednym od SW, wydajecie cos :lol:

Wcale nie tylko tym, bo my mamy jeszcze ładniejszy layout na forum 8)
Ostatnio edytowano Pt 09 wrz, 2005 19:20 przez Kuba, łącznie edytowano 2 razy

Radeon

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 09 wrz, 2005 19:17

Kuba napisał(a):Są trochę podobne, ale to na pewno nie takie same dźwięki - ściągnij i porónaj sobie

Myślisz, że bym napisał to co napisałem gdybym tego nie miał i nie porównywał :)

Kuba

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 09 wrz, 2005 19:24

MIG25_Radek napisał(a):
Myślisz, że bym napisał to co napisałem gdybym tego nie miał i nie porównywał :)

To coś mało dokładne porównywałeś :aniol:

http://www.flashpoint.pl/om/forum/download.php?id=1995

Sami ocencie :-)
Ostatnio edytowano Pt 09 wrz, 2005 19:31 przez Kuba, łącznie edytowano 1 raz

Mirage

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 09 wrz, 2005 19:25

Kuba napisał(a):Wcale nie tylko tym, bo my mamy jeszcze ładniejszy layout na forum 8)

Kwestia gustu Kubo... (i miejsca gdzie sie pracuje...)

Arika

Major

Major

PostPt 09 wrz, 2005 19:28

Kuba napisał(a):Wcale nie tylko tym, bo my mamy jeszcze ładniejszy layout na forum 8)

Polemizowałbym z tym layoutem. Nasz jest ładniejszy zielony.
Obrazek

Marcin_BM

Porucznik

Porucznik

PostPt 09 wrz, 2005 19:37

Kur** znowu sie topic personalizuje :[. Ja mam inny pomysl, zrobimy sobie ustawke OM vs SW :twisted: , wiekszosc pelnoletnia a Mirage bedzie musial poprosic o zgode rodzicow :razz:. Nie mozna sie skupic na addonach a nie na ich tworacach ? :???:
Ten który rzucił na mnie się niewiele szczęścia miał,Bo wypadł prosto mi na kły i krew trysnęła z rany

Grey

Chorąży

Chorąży

PostPt 09 wrz, 2005 19:40

Zobowiazalem sie ze nie bede pisal w topicach Offtime'a, ale to OM, rzecz wazniejsza niz sprawy pomiedzy mna i O.

Jeszcze nie sciagnalem packa, ale na screenach SWD ma zbyt intensywny kolor, zbyt zarowiasty. Nie do konca to wyglada jak drewno, a co wazniejsze, jest bardzo niebezpieczne dla posiadacza. Fajnie ze jest SWD i SWD-M.

Dzis / jutro potestuje same addony, ale juz teraz musze powiedziec - jestescie wielcy :P A tak powaznie, bardzo sie ciesze z tego dodatku. Teraz tylko czekam na full wersje minimodu pana O.
Obrazek CFOG / ACOG team | Platoon.pl | ShackTac | 6th sense | eks Team Tactical | eks RAAB

Kuba

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 09 wrz, 2005 19:45

Mirage napisał(a):
Kwestia gustu Kubo... (i miejsca gdzie sie pracuje...)

Arika napisał(a):
Polemizowałbym z tym layoutem. Nasz jest ładniejszy zielony.

Marcin_BM napisał(a):Kur** znowu sie topic personalizuje :[. Ja mam inny pomysl, zrobimy sobie ustawke OM vs SW :twisted: , wiekszosc pelnoletnia a Mirage bedzie musial poprosic o zgode rodzicow :razz:. Nie mozna sie skupic na addonach a nie na ich tworacach ? :???:

Ludzie, spokojnie to tylko taki mały żarcik był ;-) Choć przyznam, że layout SW reczywiscie nie przypadł mi do gustu - najlepszy jak dla mnie ten od SKS (strony nie forum) :-)

Arika

Major

Major

PostPt 09 wrz, 2005 20:27

Mi się podoba jest w kolorach Legii. A jak coś to moderator offtopic zaczął :razz:
Obrazek

Przezdzieblo

Chorąży

Chorąży

PostPt 09 wrz, 2005 20:27

Grey napisał(a):Jeszcze nie sciagnalem packa, ale na screenach SWD ma zbyt intensywny kolor, zbyt zarowiasty. Nie do konca to wyglada jak drewno, a co wazniejsze, jest bardzo niebezpieczne dla posiadacza. Fajnie ze jest SWD i SWD-M.

Model SWD-M jest do wymiany (już nie pamiętam od kogo go pożyczyliśmy...). Docelowo prawdopodobnie użyjemy lepszego Offtime`owego (po integracji z celownikiem i przeróbkach). Obecność SWD-M w becie miała na celu zademonstrowanie pewnych założeń modu - i porównanie dwóch wersji wintowki, jakimi dysponuje WP.
http://rozeta.com.pl/~vi-bdsz/bron005.jpg
Wprawdzie nie jest to kolorystyka plastikowych elementów z wczesnych serii AK-74 i Tantali, ale też w niewielkim stopniu przypomina drewno. Tym niemniej marchewkowy SWD-M istotnie na tym etapie jest przekoloryzowany.

Teraz tylko czekam na full wersje minimodu pana O.

Pan O. odgrażał się, że z minimodem już skończył :/

jet30

Szeregowy

Szeregowy

PostPt 16 wrz, 2005 18:20

Podoba mi się ten pack polskich żołnieży są bardzo realni, bronie, dżwięki też są nienajgorsze (dżwięk beryla nie jest dziwny chyba że nie brzmi jak prawdziwy) fajnie że żołnieże śa zaopatrzeni w bandaż to jeszcze więcej realizmu daje (przydałyby się jescze jakieś misjie z nimi).

Zabix

Major

Major

PostPt 16 wrz, 2005 18:35

... ludzie tu jest topic do dyskusji o żołnierzach http://www.neochan.csk.pl/ofpc/viewtopic.php?t=3669 ...

Dlaczego jak Offtime wydał zołnierzy to nikt sie nimi nie podniecał a teraz prosze bardzo?

MaRcin

Major

Major

PostPt 16 wrz, 2005 18:41

...który, nie wiem czy zauważyłeś, został zamknięty jakiś czas temu :roll:

Takie jest prawo ludzi robią to co chcą wtedy kiedy chcą i tyle. Także Zabix nie lamentuj
Good Times Gone
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Operation Flashpoint