Teraz jest Wt 24 cze, 2025 13:45

Snajperzy

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Szpikulec

Cywil

Cywil

Snajperzy

PostN 23 paź, 2005 12:25

Witam, jestem tutaj nowy -
Chciałem zapytać, czy oragnizowane są jakieś rozgrywki tylko i wyłącznie snajperów? Oczywiście zdaję sobie sprawę, że taka rozgrywka może trwać całą noc. Jeśli podniosłem dawno już zamkniętą kwestię - przepraszam...jestem tu nowy i jeszcze nic nie wiem o waszej społeczności. :?

Ravq

Porucznik

Porucznik

PostN 23 paź, 2005 13:15

Wejdź na jakiś serwer i wyproś Sharpeye'a lub Sniper DM i masz :]
Obrazek

PoP

Chorąży

Chorąży

PostN 23 paź, 2005 17:28

Jemu chyba chodzi o cos bardziej ambitnego niz dm na snajperki... ja sie z czyms takim nie spotkalem.

Oscypek

Major

Major

PostN 23 paź, 2005 17:31

kto by chciał siedzieć 6 godzin czekając na akcje. Narazie nie ma zdaje się dm'a [tdm'a] z czasem przewidzianym na 6 godzin i więcej. Jest opcja nieograniczony czas, ale to chyba 10000 s. (1h = 3600 s, więc troche mniej niż 3 godziny)

Jon

Generał

Generał

PostN 23 paź, 2005 17:35

Nieograniczony znaczy nieograniczony... A co do czekania 6 h - przesadzasz...

Tak jak pisał PoP - na coś "ambitniejszego" radziłbym nie liczyć niestety :/

... aczkolwiek wydaje mi się, że misja Hard Rain mogłaby Ci się spodobać :)
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Marshal

Major

Major

Re: Snajperzy

PostPn 24 paź, 2005 22:38

Szpikulec napisał(a):Witam, jestem tutaj nowy -
Chciałem zapytać, czy oragnizowane są jakieś rozgrywki tylko i wyłącznie snajperów? Oczywiście zdaję sobie sprawę, że taka rozgrywka może trwać całą noc. Jeśli podniosłem dawno już zamkniętą kwestię - przepraszam...jestem tu nowy i jeszcze nic nie wiem o waszej społeczności. :?

Po treści posta wnioskuję, że chodzi o ambitną i bardzo klimatyczną misję... Coś ala coop na dwie strony; banalny przykład: 2 amerykańców i paru rusków. Dwóch snajperów (drużyna) ma zrobić na jakims odcinku zasadzkę na sowietów... Do tego noc ? Chmm można by pokombinować z takimi klimatami....
Obrazek

Heurystyk

Cywil

Cywil

PostPt 24 mar, 2006 03:38

Pomysł nie jest nowy - i już w podobne misje grałem z kumplami dawno, dawno temu zaraz jak powstała gra OFP. Oczywiście teraz jest znacznie więcej możliwości - sprzęt, ubiór, teren działań. Jest to do zrobienia - myślę, że coś takiego znajdziesz wkrótce na naszej stronie HQ-7

FINIX

Cywil

Cywil

PostCz 08 cze, 2006 16:54

No więc pograł bym chętnie w misiach gdzie przydałby się wam sanjper lub pilot helikoptera oba te czynniki trenowałem długie miesiace. Szukam też dobrego klanu.

Letherface

Cywil

Cywil

PostWt 15 sie, 2006 18:35

Na Serwerach jesdzce nie spotkałem sie z taka ambitna mapa, grałem jakiegoś dm sniperskiego alew to było bardzo monotonne. Potzreba czegos lepszego na czym by mozna było dobzre potrenowac oko ;)
Jedna śmierć to strata,milion-statystyka

gremdek

Porucznik

Porucznik

PostŚr 16 sie, 2006 21:30

jestem chyba jedynym snajperem w cfogu, w cmhq co gra z nami są inni i prawie w każdej misji coop są sloty dla snjaperów czyli kupa zabawy. ostanio gramy na wgl, czlyi celuj w środek odpada.
:(

Zabix

Major

Major

PostCz 17 sie, 2006 00:00

Skilla masz mastha snajperze?

xersius

Pułkownik

Pułkownik

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 09 wrz, 2024 02:01

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting

xersius

Pułkownik

Pułkownik

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 06 gru, 2024 22:37

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
Następna strona

Powrót do Operation Flashpoint