Zapewne przynajmniej 3/4 z was widząc ten temat od razu pomyślało "Fraps"! Spoko... Ale ja mam starego (i wcale nie dobrego) windowsa 98 na którym fraps nie działa. A zatem poszukują i pytam was czy znacie jakiś program którym mogę beż większego trudu zgrać filmik z gry?
Aha, i proszę nie pisać "Zainstaluj XP'ka" bo to słyszę od każdego z kim rozmawiam o kompie...
Przemo - Dzięki ale jestem zbyt skąpy Diesel - Dzięęękuję! Umiem już zgrać filmik z pulpitu ale... wiesz jak to zrobić w ofp? hot keysy przestają działać
A ja bym powiedział, że fraps, ale w wersji 1.9. Ja mam winde ME i mi chodzi. Najnowszy fraps jest pod xp i 00. Polecam 1.9. Sam nim zgrywałem filmiki z ofp
Ja osobiście polecam VideoMach. Program prosty w osłudze (typu przeciągnij upuść), ma wiele efektów (np. rozmycie, zakłucenia, odbicie lustrzane, napisy itd.) i możesz dodać swoją muzykę. VMach zapisuje w wielu formatach np. xvid, divx, kodak. Polecam
Szukam programy, którym możnaby zrobić taki efekt jak jest w NFsu2 albo w Gta sa (chodzi mi o to rozmycie od srodka, ktore jest w photoshopie... Na pewno jest taki program, bo widziałem na wielu filmikach to rozmycie
"There's one more arrow, one more shot, one more kill, one more sin. "