Na poczatek chciałem sie przywitac i prosci o wyrozumiałosc za z pozoru proste pytanie ... jestem nowy,w OPF grałem dosc dawno temu i tylko w singla, a teraz widzac gre w jednym z komercyjnych pism komputerowych o grach nie mogłem sie oprzec i ja nabyłem
.jako ze teraz(jak zreszta widac) mam stałe łacze internetowe chciałem spróbowac sił w grze multiplayer,no i własnie tu zaczyna sie problem.Posiadam orginalna gre, a nie moge zagrac na zadnym serwerze,po prostu jak wybiore zdlanie w trybie multiplayer toi nie pokazuje mi sie zaden serwer,a jak wybiore opcje zeby wpisac Ip serwera nadal nic.Po prostu zadnych aktywnych rozgrywek...próbowałem juz na wszelkie mozliwe sposoby i nic.W menu hasło podałem to samo hasło co przy instalacji(nie wiem czy dobrze robie) i nadal nic.Przy grze bez hasła nadal to samo.Nie jestem całkowicie zielony z zakresu gier MP nie naleze moze do scisłej elity ale dosc dobrze mi idzie w inne gry tego typu(nadminie ze tylko gram w FPS o tematyce wojenej
) Moze znajdzie sie tutaj ktos kto pomoze nowemu...
Z góry dziekuje i pozdrawiam
P.s nie wiem czy moze to byc spowodowane ze w tej wersji która posiadam nie ma zadnego dodoatku do gry.
Z góry dziekuje i pozdrawiam
P.s nie wiem czy moze to byc spowodowane ze w tej wersji która posiadam nie ma zadnego dodoatku do gry.
wiec dochodzimy do konkluzji iz ewenement jest ewidentnym paradoksem rekonstruktywnej rekapitulacji opartej na arkanach pryncypalnej dystrybucji