Teraz jest Wt 24 cze, 2025 17:49

The Unsung - Demo I + II

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostN 13 lis, 2005 09:00

Ja po męce 3 godzinnego sciagania...odpalam kampanie przechodze 1 misje.
Jestem na EZ schowany w buszu slysze odgłos AK-47....jakims cudem mnie zabijają a heli i tak uciekło myśle sobie. Okazało się że zabicie mnie na EZ zakonczyło pomyslnie misje :hahaha: Ja zbyt dużo oczekiwałem od tego dema tak BTW :)

Rainbow

PostN 13 lis, 2005 10:09

Mnie jednak mile zaskoczyło to, że wkońcu trawa mi nie przycina. Wcześniej trawy innych autorów strasznie męczyły mi kompa, tym razem można się pochować. Szczerze mówiąc, że jak się chodzi po tych zalesionych górach to wygląda to troche jak ArmA :D ładnie, ładnie... :spoko:

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostN 13 lis, 2005 10:18

Jescze nie zassałem... ale zasysam... z tego co widać po screenach wyspa jest bajeczna (i bajecznego sprzętu wymaga :) )...
aha
jakby ktoś mógł mi podać liste latadeł to byłbym dzwięczny :)
Obrazek

"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "

pblbo

Szeregowy

Szeregowy

PostN 13 lis, 2005 12:54

Zassałem to demko, i powiem to tak:
- Marines są zrobieni świetnie, tak samo wyspa choć wymaga ona potężnego kompa
- Niestety niemożna powiedzieć tego samego o śmigłowcach, choć eksplozje udeżających w ziemie rakiet są świetne...
- Dzwięk M14 :/
- Motyw że AI zabija mnie z 500m przez krzaki i drzewa...ale o tym bugu ostrzegali panowie z UNSUNG'a
- Kampania ciekawa, choć wielkim utrudnieniem jest wyżej wymieniony bug

Wg. mnie opłaca się ściągnąc, i napewno opłaca się czakać na wydanie pełnej wersji tego moda :) Jeśli najwieksze błędy zostaną poprawione, to może być ciekawie :D
HEART !!!
FIST !!!
SOUL !!!
MIND !!!

Jon

Generał

Generał

PostN 13 lis, 2005 13:10

Marker - Latadeł Unsung nie ma w ogóle... Są jedynie "pożyczone" Slick & Ch-34 [?] Choctaw [or sth like that]

AI cholernie celne, jungla nie dość, że wygląda crapowato, to walka w niej to męka... Zresztą wczoraj na SB pisałem co o tym wszystkim myślę...

Najbardziej boli brak nowych Ironsightów - Bo pełny pack piechoty + giwer = Przerabianie misji z SNP = Granie w nie z jeszcze większą przyjemnością i cudnymi jednostkami... :) A teraz... wracam do Xpand Rally :D
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Grey

Chorąży

Chorąży

PostN 13 lis, 2005 13:52

Crapowata??Gdyby nie bug z widocznoscia, to by byla moja ulubiona :)
Obrazek CFOG / ACOG team | Platoon.pl | ShackTac | 6th sense | eks Team Tactical | eks RAAB

Rainbow

PostN 13 lis, 2005 14:26

Wlasnie, a nie ma jakiegoś skryptu, który by AI blokował widoczność przez krzaki itp. :?: Nie wierzę, że nieda się czegoś takiego zrobić, skoro tyle rzeczy juz addonmakerzy zrobili.

Grey

Chorąży

Chorąży

PostN 13 lis, 2005 14:38

Zlagowaloby Cie :P
Najprostszym i najskuteczniejszym sposobem jest zrobienie odpowiednich LODow w samym addonie. Ale jesli zrobi sie to ot tak, to AI przestanie widziec w ogole w zaroslach. Dlatego wlasnie UNSUNG pracuje nad wyposrodkowaniem i wiele osob watpi, czy im sie uda.
Obrazek CFOG / ACOG team | Platoon.pl | ShackTac | 6th sense | eks Team Tactical | eks RAAB

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostN 13 lis, 2005 19:40

ehm....panowie....gdzie wy na tą wyspe potrzebujecie potężnego sprzetu ?? :| Ja wyciągam od 20fps nawet do 40 przy cholernej ilosci jednostek i chodzi mi to lepiej niż nogowa :lol:

Barbarian

Pułkownik

Pułkownik

PostN 13 lis, 2005 19:51

Jak dla mnie te wyspy (od unsung) maja jedną ale gigantyczną wade. Mianowicie niema na nich ani jednej amerykańskiej bazy :shock: Jak mozna robic mod o konflikcie w wietnamie bez dużej, dobrze obwarowanej amerykańskiej bazy!?
Ja mogę przeboleć brak wietnamskich bunkrów w dżungli, brak podziemnych tuneli. Ale braku takowej bazy niemogę wybaczyć :twisted:
www.greendevils.uk- kompendium wiedzy o Fallschirmjagers
Rots: Poza tym od filozofii jest Barbarian
:D

Volt

Major

Major

PostN 13 lis, 2005 19:58

Jest jedna baza na wschodzie , wystarczy poszukać :)
Obrazek

capi

Szeregowy

Szeregowy

PostN 13 lis, 2005 21:29

denerwójące jest to że nie są pozanaczane na mapie wioski ani bazy czy lądowiska ale fajne jest to że można sobie postawic swoją wioske lub dostawić kilka domków na mapie w obiektach też znalzłem ruiny swiątyni
i dwa mostki linowe jeden tylko dla ludzi a drugi szerszy chyba by i samochód wytrzymał
zaobserwowałem tez że brak losowości twarzy :/ i u jednego wietnamczyka nie wyswietla się twarz wietnamska tylko jakiegoś standardowego brodacza

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostN 13 lis, 2005 21:48

Barbarian :)
nawet na screenie pokazana jest amerykancka baza... normalnie aż mnie w uchu zaswędziało jak ja zobaczyłem... cóś pięknego... przypomina mi się Czas apokalipsy (ta baza nad brzegiem rzeki)...
ehh
Obrazek

"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "

Volt

Major

Major

PostN 13 lis, 2005 21:58

Mirage , mi się wyspa załadowała szybicje niż Desert Island , i jedynie kiedy laga odczuwam to gdy lecę Hueyem nad dżunglą z widokiem trzeciej osoby :)
Obrazek

offtime

Pułkownik

Pułkownik

PostN 13 lis, 2005 21:59

a ta baza to nawet nie polowa obiektow ktore maja...
Następna strona

Powrót do Operation Flashpoint