Również zagrałem i muszę się zgodzić z Jonez'em. Gra się przyjemnie, dzięki dodatkowym ścieżkom dźwiękowym kampania ma ciekawszy klimat. Intro na początku krótkie, niewiele mówi o całej sytuacji, dialogi mówione bardzo "anemiczne", zbyt ciche. Pochwalić można za dodatkowe czcionki. Podczas większości misji pojawiał się u mnie błąd No entry "config.bin/CfgVoice/Worlds.rpg", prawdopodobnie błąd związany z dźwiękiem rpg z JAM2. Misje ogólnie niezbyt długie (średnio na 6 minut), liniowe. Szósta misja, w której atakujemy bazę rakietową nie kończy się, jedynie ciemnieje ekran, a dalej bez reakcji. Misja 6 i 7 strasznie lagowata ze względu na ogromną ilość jednostek Marines. Intra w porządku, ale jak już wspomniałem bardzo krótkie. Obecne są także błędy ortograficzne i drobne literówki. Nie wiem dlaczego, ale nie udało mi się przejść ostatniej misji, wybiłem wszystkich Irańczyków, nawet puste śmigłowce na lotnisku, a mimo to misja się nie skończyła (spróbuję jeszcze raz

). Podobało mi się zwolnienie czasu w misji, której trzeba było utrzymać skrzyżowanie, do tego głos RPG, kawałek "Chant" Zimmer'a i przypomniało mi się BHD. Podsumowując, kampania na pewno ciekawa, warta zagrania, jednak te błędy trzeba poprawić.
Jonez napisał(a):Może zamiast robić kampanie jedną za drugą, powinieneś nad jedną posiedzieć dłużej i ją dopracować? Jakość nie ilość Marshal, jakość, nie ilość...
Zdecydowanie zgadzam się, wydaję mi się, że powinieneś Marshal posiedzieć dłużej nad każdą swoją produkcją, aby ta nie miała tak trywialnych błędów. Mam wrażenie, że zawsze spieszysz się ze swoimi produkcjami, które tworzysz, aby nie zawalić terminów, to dlatego wygląda to tak, a nie inaczej (np. "Kompania Braci", którą stworzyłeś wspólnie z Berną). Na pewno z takiego obrotu sprawy cieszą się gracze, bo wiedzą, że Twoje zapowiedzi zwykle nie kończą się tylko na nich. Ale zawsze lepiej zaczekać z wydawaniem kampanii, by lepiej dopracować ją pod względem jakości.