Teraz jest Śr 25 cze, 2025 01:39

co to jest i kto to zrobił ?

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

capi

Szeregowy

Szeregowy

co to jest i kto to zrobił ?

PostN 18 gru, 2005 01:56

Kuba

Pułkownik

Pułkownik

PostN 18 gru, 2005 02:04

To GROM Cristopha i Honker Gemenisa dla RTD.

ag_smith

Chorąży

Chorąży

PostN 18 gru, 2005 02:18

Błeee... ale brzydkie. Znowu ktoś się w archeologię bawi? :grin:

Arika

Major

Major

PostN 18 gru, 2005 11:50

Czemu brzydkie, jak addon wchodził to z serce mi wychodziło gardłem. Myślałem że to szczyt możliwości, a teraz postawcie ich koło innych bardziej współczesnych addonów.
Obrazek

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostN 18 gru, 2005 16:56

Arika napisał(a):Czemu brzydkie, jak addon wchodził to z serce mi wychodziło gardłem. Myślałem że to szczyt możliwości, a teraz postawcie ich koło innych bardziej współczesnych addonów.

Jasne, jasne. Dużo jest misji SP i MP z ich użyciem? Często korzystano z nich na serkach?

Arika

Major

Major

PostN 18 gru, 2005 17:23

Ja dużo do szczęścia nie potrzebowałem. Wystarczyło z misji na Desert Island podmienić żołnierzy amerykańskich na Grom Christopha, a obiekty na te z packu Spider'a i zabawy miałem na cały dzień.
A co do misji mp to we flashpointa nie grałem wtedy więc się nie mogę wypowiedzieć. Zresztą wciąż nie gram ;-)
Obrazek

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostN 18 gru, 2005 18:11

Arika napisał(a):Ja dużo do szczęścia nie potrzebowałem. Wystarczyło z misji na Desert Island podmienić żołnierzy amerykańskich na Grom Christopha, a obiekty na te z packu Spider'a i zabawy miałem na cały dzień.

No co ty? Tak po desert island? Przecież to bez sensu :twisted: :wink:

Loony

Pułkownik

Pułkownik

PostN 18 gru, 2005 18:43

Tjaa... porównywanie 'tego' do tych wszystkich współczesnych modów, to jak stawianie kaszla obok ferrari...
Obrazek

Arika

Major

Major

PostN 18 gru, 2005 20:54

Była taka misja: na Desert Island była twierdza tzn. kilka amerykańskich namiotów do tego wokół worki z piaskiem, stanowiska kaemów i wozy z amunicją. Gracz był jednym z kilkudziesięciu żołnierzy którzy mieli to obronić to przed albo ruskimi albo przed iracką piechotą autorstwa Marfy'ego. Trzeba było tylko przerobić config Gromu żeby był medyk, żołnierz AT i tak dalej w celu zamienienia jednostek amerykańskich analogicznymi żołnierzami polskimi. Wtedy tylko przerobienie pliku misji i zabawa gotowa.
Czasami miałem amitniejsze założenia i podstawiałem tak w kampanii ULOTC i innych. Może to się wydać bezsensowne ale takie kampanie naprawdę mnie wciągały. Nie miałem wtedy stałego łącza więc kampanie ściągałem z ofp.info na chybił trafił nie wzgłębiając się recenzje czy coś takiego, byleby miała mało addonów.
Obrazek

Monty

Porucznik

Porucznik

PostPn 19 gru, 2005 16:52

Arika napisał(a):Była taka misja: na Desert Island była twierdza tzn. kilka amerykańskich namiotów do tego wokół worki z piaskiem, stanowiska kaemów i wozy z amunicją. Gracz był jednym z kilkudziesięciu żołnierzy którzy mieli to obronić to przed albo ruskimi albo przed iracką piechotą autorstwa Marfy'ego.

Przed wojskami radzieckimi. Ta misja nazywała się "Retreat" autorstwa Kristera. Pamiętam, to była moja pierwsza misja SP, którą ściagnąłem z neta, a na dodatek chodziła na wersji 1.00, szkoda, że nie można już jej nigdzie ściągnąć. Sama misja to typowa "sieka", kilkunastu żołnierzy musiało utrzymać bazę na pustkowiu Desert Island, misja rozgrywała się nad ranem, mimo, że była bardzo prosta pod względem technicznym, to klimatu jej nie brakowało, gdy z trzech stron atakowały siły wroga, po wykończeniu wszystkich trzeba było dotrzeć do bazy amerykańskiej oddalonej o jakiś kilometr od "twierdzy", pamiętam, że przejście tej misji dawało mi zawsze dużo radości
Obrazek
Obrazek

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: co to jest i kto to zrobił ?

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 09 wrz, 2024 04:54

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting

xersius

Pułkownik

Pułkownik

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 07 gru, 2024 01:31

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 06 mar, 2025 05:51

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
Następna strona

Powrót do Operation Flashpoint