Teraz jest Pn 01 gru, 2025 22:36

Silent War Mod

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

ag_smith

Chorąży

Chorąży

PostCz 29 gru, 2005 21:20

Nawet fajnie Wam to wyszło, co nie zmienia faktu, że z waszych addonów są pokazani tylko białoruscy żołnierze i 2 pojazdy... ciekaw jestem, czy po stronie polskiej jest coś nadające się do pokazania?

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 29 gru, 2005 21:35

co prawda widziałem już wcześniej :P ale wypowiem się teraz :P
co prawda mało jednostek ale przedstawione bardzo fajnie... UZAzik i mi isę podoba bardzo... żołnierze i broń także ładnie wykonana... czekamy na coś wiecej :P
Obrazek

"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "

Ive

Chorąży

Chorąży

PostCz 29 gru, 2005 22:08

hmm... świetne. Na początku myślałem że ten zołnierz na pace tej ciężarówki (nie patrzyłem co to :P) umarł, a tu patrze - nagle sie podnosi. ¦wietne animacje chowania się, przeskakiwania. Nice job. :]
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
Obrazek

Arika

Major

Major

PostCz 29 gru, 2005 22:20

ag_smith napisał(a):Nawet fajnie Wam to wyszło, co nie zmienia faktu, że z waszych addonów są pokazani tylko białoruscy żołnierze i 2 pojazdy... ciekaw jestem, czy po stronie polskiej jest coś nadające się do pokazania?

marker napisał(a):co prawda widziałem już wcześniej Razz ale wypowiem się teraz Razz
co prawda mało jednostek ale przedstawione bardzo fajnie... UZAzik i mi isę podoba bardzo... żołnierze i broń także ładnie wykonana... czekamy na coś wiecej Razz

Nie chcieliśmy zdradzać wszystkich sekretów na raz. W końcu jest to napisane że to pierwszy trailer. Kolejne już nie długo. A no pokaz możliwości tego co jest po stronie polskiej przyjdzie swój czas.
Obrazek

Jon

Generał

Generał

PostPt 30 gru, 2005 00:33

Kolejne już nie długo.

Ej. Nie bawcie się w kręcenie filmów, tylko kończcie moda, żeby było w co grać :)
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

ag_smith

Chorąży

Chorąży

PostPt 30 gru, 2005 01:26

marker napisał(a): i broń także ładnie wykonana...

Broń jest od RHS i ORCS, co zresztą jest na końcu napisane...

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 30 gru, 2005 12:11

ag_smith napisał(a):
marker napisał(a): i broń także ładnie wykonana...

Broń jest od RHS i ORCS, co zresztą jest na końcu napisane...

Fuck... rzeczywiście.. :P chciałbym powiedzieć że coś mi tu nie pasowało :P ale nie będe chamski :P
Obrazek

"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "

pblbo

Szeregowy

Szeregowy

PostPt 30 gru, 2005 21:56

No, No, No...

Trailer zrobił na mnie duże wrażenie :) Aniamacje dają rade pomimo bugów wynikających z engine'u, jednostki też dośc ciekawe :) Spodobał mi się motyw ukrywającego się żołnierze, i tego, jak ów żołnierze siedzą w ciężarówce, mianowicie, noga na nodze i full relax :D

Dobra Robota! Czekam Na Moda!!
HEART !!!
FIST !!!
SOUL !!!
MIND !!!

Mirage

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 05 sty, 2006 16:58

Grey w temacie o popularności polskich addonów napisał(a):(by the way, Arika, jesli czytasz, to ja chetnie rzucilbym okiem na scenariusz i pomogl, czasem mam troche pomyslow, wiem ze wczesniej troche nawalilem, ale... naleze do tych, ktorzy ucza sie na wlasnych bledach).

Scenariusz musiał zostać napisany od nowa (przeze mnie i Barbariana), ponieważ MaRcin stracił wszystkie swoje pliki (również te ze scenariuszem...). Trzeba owszem wprowadzić kilka korekt, ale wydaje mi się, że jest podobny do tego, który MaRcin napisał wcześniej. Jesli tylko Smookie czy Arika się zgodzą, wydaje mi się, że nie ma problemu, abyś spojrzał na scenariusz...:)

Przerzucilem odpowiedz tutaj, bo nie chcialem bazgrać w tamtym temacie (nie chcąc robić OT :wink: ).

Chooca

Kapral

Kapral

PostN 29 sty, 2006 18:20

Filmik.Jest.PoProstu.Genialny.

Naprawde swietna robota. Mam tylko dwa pytania.
-Jak sie nazywa utwor wykorzystany na poczatku filmiku?
-dawno nie uczestnicze w zyciu OF, wiec czy ktos mi moze powiedzenic na jakies zasadzie dzialaja animacje przechodzenia przezz przeszkody? Tzn czy AI potrafi samo je wykorzystac, czy sa to dzialania oparte calkowicie na skryptach?

Jon

Generał

Generał

PostCz 16 mar, 2006 15:24

Jak postępy?
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Smookie

Chorąży

Chorąży

PostPt 17 mar, 2006 15:08

Powoli wychodzimy na prostą, niestety nasz głowny addonmaker * utracił część danych ' i trzeba bylo odpracować zaległości. Osobiście coraz mniej czasu starcza mi na edycję, ale staram się, jak i rowniez inni, robić jak najwięcej mogę.

Jednocześnie zwracam się z gorącą prośbą -> jeżeli chcecie wspomóc nas (choćby i w najmniejszym stopniu) piszcie do mnie na PW lub na naszym forum.

Arika

Major

Major

PostSo 18 mar, 2006 12:37

A kolejny jest zagrożony redukcją etatów o ile tym razem PO poniesie kolejną porażkę w nadchodzących wyborach ;-)
Obrazek

Sutek

Szeregowy

Szeregowy

PostPn 17 kwi, 2006 17:49

I jak wam idzie? Cos cicho na waszej stronie...

Kuba

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 01 maja, 2006 11:18

Rey informuj ludzi jak wydzielasz :P

Post znajduje się tutaj:

http://www.neochan.csk.pl/ofpc/viewtopic.php?t=5250
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Operation Flashpoint