hmm... strasznie mało osób słucha czystego, rasowego Amerykańskiego punku w stylu Rise against... a myślałem że jest nas więcej Do reszty ulubionych zespołów dochodzi linkin park (z którego mam plecaczek do szkoły )
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
PoP napisał(a):Nawet jesli, to i tak sie nie przyzna
Co ty ja lubię na przykład piosenkę Amadeo "Letni Wiatry" , a drugi wspaniały kawałek to Top One z piosenką "Ole Olek" czy jakoś tak... Tego ostatniego lubię szczególnie słuchać jak wybrali Kaczyńskiego. Mówie sobie wtedy że poprzedni prezydent był chociaż zabawny.
Ive napisał(a): linkin park (z którego mam plecaczek do szkoły )
Nic dziwnego, że ostatnio nic nowego nie nagrali, jak Ich na plecaki przerobili Jaki rodzaj muzyki? Każdy w zależności od nastroju. I bez dorabiania ideologii, tam gdzie jej nie potrzeba.
A bad woman is a sort of woman a man never gets tired of. Oscar Wilde.
A good listener makes more friends than a good talker.
nie znasz Punk rocka ? żałuj to najlepszy typ muzyki ale tylko w stylu OldSchool
z takich znanych polskich to np.
Big Cyc
KSU
KULT
DEZERTER
musisz znać te zespoły i one to właśnie grają ten typ muzyki skocznej są też jeszcze inne mniej znane kapele które jeszcze lepiej grają
A ja tam nowego punka (Simple Plan, Greenday), poza tym starszych kawałków rockowych (Rolling Stones, Red Hot Chilli Peppers, ACDC) ale także Korna, SOAD'u, trochę country I Vangelisa.