Teraz jest Śr 18 cze, 2025 20:20

MetallicA

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

Jon

Generał

Generał

PostWt 29 mar, 2005 13:14

Zwojek zaczynasz mnie wpieniać.

Ride The Lightning to od razu wiemy, że kolesie tacy jak Linkin Park czy Limp Bizkit to robią dzisiaj tylko pieniądze

A Metallica, to może robi dla wyższych idei i rozdaje swoje płyty za darmo? Limp Bizkit nie słucham od dawna [wyrosłem?], ale LP wciąż lubię. Zresztą po prostu bzdury gadasz i tyle.

A szkoda, bo utworki takie jak "Nothing Else Matters", "Sad But True", "Enter Sandman", "One" itp., itd... dla mnie są dziełem sztuki tego gatunku muzycznego
A słyszałeś owy kawałek w wykonaniu Apocaliptyci? [Jakoś tak to się pisze] To dopiero sztuka...

muzykę dla 12 latków, którzy chcą pokazać jakiej to oni super fajnej i "ostrej" muzy słuchają.
Facet masz coś? 12 latków? żebyś się k...a nie zdziwił...

Metallici słuchałem przez 2-3 lata i powiem wprost, mam już dość. Mój stary zanudzał mnie nią codziennie, sam też jej dużo słuchałem [mój starszy był jej wielkim fanem...] Po prostu... znudziła mi się? Przejadła? Nie wiem, w każdym razie nie mam najmniejszej ochoty jej słuchać. Wolę SoaD albo KoRn...

Dev - to właśnie pokazuje jak [często] ograniczeni są fani danego zespołu, bo zyskując poparcie subkultury lubującej się w danym rodzaju muzyki, zaczynają się ograniczać jedynie do niej. A to idiotyzm moim zdaniem. Czy to, że słucham metalu ["Nu metalu" jak to niektórzy nazywają], sprawia, że nie mogę słuchać doskonałego Cypress Hill? [Uwielbiam ich stare kawałki] Bullshit...

Więc proszę Cię zwojek, nie opluwaj śliną innych zespołów, bo inaczej będziesz mieć nieźle przewalone u ich fanów... a chyba nie oto chodzi. Peace...
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Kuba

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 29 mar, 2005 14:18

Darujcie sobie te ataki na nie lubianą przez was muzykę. Każdy ma prawo do słuchania tego co mu się podoba. Obrażanie kogoś za to że ma inne preferencje to najzwyklejsze trollowanie i nie zamierzamy tego tolerować. Kolejne "wybryki" tego typu mogą się spotkać z poważnymi konsekwencjami.

zwojek

Chorąży

Chorąży

PostWt 29 mar, 2005 14:32

Ja tylko wydałem swoją opinię na temat Limp Bizkit (w szczególności) LP można znieść, nie miałem zamiaru trollować, czy coś w tym stylu. Ja napisałem swoją opinię (o LB i LP) jako pierwszy, więc nie najeżdżałem na żadnego użytkownika, inni mogą napisać, że Metallica to g**** i nie mogą jej znieść i ja to przyjmę, a nie bede się wykłócał, a będę wiedział swoje, że tak (wg mnie !!) nie jest. Tylko zdziwiło mnie to, że ludziom się podobają piosenki z albumu St. Anger, a reszta nie, ale uznałem, że każdy ma własny gust i wedle mnie mogą im się podobać nawet przerwy pomiędzy piosenkami :lol: Jak napisał Jonez Peace :spoko:

Kuba

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 29 mar, 2005 14:39

zwojek napisał(a):Ja tylko wydałem swoją opinię na temat Limp Bizkit (w szczególności) LP można znieść, nie miałem zamiaru trollować, czy coś w tym stylu.

Napisales że jest to muzyka dla szpanujących 12-tków a to aż nadto wystarczy aby kogoś obrazić.
zwojek napisał(a): Ja napisałem swoją opinię (o LB i LP) jako pierwszy, więc nie najeżdżałem na żadnego użytkownika, inni mogą napisać, że Metallica to g**** i nie mogą jej znieść i ja to przyjmę

To bez znaczenia - dla nas to wciąz będzie złamanie regulaminu i tak będzie traktowane.

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 29 mar, 2005 17:53

No to zeby rozladowac sytuacje powiem tak:
:twisted: Moja stara uwielbia Metallice (i o dziwo Iron Maiden) :twisted:
A od siebie dodam ze lubie Metallice czasem posluchac i czasem LP ale najbardziej lubie S.O.A.D (System Of A Down) :twisted:

MaRcin

Major

Major

PostWt 29 mar, 2005 19:36

i tak z Beatlesami szans nie mają :P
Good Times Gone

zwojek

Chorąży

Chorąży

PostWt 29 mar, 2005 19:44

Z Beatlesami nikt nie ma szans :twisted: Dobra daję za wygraną (nie miałem na myśli i na celu trollingu, ale to szczegół) uznajmy, że masz rację Kuba i koniec. To się więcej nie powtórzy, mimo, że nie było to zamierzone :aniol:
Przepraszam także wszystkich, których uraziłem moimi wcześniejszymi wypowiedziami, w których wyraziłem swoje zdanie na ten temat.

ihton

Cywil

Cywil

PostSo 31 gru, 2005 03:59

MaRcin napisał(a):i tak z Beatlesami szans nie mają

:brawo:
zwojek napisał(a):Wg mnie ich ostatnia płyta jest zdecydowanie najgorsza, ale lepsze to niż upadek tak wielkiego zespołu - może po jednej cienkiej płytce zrobią coś w starszym stylu z przebojem pokroju NEM lub MOfP.

Oj, ciężko będzie - toż to są arcydzieła Trash Metalu! Wątpie, aby Metallica nagrała w niedalekiej przyszłości utwory zbliżone poziomem do tych, ze swoich najlepszych czasów.
Trace napisał(a):oprocz Nu metalu slucham punk metal

Punk metal? :shock:

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 31 gru, 2005 12:01

^ zwoju mi sie wszystkie podobają + Frantic i Trapped Under Ice:P

Ive

Chorąży

Chorąży

PostSo 31 gru, 2005 14:18

Sorki, chodziło mi kiedyś o punk rock, w stylu Unwritten law :] Mój błąd :]
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
Obrazek

Loony

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 31 gru, 2005 15:18

Hmm... jak dla mnie metalika była dobra jak miałem 10 lat. Wtedy to koszulke jak miałeś to byłeś panem podwórka, a teraz ?? Metalika mnie męczy. Chłopaki męczą siebie i nas (chodzi o St. Anger) :neutral: Nie przepadam za nimi, chociaż fajne jest 'Some kind of monster' czy jakoś tak :P
Obrazek

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 31 gru, 2005 18:37

Loony i pozostali, to nie pierwszy konflikt na tym forum, albo to rozwiążecie między sobą, albo parę osób naprawdę będzie źle zaczynać Nowy Rok na tym forum.... Już wystarczy tych docinków...

{Kuba} Dokładnie - zamykamy aż trochę ochłoniecie.

01.01.2006 - posprzątano troche i otworzono.
Obrazek

Ive

Chorąży

Chorąży

PostN 01 sty, 2006 14:23

"01.01.2005 - posprzątano troche i otworzono." hah... bład, mamy 2006 :P

{Kuba}Cholera, rzeczywiście :P Poprawię.

Metalica... blah, nie lubie, nie lubie i jeszcze raz nei rubie, jedyna piosenka - The Unforgiven i The unforgiven II...

Reszta to blee... Wole punk a nie "pseudometal..."
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
Obrazek

Mirage

Pułkownik

Pułkownik

PostN 01 sty, 2006 15:05

Ja w tym temacie wypowiem się tylko w taki sposób.

"Nothing Else Matters" - klasyka! Piękny utwór, jeden z moich ulubionych.

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostN 01 sty, 2006 16:32

Tak... Nothing Else Matters, The Unforgiven i One... reszta średniawa ale fajna :)
Ale ja i tak wole Deep Purple
Obrazek

"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Off-topic