Teraz jest Wt 24 cze, 2025 23:55

Dyskusja o popularności polskich misji i addonów

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Barbarian

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 05 sty, 2006 21:56

Jack_410 napisał(a):tym bardzije ze tak bardzo podkreślasz "konkuręcyjnosc"

Tylko na współpracy można coś zyskać.
www.greendevils.uk- kompendium wiedzy o Fallschirmjagers
Rots: Poza tym od filozofii jest Barbarian
:D

żuker

Major

Major

PostCz 05 sty, 2006 22:07

Dokładnie, to jest właśnie polskie społeczeństwo :grin:. Zamiast się zjednoczyć i razem stworzyć jakiś porządny polski mod, to oni się wolą kłócić z "konkurencją". Tyle co miałem do napisania. :?

jack_410

Kapral

Kapral

PostCz 05 sty, 2006 22:17

Panowie - nie moge sie deklarowac za innych ale jesli ktos z polskiego OFP cos odemnie bedzie cos potrzebował - na pewno nie odmówie..
Obiecałem komus kiedys Rysia - nie wywiaząłem sie nie dlatego ze nie chiłąem - poprostu nie robiłem albo nic albo robiłem do LWpmoda..
Bardzo mnie cieszy wspólpraca z Offtimem np. ostatnio jak widze wymieniamy "uprzejmosci" z Agentem Smithem i to jest to co moim zdaniem powinno być..
vide:
BRDMA - zrobił Offtime, ja zrobiłem wnętrze, Agent Shmith wszystko to zinegrował, dorobił brakujace lody itp, chyba maczał w tym palce tez Alderous - jesli kogos pominolem sory...
teraz ja to wszystko wziołem i przrobiłem na potzreby LWP - czy nie o takie cos chodzi czasem ?

offtime

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 05 sty, 2006 22:18

jack_410 napisał(a):[...]

Tak na marginesie - LWP- zyje w symbiozie z WPS, chyba nic nie mamy (mamy nadzieje ze oni tez) do OM, SS czy Vilasa....
Ciekawe ze odnosze wrazenie ze SW nas niespecyjalnie "kocha"
pozdrówka...

nie da sie dzielic czegos z WPS i nie dzielic tego z OM

WPS I OM to OFPL
wiec zycie w symbiozie z WPS oznaczaloby stanie sie czescia OFPL
a co za tym idzie "braciszkiem" OM rowniez ;-)

nie myslisz Jacku chyba ze sam cale WPS zrobilem
w wps jest kilka nawet addonow do ktorych wogole reki nie przylozylem...
zrobili je chlopaki z OM

pelna wspolpraca :-)

offtime

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 05 sty, 2006 22:20

a co do popularnosci polskich addonow

ile postow przybylo na forum od kiedy opublikowalem update ostatnio wydanego POLSKIEGO addonu a ile z nich referuje wlasnie do niego ?

0 - o tyle

jack_410

Kapral

Kapral

PostCz 05 sty, 2006 22:23

@Off
i chyba to dobrze - mnie to cieszy...
dlatego chce wydac pack LWP - z lub bez misji - po to chociaz zeby te addony po "premierze" moły byc bez problemu wykorzystane przez innych jesli im sie spodobają - innaczej sie nieda jestem to winny LWP...

@Mirage
przepraszam Cie za złosliwośc - faktycznie mi to jakos tak zabrzmiało - antyelwpowsko - stąd moja agresja .... nnno nie obrazaj sie na mnie.. :(

Barbarian

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 05 sty, 2006 22:30

Offtime. Wszyscy narazie ściągają (lub pisali newsa na ten temat ;-) ). Przeglądają forum BIS (patrzą jak wszyscy Cię chwalą i podziwiają). OFPC.PL Jest pierwszym dużym serwisem traktujacym o tematyce ofp który napisał o wydaniu nowej wersji addonu. Ludzie narazie są w szoku. Gwarantuję Ci Offtime że zaraz (w przeciągu godziny lub dwóch) pojawią się wychwalające Ciebie i addon komentarze.
P.S Pozdrowienia dla wszystkich którzy tworzą "polskie" mody do ofp (bo Im się należy za to co zrobili dotyczhczas i za to co mogą zrobić w przyszłości :spoko: ).
www.greendevils.uk- kompendium wiedzy o Fallschirmjagers
Rots: Poza tym od filozofii jest Barbarian
:D

ag_smith

Chorąży

Chorąży

PostCz 05 sty, 2006 22:32

offtime napisał(a):a co do popularnosci polskich addonow

ile postow przybylo na forum od kiedy opublikowalem update ostatnio wydanego POLSKIEGO addonu a ile z nich referuje wlasnie do niego ?

0 - o tyle

Hehe, za to ile postów na forum BISu zebrałeś. 11 stron w starym wątku i w ciągu godziny 20 postów w nowym wątku...

Myślę, że tu gdzieś po drodze kryje się hipokryzja polskich graczy. Wszyscy chcą wspaniałych addonów, a jak te się ukazują, to ani beee ani meee, żadnego odzewu. I twórca zaczyna się zastanawiać, czy ogłaszać wydanie addonu na polskich forach, tak "sobie a gwiazdom". :? No cóż, widać tylko twórcy to rozumią.

Berna

PostCz 05 sty, 2006 23:04

Hmm...Berna - jeszcze kilka dni temu sądziłeś zupełnie co innego , ale popieram Twoje zdanie.

Każdy dzień nasuwa nowe wnioski, dzisiaj własnie zmieniłem zdanie.
Jeżeli ma zostać zrobiona kampania, która promuje mod i to w dodatku mod z Polski, to musi zostac to zrobione bardzo dobrze, ze wszystkimi detalami, jakie mozna wykorzystac w tej grze. Niestety takiej kampani w pojedynke, czy w dwie osoby zrobić sie nie da. Tłumaczenia, nagrywanie dzwięków, to wszystko musi wyglądać płynnie, a ludzi z zapałem na tym i innym polskim forum niestety mało. Dobrze ze chociaż w tworzeniu addonów niektórzy potrafią współpracować.

Grey

Chorąży

Chorąży

PostCz 05 sty, 2006 23:21

deathscythe_hell napisał(a):Grey sorry ale twoje rozumowanie mnie poraża.
..
Co do kampani jesteś idiotą i mówie to serio

Nawet nie bede komentowal Twoihc 'uwag'.

Offtime, wlasnie zobaczylem screeny. Jeszcze nawet nie sciagnalem, bo mam trening (akurat chwila przerwy i wpadlem aby zobaczyc, jak mnie jakis twardziel wyzywa od idiotow)
Ostatnio edytowano Cz 05 sty, 2006 23:27 przez Grey, łącznie edytowano 1 raz

offtime

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 05 sty, 2006 23:25

Barbarian napisał(a):Offtime. Wszyscy narazie ściągają (lub pisali newsa na ten temat ;-) ). Przeglądają forum BIS (patrzą jak wszyscy Cię chwalą i podziwiają). OFPC.PL Jest pierwszym dużym serwisem traktujacym o tematyce ofp który napisał o wydaniu nowej wersji addonu. Ludzie narazie są w szoku. Gwarantuję Ci Offtime że zaraz (w przeciągu godziny lub dwóch) pojawią się wychwalające Ciebie i addon komentarze.
P.S Pozdrowienia dla wszystkich którzy tworzą "polskie" mody do ofp (bo Im się należy za to co zrobili dotyczhczas i za to co mogą zrobić w przyszłości :spoko: ).

no spoko, dzieki za koments, nastepny to juz narzekanie malkontenta na spory addon wykozystywany przez grom

typowe dla polskiej sceny...

Grey

Chorąży

Chorąży

PostCz 05 sty, 2006 23:29

O ile sie nie myle, to wystarczy w init kazdej jednostki wpisac removeallweapons this i usunac z mission.sqm odnosnik do addonu broni, i nic nie jest potrzebne, zadne dodatkowe addony...
Obrazek CFOG / ACOG team | Platoon.pl | ShackTac | 6th sense | eks Team Tactical | eks RAAB

JaFranek

Major

Major

PostCz 05 sty, 2006 23:33

offtime napisał(a):nastepny to juz narzekanie malkontenta na spory addon wykozystywany przez grom

typowe dla polskiej sceny...

Napisałem co myślałem. Nie będe pisał że to jest fajne (ilość wymaganych dodatkowych addonów) tylko po to abyś nie walnoł znowu focha.

DODANE

Grey napisał(a):O ile sie nie myle, to wystarczy w init kazdej jednostki wpisac removeallweapons this i usunac z mission.sqm odnosnik do addonu broni, i nic nie jest potrzebne, zadne dodatkowe addony...

A to by było dobre.
Ostatnio edytowano Cz 05 sty, 2006 23:34 przez JaFranek, łącznie edytowano 1 raz
Nie pytaj, co OF może zrobić dla ciebie, ale co Ty możesz zrobić dla OF

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 05 sty, 2006 23:34

Off wszedzie cie za wszystko chwalą - ja też wiesz o tym :) co chwile sciagam updaty w milczeniu itd.
I nie pisze kolejnych kometrzy że to piekne itd bo Ty to doskonale wiesz i jakbym mial tak pisac to bym 14x bana za spam dostal :P

Mirage

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 05 sty, 2006 23:45

jack_410 napisał(a):@Mirage
przepraszam Cie za złosliwośc - faktycznie mi to jakos tak zabrzmiało - antyelwpowsko - stąd moja agresja .... nnno nie obrazaj sie na mnie.. :(

Spoko, już wszystko gra, wyjaśniliśmy całą sytuacje na PW :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Operation Flashpoint