Jak w temacie. Nie mogę ściągnąć plików większych niż 30MB bo pokazuje że koniec (nawet na 60%) klikam OK, chcę zainstalować plik a tu wyskakuje :Archiwum uszkodzone, nie wypakowane wszystkie pliki, albo po prostu okienko z błędem. ¦ciągam za pomocą zwykłej "ściągarki" z Internet Explorera 6.0. Pliki spakowane otwieram WinRarem.
¦mierć jest bardziej uniwersalna niż życie, bo każdy umiera, choć nie każdy żyje.
No ale nie ściąga mi do końca, jak pisałem staje na na przykład 60% i pokazuje że ściąganie zakonczone, otwieram plik tu błąd. Nic żadnego moda ściągnąć nie mogę ani FDF, CSLA, I44, SEBNAM nawet nie z modów to Steel Panther
¦mierć jest bardziej uniwersalna niż życie, bo każdy umiera, choć nie każdy żyje.
Swoją drogą to widzę, że Ty niezły hardcorowiec jesteś, skoro ściągasz pliki po kilkaset megsów przy pomocy IE Chwilowy brak prądu = reset kompa = ściąganie od nowa Może lepiej przerzucić się na jakiś downloader (typu DAP czy FlashGet etc.)
A jaki z tych jest najlepszy ? Przy okazji zapodaj stronke, a ściągam przy IE bo przez kilka lat jeszcze nie było braku prądu jak siedziałem przy kompie
Jak znam życie, to pewnie apache nie pozwala na trzymywanie takiej długiej sesji, bądź timeout jest taki, że nie możesz później kontynuować ściągania, ew. nie wiem jak można ściągać pliki w IE, sam to robie, ale .. sporadycznie i z lenistwa.
SiD napisał(a):pops, po cholere pytasz go o transfer?
Ja mam w domu slaby transfer i jak sciagam z gamezone.cz to albo wywala blad w czasie sciagania albo gdy rozpakowywuje to wywala blad! To ma do tego transfer!!!!! Gdy wgralem Mozille to problem ustapil!!!!!!!!!
Pops, mówimy tu o błędach w transferze, a nie o jego szybkości! Przez takich pseudo specjalistów pojawia sie więcej problemów niż odpowiedzi. Może jeszcze napiszesz, że na mozilli masz lepszą przepustowość łącza?
Jeżeli nadal masz problemy(bo nie napisałeś czy już wszystko spox)to ci moge mody przesłać na meila tylko mi go podaj i podaj jaki mod chcesz, ja mam wszystkie ściągnięte
Havoc: hardcorowiec? czemu ja nigdy nie używam programów do ściągnia..niera ściągam mody ( np. FH do Battlefiedl 1942 ),które ważą > 1GB z prędkością >300kb/s i nie narzekam;)