Przeszedłem, ciężko było, lag także był, ale misja jest grywalna. Myślę, że jak na początek nie jest źle, świadczy o tym fakt, że misja zawiera wszystkie standardowe elementy: Intro, outro, overview, briefing, description, readme i zdjęcie (mimo, że wzięte z kampanii CWC). Intro i outro wykonane na skryptach, krótkie, niezaawansowane pod względem technicznym. Myślę, że plus za to, że w swojej pierwszej misji cutscenki wykonałeś na skryptach, a nie jak przystało na początkujących graczy, na wyzwalaczach. Overview w porządku, zawiera krótki wstęp, ksywkę i adres e-mail. Briefing, niezły, niestety sporo literówek, także błędów ortograficznych. "Kilka dni temu odkryliśmy bazę wroga, która znajduje się na polanie koło tych lasów". Słowo tych powinno być odsyłaczem do określonego miejsca na mapie, by wskazać je grającemu, w tym wypadku chodzi o lasy. Briefing zawiera dwie sekcje: pierwsza dot. danych o czołgu ZTZ98, a druga zawiera dane o bazie wroga, opisuje także ilość jednostek wroga, za to również plus. Oprawa audiowizualna skromna, misja posiada tylko jeden standardowy utwór z CWC, brakuje sampli dialogów mówionych i komunikatów radiowych, myślę, że nad tym elementem powinieneś popracować. Co do misji, jak wspomniałem, lag był, ale grać się dało

Baza obszerna, trochę pracy w nią włożyłeś, myślę, że niezbyt dobrze położona, powinna być na płaskim terenie, czołgi powinny być zablokowane, tzn. by nie można było do nich wejść, a jeśli są otwarte, to jest to pewne ułatwienie, wiadomo, do czego można je wykorzystać

, James Gastovski jak wspomniał Ivan999 był porucznikiem, a nie szeregowcem, zatem błąd merytoryczny. Misja jest trudna, zwłaszcza, że celów do zniszczenia jest sporo, a ładunków wybuchowych niewiele, jednak zabijanie członków Spetznazu i skrzynki z amunicją w namiocie załatwiły sprawę. Misja kończy się poprawnie. Podsumowując, na pewno, masz zadatki na dobrego missionmakera, jednak musisz jeszcze popracować nad pewnymi elementami, dzięki temu z pewnością będzie dużo lepiej.