Teraz jest Wt 09 wrz, 2025 16:19

ofp.pl

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

fifi

Szeregowy

Szeregowy

ofp.pl

PostCz 02 lut, 2006 21:00

Dzisiaj została na dobre otworzona strona ofp.pl
Jest tworzona od października a więc troche artykulów już jest, w weekend zaczniemy dodawać pliki (narazie download jest prawie pusty). Tak więc niedoróbek jeszcze troche jest (ale musiałem otworzyć stronę dzisiaj, to nie zależy ode mnie).
Cóż, pozostaje mi zaprosić was do częstego odwiedzania ofp.pl i rejestrowania się na forum :)
Wszelkie pytania, opinie, sugestie, itp. wysyłajcie mailem na adres info@ofp.pl
Obrazek

OFman

Chorąży

Chorąży

PostCz 02 lut, 2006 22:17

nic tylko życzyć powodzenia. Zastanawiam się tylko dlaczego teraz robicie stronę o OFP skoro za max pół roku (o ile znowu nie przeniosą premiery) wyjdzie ArmA?

mossin

Major

Major

PostCz 02 lut, 2006 22:26

Zawsze można zrobic dodatkowy dział.
..|..

OFman

Chorąży

Chorąży

PostCz 02 lut, 2006 22:30

tak przeglądam stronę, czytam teksty i widzę że troche błędów w nich jest. Przykłady:
VBS1/Ogólnie > "...gra jest sprzedawana tylko instytucjom militarnym..." już dawno jest w sprzedaży dla zwykłych graczy.
OFP2/Ogólnie > oficjalna strona gry to nie http://www.codemasters.com/flashpoint2/ tylko www.flashpoint2.com
To na razie tyle, mam nadzieję, że więcej błedów na stronie niema :spoko:

Dodane:
Myliłem sie...ten błąd jest jeszcze gorszy od poprzednich:
ArmA/Ogólne > "Gra Armed Assault ma być kolejnym dodatkiem do Operacji Flashpoint (tak jak resistance)." To zostawię bez komentarza.

smola93

Porucznik

Porucznik

PostCz 02 lut, 2006 22:44

No widze zę powstaje kolejna stronka o ofp. Błędy o vbs1 i ofp2 da się wybaczeć ale to z Arm¡ ludzie... poprawcie to jak najszybciej... widze że budowa dość prosta ale to należy zaliczyć na plus. Widać sie postaraliście. Mam ogromną nadzieje żę strona sie rozwinie...

fifi

Szeregowy

Szeregowy

PostCz 02 lut, 2006 22:48

A Armed Assault to już nie flashpoint ? :P
Co do ogólnodostępności VBS miałbym pewne zasrzeżenia, samemu kilka razy próbowałem kupić. Strona http://www.codemasters.com/flashpoint2/ jest oficjalna tylko że nie zrobione przez bis tylko codemasters
Błąd z Armed Assault to wina jednego z redaktorów niebardzo obeznanych z tematem, zaraz to porawie :)

Mefiu

Chorąży

Chorąży

PostCz 02 lut, 2006 23:40

Błąd z Armed Assault to wina jednego z redaktorów niebardzo obeznanych z tematem, zaraz to porawie Smile

Jak sa nieobeznani z tematem to po co pisza na ten temat? :? :?: :?:
www.armedassault.pl
www.wre.f2z.avx.pl/wre/news.php
Obrazek
Obrazek

DeviAnCE

Major

Major

PostCz 02 lut, 2006 23:44

Być może po to, aby 'zapełnić' stronę "ważnymi informacjami" ? :grin:
We do not know death... only change. We cannot kill each other without killing ourselves.

Kuba

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 03 lut, 2006 00:41

Układ działów jest niemal żywcem wzięty z naszej strony :-)

Czym własciwie ma się ten site różnic od naszego? Zamierzacie robić dokładnie to samo co my tylko lepiej? Jak tak to powodzenia - nie pierwsi podejmiecie taką próbę i zapewne nie ostatni :-)
Ostatnio edytowano Pt 03 lut, 2006 14:17 przez Kuba, łącznie edytowano 1 raz

G

Spammer

Spammer

PostPt 03 lut, 2006 13:58

Niewypał, marna kopia ofp.bmj.pl :P
Dziwi mnie też to że (jak można zauważyć) na stronie piszą osoby nie za dużo wiedzące o ofp, aa etc. :|

mossin

Major

Major

PostPt 03 lut, 2006 14:28

Układ działów jest niemal żywcem wzięty z naszej strony

Teraz połowa stron w necie wygłada tak samo. Sprawdzone, miłe i łatwe w obsłudze po co kjombinować coś ineego, skoro taki układ jest sprawdzony??
..|..

admo13

Kapral

Kapral

PostPt 03 lut, 2006 15:12

Mi tam się stronka podoba,tylko moglibyście jakieś opisy dot. postaci,ale ogółem jest dobrze (według mnie...) :spoko:

Kuba

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 03 lut, 2006 15:18

ppsh41 napisał(a):Teraz połowa stron w necie wygłada tak samo. Sprawdzone, miłe i łatwe w obsłudze po co kjombinować coś ineego, skoro taki układ jest sprawdzony??

Wiesz ja bym nie przesadzał z tym ze wszystko takie same jest. Wp.pl, onet.pl interia.pl są niby stronami o tej samej tematyce a jednak dość istotnie różnią się między sobą :-)

Główny problem z sitem Fifiego to praktycznie zero oryginalnosci. W zasadzie to poza artykułem o wyspach przeciętny gość nie znajdzie tam nic co nie zostało już wcześniej opublikowane na OFPC PL.

OFman

Chorąży

Chorąży

PostPt 03 lut, 2006 17:30

A co do układu strony zobacz sobie np. www.armedassault.pl dosyć oryginalny układ i wygląda bardzo ładnie. Gdybyście się troche bardziej wysilili też moglibyście zrobić coś bardziej oryginalnego.
Reklamuję konkurencje...chyba jestem chory :lol:

Loony

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 04 lut, 2006 20:11

Strona pobędzie z pół roku i padnie. Nie żebym wam źle życzył :twisted: ale pewnie tak będzie. Na razie jest tam kupa błędów i literówek (chociażby solucja Res'a). Jeśli nie znajdziecie pożądnej ekipy to napweno padniecie.
Obrazek
Następna strona

Powrót do Off-topic