Teraz jest Śr 25 cze, 2025 15:00

Kampania/misje na wyspie przypominającej Irak

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Rzymianin24

Szeregowy

Szeregowy

Kampania/misje na wyspie przypominającej Irak

PostCz 02 lut, 2006 07:28

Kampania/misje na wyspie przypominającej Irak. Są takie? i skąd ściągnąć:\ ¦wietny jest screen tygodnia, gratuluje

Mirage

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 02 lut, 2006 11:26

1. Rodzaj tematu.
2. Nie popełniaj błędów w słowie MISJA.
3. Wystarczy poszukać - kampanii o takiej tematyce w języku polskim nie znajdziesz (chyba, nie bijcie jesli się pomyliłem). Jednak misji jest masa. Zajrzyj [tutaj dałem linka do strony OFPEC jednak widze, że mają pewne problemy]. Jesli nie tutaj to szukaj na innych zagranicznych stronach...

DODANE:
Zajrzyj jeszcze tutaj. Ekipa OFPMDB robi sporo kampanii w klimatach zbliżonych do pustynnych - np. Revolt czy Blue Skies. Musisz brać jednak pod uwage, że miejsce akcji tych kampanii znajduje się na wyspie Tonal.

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 02 lut, 2006 15:17

Do wyspy Iraq/Iran były dołączone 2 misje (jedna na wyspie Iraq/Iran, druga do dołączonej (?) wyspy 73 Easting). Szczegóólnie 1 misja przypadła mi do gustu klimatem (niestety lagowała troche).
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.

Jon

Generał

Generał

PostCz 02 lut, 2006 16:11

¦ciągnij sobie kampanię Revolt'98. Najlepsza kampa do Ofp ever.

PS: Mirage, Revolt chyba nie jest autorstwa OFPMDB? :F Zrobił ją King Nothing.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Mirage

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 02 lut, 2006 17:07

Jonez napisał(a):PS: Mirage, Revolt chyba nie jest autorstwa OFPMDB? :F Zrobił ją King Nothing.

Zgadza się, źle się powyżej wyraziłem. W każdym razie znajduje się w downloadzie na OFPMDB i tam też została przetestowana (nie musze dodawać jaką dostała ocenę - Jon powyżej napisał, że kampania jest świetna).

Rzymianin24

Szeregowy

Szeregowy

PostCz 02 lut, 2006 19:20

Dziękuje

Chaos

Kapral

Kapral

PostCz 02 lut, 2006 20:03

Tak, tak - wszystko dobre na OFPMDB - swiete slowa... :twisted:

Chooca

Kapral

Kapral

PostPt 03 lut, 2006 01:12

Probowalem sciagnac Blue Skies ze stronki ktora podaliscie, ale kiedy klikam na download to wyskakuje mi 404 :( Znacie moze jakas inna stronke z ktorej mozna sciagnac ta kampanie? Przy okazji czy znacie tez mzoe inna stronke z kampania Too young to die? Kiedy ja sciagam to wyskakuje mi wiadomosc ze kampani brakuje description.ext.

Mirage

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 03 lut, 2006 01:25

Too Young To Die

Co do Blue Skies sciągałem ją przed kilkoma dniami, być moze chwilowa awaria serwera, albo na dniach pojawi się nowa wersja tej kampanii (w sumie została dosyć nisko oceniona...). Ale o to trzeba już pytać Chaosa ;)

Monty

Porucznik

Porucznik

PostPt 03 lut, 2006 01:43

Niestety w tej chwili kampanii "Too Young To Die" nigdzie nie ściągniesz, poza stroną OFPMDB, strona OFPEC ma awarię, ofp.info szuka nowego hostingu, wszystkie linki ze strony ofp.info nie działają. Kampanię "Blue Skies" możesz w tej chwili ściągnąć również tylko ze strony OFPMDB, póki ofp.info i OFPEC nie "staną na nogi". Drugiej części "Blue Skies: Cry Havoc" jeszcze oficjalnie nie ma, ponieważ przechodzi betatesty na forum OFPEC, tak się składa, że zdążyłem ją zassać przed awarią ich serwera (jeśli ktoś chce, mogę przesłać, albo wrzucić na jakiś darmowy serwer), ale wiem, że na pewno będą jeszcze jej update'y.
Obrazek
Obrazek

Jon

Generał

Generał

PostPt 03 lut, 2006 15:23

Ja chętnie przetestuję, bo 1sza część kampanii to była ciekawa próba odtworzenia klimatu CoD [pozdro dla nieśmiertelnego Foley'a! :mrgreen:], jeno we współczesnych czasach. Ad. "ściągania z Ofp.info, Ofpec i Ofpmdb" - to może ktoś wreszcie wrzuci je na naszą stronkę? :<
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Monty

Porucznik

Porucznik

PostN 05 lut, 2006 01:22

Na prośbę Joneza - Blue Skies II: Cry Havoc, może inni też będą mieli ochotę przetestować. Tylko uprzedzam, jest to wersja beta, która aktualnie przechodzi betatesty na forum OFPEC. http://rapidshare.de/files/12456679/cryHavoc.rar.html
Obrazek
Obrazek

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Kampania/misje na wyspie przypominającej Irak

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 09 wrz, 2024 07:28

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Następna strona

Powrót do Operation Flashpoint