no więc... w Invasion 44 jest taki magiczny skrypt(a właściwie nawet więcej:P) który pozwala na przyczepienie sobie MG do tripoda...który niósł inny soldat:P i jest problem, bo po przeszukaniu forum pare wskazówek mnie natoczyło żeby rozpakować misję z I44 Ambush....cały happy a tu w skrypcie takie jaja:?
Czym rozpakowujesz misje? To wygląda na błąd przy dekompresji chociaż może co innego ale musiałbym to jeszcze sprawdzić...
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.
zarówno tak jest przy DePBO i jak i PBOTool. Wszystkie pliki tak wyglądają w środku. Nawet briefing ma taki bajzel:(
a czy możliwe jest że te misje są kodowane? bo jak patrzyłem też na forum I44 to chyba 4 tematy były o tym i jakoś się nie kwapili wprost powiedzieć....hmmmm
życie jest piękne dopóki nie umrzesz
Szkoła jest jak Media Markt - powinni tego zabronić
Yyy, nie. U mnie wszystko działa a korzystam z pbo decryptor15. Spróbuj to sciągnąć a jak nie działą to ew. moge wrzucić na serek rozpakowana misje w rarze .
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.