smola93 napisał(a):no i może sobie kupić jeszcze papier do dupy za 300zł?? ja sie nie pytam was co mam dokupić pytam o dobry model karty w podanej cenie a jak pewnie zaówarzyliście takowa jeszcze tu nie padła. więc prosze o konkretną odpowiedz a nie "dokup ramu" moge tylko kupić karte bo musze połowe oddać rodzicom a z tego zestawu karte mam najgorszą...
tłuk...
po cholere Ci np. 6800 skoro nie będzie chodził na full ?
ja bym kupił 9800pro albo 6600gt i dokupił kostkę ramu albo coś innego...
Rzeczywiście, zwracam honor... Nie jestem na bierząco... ostatnio karty przeglądałem przy wyjściu nowego Eartha (tak nie zapomniałem o tobie słonko, cały czas zbieram na upgrade kompa)
"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "
chyba wiem co kupie, mianowicie - karta gf 6600gt 256ddram i dokupie 512dddramu. wtedy moja konfiguracja wyglądała by tak
AMD Athylon 2800+
gf 6600gt 256ddram
1024ddram
dysk 80gb
czy tak by było dobrze??
6600 GT - nie najgorsza jednak jesli mialbym wydac do 800 zl to wzialbym 6800GS - starczyloby moze nawet na 2 lata
Nie kazdego rpoca da sie latwo podkrecic - Athlony 2800 to nie krecily sie zbyt dobrze w przeciwnienstwoe do 2500 Bartonow i 1700 T-bred'ow. I pamietajcie ze cyferki to nie MHz a oznaczenia
Smola - lepiej dowiedz sie jaka masz plyte glowna co nie kupisz karty graficznej pod nieodpowiednie zlacze
Forrestal napisał(a):Smola - lepiej dowiedz sie jaka masz plyte glowna co nie kupisz karty graficznej pod nieodpowiednie zlacze
tak wiem o tym. wezme sobie nazwe mojej płyty i zapytam sie gościa w sklepie czy wejdzie mi na nią i wcześniej sie jeszcze zapytam mojego wujka co sie na tym zna... a co do 6800GS to warto się zastanowić...
Forrestal napisał(a):6600 GT - nie najgorsza jednak jesli mialbym wydac do 800 zl to wzialbym 6800GS - starczyloby moze nawet na 2 lata
Nie jestem teraz na topie jeżeli chodzi o grafiki W tym 6800GS jest możliwość odblokowania potoków ?
Forrestal napisał(a):Nie kazdego rpoca da sie latwo podkrecic - Athlony 2800 to nie krecily sie zbyt dobrze w przeciwnienstwoe do 2500 Bartonow i 1700 T-bred'ow.
Zawsze można spróbować podkręcić, może uda się coś wycisnąć [;
Nie, z tego co mi wiadomo można tylko podkręcić rdzeń i pamięć.
Poza tym ta karta jest równie dobra, a może i lepsza niż GF 6800 GT.
Ma 12 potoków, ale rdzeń i pamięć ma o wiele wyższą, bo jest zbudowana na 110 mn