Teraz jest Śr 25 cze, 2025 11:07

FFUR Huge Release!

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostN 12 mar, 2006 20:15

po 9 podejsciach jestem zaiwiedziony

-wlaczanie tego to koszmar
-co chwila mam krasze systemu na ffurze 2006
-efekty lipne
-dzwieki lipne
-jednostki....mam juz
-animacje smierci - porazka
-nachalne CTD

Jednym slowem - crap i to ja sie potne bo tyle razy sciagalem takie ....taką....kupę... |:

Jon

Generał

Generał

PostN 12 mar, 2006 20:28

Wyjaśnijmy: Ocena Gusa jest nazbyt skrajna, ale to dlatego, że ma burdel w systemie, jego komp to krap i gdy graliśmy LoJack coś mu się spieprzyło ze skryptem respawnu :D
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostN 12 mar, 2006 20:35

1. jak widac twoj mozg to krap
2. jezeli uwazasz ze komp kltory ma 2 gry ma burdel w systemie to gratuluje inteligencji
3. odpieprz sie odebnie :]
PS-4. dostepnosc moda tragiczna....trzeba miec naprawde cierpliwosc zeby sciagac to po 4-5 razy...

Mirage

Pułkownik

Pułkownik

PostN 12 mar, 2006 21:09

Jeszcze jeden post na lini Jon - Goose i moderacja podejmie odpowiednie działania...tak wiec QUIET!

A o FFURze 2006 napisze JAK SCI¡GNE :x (ETA 40 min.)

Mirage

Pułkownik

Pułkownik

PostN 12 mar, 2006 22:06

(tak wiem, wiem...pisze kolejny post pod sobą, ale musze napisać swoją opinię)

Najlepszy mod jaki dotychczas wyszedł do Operation Flashpoint

FFUR 2006 bije na łeb wszystkie wcześniejsze mody łącznie z ECP, CSLA czy FDF. Jest to poprostu mistrzostwo świata!
Napisze tylko co mi się podoba, bo póki co nie ma rzeczy, która by się mi nie spodobała:
- fenomenalne jednostki i addony
- ZAJEBISTE animacje poruszania się, "rolowania" po ziemi, przeładowywania...wogóle BOSKA ROBOTA!
- fenomenalne animacje śmierci żołnierza, coś fantastycznego! Ogromny plus dla ekipy FFURa za tą nowość! Prawie z krzesła spadłem jak trafiłem ruska w plecy a gośc pierwsze padł na kolana i legnał ryjem do ziemi!
- fantastycznie dobrane dzwięki i muzyka (choć i tak jeszcze wszystkich nie przesłuchałem :twisted: )
- wygląd menu, Intro - nie wiem czemu wam się nie podoba - mi mimo tego troche denerwującego czarnego flasha jest zrobione świetnie. Przejrzyste czcionki, a wogóle laptop otwierający edytor - SUPER!

Więcej napisze jak pogram ze 2-3 godziny - wiem jedno - FFUR 2006 to najlepszy mod w który kiedykolwiek grałem!

Volt

Major

Major

PostN 12 mar, 2006 23:28

No może od ECP to nie , bo w ECP są ładniejsze efekty :-) , ale tak to wszystko się zgadza.
Obrazek

Jon

Generał

Generał

PostN 12 mar, 2006 23:36

I ćfięki.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Mirage

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 13 mar, 2006 00:24

Ehh... Mam ochote napisać KUTFA :/
Postanowiłem rozpocząć sobie kampanie CWC na nowych efektach, jednostkach etc. Trening wszystko fajnie, cutscenki też. Początek pierwszej misji, bodaj sytuacja w której Abrams wjeżdża do wioski, jeb, dup...czarny ekran i gra się wyłącza :cry:
To samo co u Goose'a... Mod jest fantastyczny, ale chyba nie na mój komp :cry: Modle się o jakiegoś patcha, który to zmieni...

kondor

Major

Major

PostPn 13 mar, 2006 11:19

bez sensu jest w tym modzie to, ze jak cie troche trafią, to automatycznie zaczynasz sie leczyć i wtedy w 90% przypadkow juz po tobie. jakbys nie mial nic wazniejszego do roboty

admo13

Kapral

Kapral

PostPt 17 mar, 2006 11:46

A ja miałem ciekawą sytuację w FFUR... otóż turlałem się, aby mnie nie trafiono, ale (niestety) trafili mnie i... nie wiem czy jakaś siła boska to była, ale facet po śmierci cały czas się turlał (!!)

DeltaFOX

Szeregowy

Szeregowy

PostSo 18 mar, 2006 02:18

FFUR 2006 jest niedopracowany, posiada kardynalne błędy np. nie można zdjąć strzelca w M113.
Beznadziejne są odgłosy wybchów, w ogóle bez wyczucia przestrzeni. Kiepski jest też dzwięk wystrzału armaty w Abramsie, szkoda, że nie ma odgłosu nadlatującego pocisku(robi wrażenie). AI nadal kuleje.
Co mi się podoba to, fenomenalna animacja moment of death, wygląda bardzo realistycznie.
Muzyka jest kapitalna. Menu też. Fajnie, że dodali ruskie radio, czasami fajnie brzmi.
Zastanawiam się, czy nie można byłoby podmienić dzwięki z ECP i okrzyki żołnierzy.
Nie ma idealnego modu, każdy ma plusy i minusy, gdyby tak zebrać całą prace i polączyć w jeden super mod. :shock:

Clon

Major

Major

PostPt 07 kwi, 2006 10:49

Tak. I wiele innych wkurzających rzeczy :]

fishomatic

Szeregowy

Szeregowy

PostCz 27 kwi, 2006 18:44

U mnie przy używaniu zamontowanego kaema postać zapada się pod ziemię po pas :cry: . Wie ktoś co z tym zrobić?

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 27 kwi, 2006 18:53

Poczekać na patch...
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.

Miho

Kapral

Kapral

PostN 07 maja, 2006 08:24

mogli by dodoac jakies nowe pojazdy, jednostki np west - f117 uh-1 f18 smiglowiec medyczny.fajnie jak by ranny zolnierz wzywal sanitarusza tak jak to mam miejsce w AA(americas army :)) albo transport rannych zolnierzy z pola walki przez sanitariuszy na noszach chyba nawet gdzies takie cos widzialem chyba na ofp.info ale nie jestem pewien :)

A niektórzy na tym forum mogliby nauczyć się podstaw interpunkcji - MIR
Athlon 1.7+ 256 DDR GeForce 2 64 DDR(128 AGP) AC 97
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Operation Flashpoint