Śr 31 maja, 2006 16:18
Panowie, panowie, spokojnie. Zadnych dowodow, jakies liche domysly, wiedzialem, ze takie moga byc glosy, ale YacieK, Ty nalezysz do smietanki tutaj i nie siej takich podejrzen bezpodstawnie, bo zaraz banda ludzikow zacznie rzucac kamieniami w niewinnych.
Owszem, bylo tak jak napisales, ale nad cala sprawa piecze mial Su27, osoba dzieki ktorej to wszystko (serwery MM, fora) i jesli on mowi, ze sie padly, to padly. Jesli cos sie okaze po drodze, to mozna mowic o przekrecie, bez dowodu, takie pomowienia sa po porostu.... jak z naszej nedznej polityki. Psioczymy na nich, to nie zachowujmy sie jak oni. Prosze Was bardzo.
Ja nie wiem, czy nie bedzie serwera TS i MM. FF pisal mi tylko o tym dialogu, z ktorego wynika, ze nie odzyskamy tresci flashpoint.pl. I tyle tylko. Jesli ktos ma info od MM ze nie bedzie serwera to ok, bo taka informacje mozna przeczytac na ofp.bmj.pl. Choc jest ona dosc niekonkretna, od kogo to info, kto sie pytal. No ale moze to prawda.
Poki co forum CFOGowe w innym miejscu zostalo zalozone, pewnie inne tez. Co z Flashpoint.pl? Miala juz awarie i chlopaki z wladz robili kopie. Wiec nie sadze, by calosc poszla sie w... Mysle, ze trzeba czasu, by szefostwo (kto to? Lenin, FireFly? Oni juz nie graja w OFP) przywrocilo flashpoint.pl na jakims serwerze i z jakas czesciowo choc odzyskana trescia. I tyle.
A o gustach sie nie dyskutuje. Jasne, ze tu sa osoby, ktore na tamtym forum nie bywaly. Ja na przyklad tutaj bywam sporadycznie (glownie dzial Edycja) a tam bylem codziennie wielokrotnie. Wiec moze nie dyskutujmy w tym temacie o tym, czy kots tamto forum lubil, czy nie?
Dzieki za przeczytanie.
Ostatnio edytowano Śr 31 maja, 2006 16:48 przez
Grey, łącznie edytowano 1 raz