Teraz jest Wt 24 cze, 2025 07:05

Kącik Dobrego Humoru

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

DeviAnCE

Major

Major

PostPn 29 maja, 2006 05:53

Mój facet też sika na siedząco - wychował się w pełnej rodzinie.
Stwierdził, że tak jest łatwiej zamiast mordować się z "celowaniem".

A mój myje dupę gąbka po każdej zrobionej kupie to chyba dobrze,
ale za to jak wyciska sobie jakiegoś pryszcza to wącha potem palce .
Czasem też wierci sobie w nosie a jak mu zwracam uwagę, to mówi że nie ma tam typowych gili tylko takie zaschnięte i chusteczką ich nie wyciągnie

właśnie mi się przypomniało!!!! jak obetnie paznokcie u nóg to nigdy równo i zawsze po nocy mam nogi do kolan obdrapane.....fuj

Więcej znajdziecie pod aresem poniżej:

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1183607&start=0

Tym razem odcinek z serii "Co złego kobiety widzą w mężczyznach ?" :D
We do not know death... only change. We cannot kill each other without killing ourselves.

Barbarian

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 29 maja, 2006 12:25

Strach może czasem być przydatnym uczuciem. Na przykład, powiedzmy, że jesteś astronautą na Księżycu i obawiasz się, że twój partner zmienił się w Draculę. Następnym razem, gdy pójdzie zbierać próbki Księżyca, bum! zatrzaśnij za nim drzwi i startuj. Pewnie będzie się kontaktował przez radio i powie, że nie jest Draculą, wtedy mu odpowiedz: "Jasne, jasne, nietoperzasty".

* * *

Pamiętam, gdy byliśmy dziećmi, naszą ulubioną grą była "zabawa w piratów”. Ubieraliśmy się jak piraci. Potem podchodziliśmy do jakiegoś dorosłego na ulicy i wyciągaliśmy nasze rzeźnickie noże, które nazywaliśmy "szablami”, i mówiliśmy "Jesteśmy piratami! Dawaj pieniądze!" Mnóstwo dorosłych udawało, że się boi i dawało nam kasę. Inni uciekali, wołając o pomoc. Bawiliśmy się w piratów gdzieś tak do dwudziestego roku życia.

* * *

Myślę, że ktoś mógłby w końcu wyhodować ogromną krewetkę. W ten sposób można by na niej jeździć, a potem, po rozbiciu obozu na noc, zjeść ją. Co ty na to, nauko?

* * *

Chciałbym żyć w czasach Dzikiego Zachodu, bo oszczędzałbym pieniądze przez 20 lat, żeby móc kupić kilof ze złota. Wtedy wyruszyłbym na zachód i zaczął szukać złota. Gdyby ktoś mnie spytał, co robię, odpowiedziałbym: "Szukam złota, cholerny głupku”. On by powiedział: "Twój kilof jest ze złota”. A ja na to: "Hm, to było łatwe.” Dobry dowcip, nie?

* * *

Dzisiaj, podczas obiadu, Marta powiedziała coś, co mnie zbiło z nóg. "Kocham marchewki” – powiedziała. "Dobrze”, odpowiedziałem, przez zaciśnięte zęby. "To może ty i marchewki pójdziecie do sypialni uprawiać seks!”. Nie poszli, ale może kiedyś pójdą, to sobie popatrzę.

* * *

Co mnie nie zabije, czyni mnie silniejszym. Niepodnoszenie ciężarów mnie nie zabije. A więc niepodnoszenie ciężarów czyni mnie silniejszym.

* * *

Zawsze, gdy czytasz dobrą książkę, to tak jakby autor był z tobą w pokoju, mówił do ciebie, i dlatego nie lubię czytać dobrych książek.

* * *

Oto dobry kawał: zdobyć pracę jako sędzia na Olimpiadzie. Wtedy, jeśli ktoś pobije rekord świata, udać, że się nie widziało i powiedzieć: "Ok, gotowi? Zaczynamy!”

* * *

Założę się, że nie było łatwo wyrywać laski, jak się chorowało na Czarną ¦mierć.

* * *

Chyba najśmieszniejsze ze wspomnień o moim dziadku jest to, jak byłem u niego w domu i jakiś związany facet z kneblem wyskoczył z szafy i zaczął wrzeszczeć, że to ON jest moim prawdziwym dziadkiem, a ten drugi jest podstawiony, i żebym pobiegł po pomoc. Kim był ten facet? Cóż, JEGO już więcej nie widziałem.

* * *

Czytałem, że archeolodzy odkryli starożytny cmentarz i znaleźli na nim kawałki ludzkich kości! Cóż to za barbarzyńcy, ci starożytni!

* * *

Gdybym miał przydomek, chciałbym, żeby brzmiał on "Książę łasic”, wtedy zakradałbym się i gryzł ludzi, oni by się szybko obracali i wołali "Co jest k...”. I rozpoznawaliby mnie mówiąc: "A, to ty, Książę łasic”.

* * *

łatwo jest siedzieć i mówić, że chciałoby się mieć więcej kasy. I chyba to właśnie w tym lubię. To łatwe. Po prostu się siedzi, kiwa w tył i w przód, chcąc tej kasy.

* * *

Całe miasteczko śmiało się z mojego pradziadka, tylko dlatego, że ciężko pracował i oszczędzał pieniądze. Pewnie, praca w sklepie z narzędziami nie była dobrze płatna, ale on czuł, że to lepsze niż to, co robili inni, czyli zbieranie grudek złota, jakie co dzień wystrzeliwał wulkan. Okazało się, że miał rację. Po czterdziestu latach wulkan wygasł. Wszyscy wyjechali, a sklep z narzędziami zbankrutował. W końcu pradziadek też zaczął zbierać złoto, ale już dużo nie zostało. Poza tym złamał nogę, a rachunek za leczenie był naprawdę wysoki.
www.greendevils.uk- kompendium wiedzy o Fallschirmjagers
Rots: Poza tym od filozofii jest Barbarian
:D

Matte

Chorąży

Chorąży

PostPn 29 maja, 2006 21:43

Obrazek

DeviAnCE

Major

Major

PostWt 30 maja, 2006 15:41

Nie ma to jak oglądać Eurowizję w domowym zaciszu.

http://video.google.com/videoplay?docid ... 87&q=lordi
We do not know death... only change. We cannot kill each other without killing ourselves.

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 30 maja, 2006 16:17

żołnierski słownik:

Bateria - autonomiczny element zaopatrzenia energetycznego żołnierza o małym znaczeniu strategicznym

Bikini - rodzaj kamuflażu plażowego powstały w latach 50, nie znalazł jednak zastosowania taktycznego.

Cal - angielska i amerykańska jednostka odpowiadająca w przybliżeniu podwojonej średnicy pocisku 12,7mm do WKM

Chmura-przeszkoda pochłaniająca cześć światła słonecznego wywyolujaca opady atmosferyczne

Chodnik-plaski odcinek terenu ułatwiający poruszanie sie, wykonany z utwardzonych, gotowych elementów zapewnionych przez odpowiednie placówki cywilne

cywil-nieumundurowana ludność cywilna zamieszkująca wydzielone obszary znajdujące sie poza terenem jednostki wojskowej.

Czołg-samobiezny element działań ziemnych, często zamaskowany, występujący stadnie bądź osobniczo

Dlugopis-element wspomagający dokumentacje i czynności raportowe żołnierza

Drzewo-zazwyczaj pionowy, widoczny, palny element krajobrazu o własnościach maskujących(w 2 i 3 kwartale)

Drzwi-ruchoma grodz działowa o malej sztywności

Elektrycznosc-blizej nierozpoznane zjawisko powodujące świecenie żarówki

Gazeta-duze fragmenty papieru konieczne do utrzymania higieny przy załatwianiu potrzeb fizjologicznych

Góra-autonomiczna cześć krajobrazu umożliwiająca schowanie sie za nią z większą lub mniejszą ilością wyposażenia, zależnie od jej wielkości

g****(kupka)-uboczny produkt metabolizmu żołnierza nieprzeznaczony do badania organoleptycznego

Gwóźdż-niekierowany, samodzielny element mocujący o charakterze rozporowym

Horyzont-poziomy element orientacyjny dalekiego zasięgu

Humanitaryzm-hasło wciąż w opracowaniu

Kalesony-elastyczne kawałki materiału podwyższające temperaturę ciała poprzez ścisłe przyleganie

Kałuża-nieduzy akwen bez znaczenia strategicznego

Kontrast-czynnik optyczny niwelujący znaczenie maskowania

Koń trojański-pierwszy bojowy pojazd piechoty służący do transportu drużyny komandosów w pełnym ekwipunku, nieuzbrojony, o sztywnym czteronożnym zawieszeniu; mało mobilny

Kosmos-przestrzen przeznaczona do działań niemożliwych do zrealizowanie ze środków budżetowych

Krzak, krzaki-niski element pola walki o podwyższonych własnościach maskujących

Krzeslo-konstrukcja rurowa o charakterze podporowym dolnej czesi ciała

Kultura osobista-caloksztalt zachowań żołnierza wobec wyższych stopniem

Linijka-plastikowy element wyposażony w krawędź skalującą

Literatura-prostopadloscienne elementy drukowane wykonane z papieru

Logistyka-caloksztalt czynności zabezpieczenia potrzeb na danym froncie

Lotniskowiec-lotnisko posadowione mobilnie, oddzielone od powierzchni ziemi warstwa wody

Lustro-element symulujący żołnierza

łyżka-indywidualny element wspomagający realizacje żywieniowego zapotrzebowania żołnierza

Kamikadze-konstrukcja lotnicza nieprzystosowana do lądowania

Kasza-osobisty nośnik energii o zasięgu ograniczonym menażką

Majkel Dżekson - niezdecydowany pod względem ubarwienia osobnik, niestanowiący celu działań taktycznych, ani ćwiczebnych

Medycyna-dziedzina naukowo-techniczna niwelująca efekty działań taktycznych żołnierza

Mróz-zjawisko fizyczne powodujące twardnienie wody

Niebo-plaszczyzna poruszania sie wsparcia lotniczego, stykająca sie z ziemia na linii horyzontu

Noc-okresowe zmniejszenie jasności ośrodka na skutek ruchu obrotowego ziemi

Odmrozenia-zmiany chorobowe powstałe na skutek przebywania czapek uszanek i kurtek w magazynie

Ogień-zjawisko fizyczne polegające na termicznym psuciu napotkanych przedmiotów oraz personelu

Okno- otwór wzierny budowli przeznaczony do prowadzenia wsparcia ogniowego z RKM'u

Opady atmosferyczne-dzielimy na ciekle(deszcz), stale(śnieg) oraz stale silnie skonsolidowane(grad)

Plan miasta-taktyczny układ rozmieszczenia i alokacji rejonów zabudowy

Płot - przeszkoda terenowa, element podstawowego alpinistycznego szkolenia żołnierza

Poczta-instytucja cywilna, której celem jest zabezpieczenie korespondencji pisemnej

Powietrze-osrodek gazowy konieczny przy prowadzeniu działań naziemnych

Pół człowieka-skutek prowadzenia działań na terenie zaminowanym

Ręcznik - prostokątny obszar materiału służący do redukcji poziomu wilgotności powierzchni ciała

Rzeka - przeszkoda terenowa o wilgotności 100%

Satelita-element wyposażenia przestrzeni kosmicznej o przeznaczeniu "ścisłe tajne"

Skarpety-bron chemiczna średniego zasięgu niezakazana Konwencja genewska

Słońce - źródło światła koniecznego do prowadzenia działań taktycznych ziemnych

Sok- efekt naciskania owocu, wypływający z niego w sposób nieskoordynowany

Sufit-horyzontalna przegroda powodująca niespadanie personelu oraz ich ekwipunku z wyższej kondygnacji budynku do niższej

Szklanka-przezroczysta rura cienkościenna, zakończona dnem uniemożliwiającym swobodne wydostawanie sie płynów na zewnątrz

Sznurówki-element wyposażenia indywidualnego żołnierza mający na celu umocnienie obuwia na żołnierzu

Szpilka - małogabarytowa bron biała, bez znaczenia strategicznego i o małym zasięgu taktycznym, używana do walki wręcz

Tapeta - podłużne paski tworzywa przyklejane do ściany celem zamaskowania grzyba i pleśni

Trawa - przedstawiciel roślinności niskopiennej, ułatwiająca działania taktyczne, ułatwia maskowanie, ponieważ w sezonie wiosenno-letnim jest identycznej barwy jak kamuflaz

Walkman-osobisty przenośny odtwarzacz audio, dotychczas nie znalazł zastosowania w technice wojskowej

Wizjer drzwiowy-optyczny element rozpoznania pierwszej linii woda-towar deficytowy, wbrew doniesieniom źródeł cywilnych, nie służy do mycia sie. Według naszych źródeł do mycia sie służy mydło.

Zegarek - urządzenie koordynujące działania taktyczne w czasie
Ostatnio edytowano Pt 02 cze, 2006 10:39 przez Jerry, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 01 cze, 2006 16:26

DeviAnCE

Major

Major

PostCz 01 cze, 2006 16:32

Dwie lub trzy strony temu mossin już to pokazał. W każdym razie - "Evrybodi tańczą" :twisted:

http://www.maxior.pl/?p=index&id=20864&0 - w00t

Matte

Chorąży

Chorąży

Radeon

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 02 cze, 2006 09:56

User of this number is currently dead. Resurrection in 5 minutes, please wait.

Paweł

Chorąży

Chorąży

PostSo 03 cze, 2006 14:33

http://www.allegro.pl/item108041182_sin ... egend.html

:twisted:

Ciekawe kiedy Policja zapuka do jego drzwi :D

Jagby aukcja miała za chwile zniknąć to zacytuje fragment:

Wiele osób nie ma pieniedzy na kupno orginalnych gier ktore kosztują od 50-120 zł !!! Posiadam wiele nowosci w bardzo atrakcyjnych cenach. Wszystko nagrywam na płytki DVD z predkoscią 4X. Wszystkie gry sa na PC. Cena dotyczy 1 gry. Przy wiekszych ilosciach mozemy sie dogadac. Po wygraniu aukcji pisac maila jaka gre mam nagrac.

Barbarian

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 03 cze, 2006 17:17

Pomału staję się fanem premiera. Kolekcjonuję genialne wypowiedzi Kazimierza;)

Wydanie 2 uzupełnione;) - Złote myśli Kazimierza M.
1.Przygotowujemy i mogę zapewnić, że juz wkrótce będą gotowe.
2. Cały czas ciężko pracujemy i staramy się robić to uczciwie.
3. Zapewniam, ze już niedługo to sie zmieni, ponieważ trwają systematyczne prace.
4. Jestem przekonany, że rząd pracuje nad tym sukcesywnie.
5. Jestem zadowolony, że cały pakiet ustaw zmieni polską rzeczywistość.
6. W rezultacie wytężonych wysiłków, mogę ze spokojem patrzeć w przyszłość.
7. Ten gabinet jest przełomowy, o czym świadczą liczne projekty naprawy państwa.
8. Okazuje się, że można w Polsce wiele zmienić uczciwie przygotowując zapowiadane zmiany.
11. Nie obawiam się o przyszłość kraju, gdyż szeroko zakrojone prace wskazują nam światło w tunelu.
12. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, zamierzone cele zostaną zrealizowane.
13. Nie jest prawdą, że rząd o tym nie myśli, po prostu na efekty trzeba poczekać.
14. Gdyby było tak jak Pani redaktor mówi, to ja nie siedziałbym na tym miejscu w poczuci
niespełnionej misji.
15. Oczywiście to sie musi zmienić.
16. Nie widze podstaw do takiego myślenia, to jest warunkowane nieuzasadnionym strachem przed
koniecznymi zmianami.
17. Kwestia mediów jest szerszym problemem społecznym, wiemy juz jak to zmienić.
18. To prawda, że konieczna jest nowa jakość rządzenia i w tym tkwi problem, który dostrzegamy.
19. Będziemy nadal bacznie się temu przyglądać i wyciągac odpowiednie wnioski
20. Ja również bardzo dziękuję za szereg celnych pytań i uwag, szeroko się uśmiecham i gwarantuje,
że to się nie zmieni.
~vox,
21. "Mam pełne zaufanie do ministra Ziobro, co do tego, że sprawę trzeba zbadać"
22. "Jeśli chodzi o prawdę, to minister sprawiedliwości jest ministrem od prawdy"
23. "Jeśli ktoś z państwa ma coś »za uszami«, niech się boi, to jest służba na wszystkich"
24. "Jak nie narazić się na zarzut, że to znów propaganda?"
Wasze uzupełnienia;)):
a) "Yes, yes, Yes!"
b) "To jest dobre pytanie!"
c) "Nie zbudujemy 3 milionow mieszkan. Zbudujemy troche mniej. 300 tysiecy"
d) " Autostrad się nie buduje, bo żyjemy w pięknym kraju. A piękno trzeba podziwiać jadąc wolno"
www.greendevils.uk- kompendium wiedzy o Fallschirmjagers
Rots: Poza tym od filozofii jest Barbarian
:D

Quabec

Generał

Generał

PostN 04 cze, 2006 21:03

Quabec

mossin

Major

Major

DeviAnCE

Major

Major

PostPn 05 cze, 2006 22:50

Bash.org.pl - tradycja ...

<1a1r> btw let mi sej a story
<1a1r> moja mama zmiazdzyla system
<1a1r> otoz padla jej komorka
<1a1r> wiec ja naladowala i włączyła
<1a1r> ale zapomniala pinu
<1a1r> wpisala dwa razy i sie nie udalo
<1a1r> wtedy ujrzala taki napis na wyswietlaczu: SOS
<1a1r> wiec razno wcisnela przycisk
<1a1r> odbiera koles
<1a1r> i mowi halo
<1a1r> a moja mama
<1a1r> ze chcialaby pin zmienic
<1a1r> _cisza_
<1a1r> a potem:
<1a1r> no dobrze, ale czy pani musi z tym az na policje?

<Szatan> Nigdy nie sadzilem, ze przyda mi sie karta wzorow z fizyki ;<
<Szatan> A teraz krece na niej jointa ;]

<folo> juz cie chcialem kursorem jebnac...

<Thomas> te
<Thomas> jaki ja mam numer gg?
<Desmond> 5660286 ?
<Thomas> dziex
<Desmond> o.0
<Desmond> haslo tez ci podać?

<ona> nie moglbys mi napisac czegos cieplego?
<on> KALORYFER

<req> Asiu, nie wiem jak Ci to powiedzieć...
<req> jesteś dla mnie jak kilo miedzi dla złomiarza, kocham Cie

<req> Siema
<req> Jestes?
<myniek> Myńka nie ma, w szkole
<myniek> nie przeszkadzaj bo czytam jego archiwum

<nilhir> szukam na stronie microsoftu rozwiazania na moj problem z karta dzwiekowa
<nilhir> znalazlem odpowiedni kod bledu
<nilhir i patrze jak to naprawic:
<nilhir> Rozwiązanie
<nilhir> Aby rozwiązać ten problem, użyj odpowiedniej metody.

<cyberdude> poucz się trochę
<gophi> czego?
<cyberdude> a z czego ci pała wychodzi?
<gophi> ze spodni

... rzuć ją!

Volt

Major

Major

PostWt 06 cze, 2006 15:18

<xxx> bo k**** klamiesz
<xxx> w zywy monitor

<niqqon> jutro bedzie armagedon 06.06.06
<np-> koniec swiata :(
<WiatriX> jutro papiez murzyn bedzie
<np-> btw juz chyba ze trzy takie konce przezylemn
<niqqon> no ja tez jestem doswiadoczony
<niqqon> w koncach swiata