Teraz jest Wt 24 cze, 2025 14:21

WP Soldiers 0.5

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

PostN 07 maja, 2006 18:15

To jest stara wersja Gromowców... Najnowsza jest 1.2 i stamtąd można ją ściągnąc...
Jeżeli jednak koniecznie poszukujesz wersji 1.0 -> klik
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.

Kamel

Szeregowy

Szeregowy

PostSo 17 cze, 2006 11:58

Chciałbym pobrać najnowszego WPSa 0.55 lecz żaden link na stronie OFP Center PL nie działa. Multimedia padła wiec strona marchewki też, więc jestem bezradny. Czy mógłbym prosić adminów Centera o uaktualnienie linków lub wskazanie gdzie Moda (WP SOLDIERS MOD 0.55 (24.7 MB), OFPL Extension Pack 1.0 (19.2 MB), OFPL Mi-8/17 (3.5 MB) +
facestex2.pbo NOWA WERSJA (3.8 MB)) można jeszcze pobrać...
Będę kontent

Mirage

Pułkownik

Pułkownik

corran

Szeregowy

Szeregowy

zGuba

Moderator

Moderator

PostSo 17 cze, 2006 13:07

Dobry pomysł - ale raczej żeby to było grupami. Te 100, 200 MB to rozmiar zaporowy... może takie grupy:

Addony OFPL (bez GROM i PKP)
OFPL GROM + SJB
Polskie wyspy + OFPL PKP
Addony ag_smith'a
Reszta... no nie wiem, jakoś w tym stylu, w każdym razie facetex2 oddzielnie.

corran

Szeregowy

Szeregowy

PostSo 17 cze, 2006 13:31

Wiesz jeśli już to zebrać wszystko, dorzucić misje i wydać jako pełnoprawny MOD - zrobiłem test, wszystko co wyżej spakowane RARem to ok 250 MB.

Kamel

Szeregowy

Szeregowy

PostSo 17 cze, 2006 13:47

Dzięki WIELKIE Panom

offtime

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 17 cze, 2006 17:01

tyle ze to by nie byl "pelnoprawny" mod z racji iz to zawsze bedzie paczka addonow ktore zostaly stworzone niezaleznie, nie sa zoptymalizowane aby mozna je bylo traktowac jako jeden mod.

corran

Szeregowy

Szeregowy

PostSo 17 cze, 2006 18:15

Częściowo masz rację, a częściowo nie.

Wyspy jako takie chyba nie potrzebują optymalizowania.

Addony zaś w miarę możliwości starałem się optymalizować (Mi-24 i Mi-8; MT-LB i BRDM) aby wyglądały ok, nazwy w edytorze można łatwo zmienić aby ładnie wyglądały, a nazwy klas z configów i tak nie są widoczne dla normalnego gracza (aczkolwiek i te da się zmienić).

CSLA i FDF też mają addony na licencji.

Oczywiście jeśli jesteś temu przeciwny to nie ma sprawy, temat dla mnie zamknięty.

edit:
Takie moje luźne rozważania: Drago i Drago 2 były by całkiem niezłym miejscem dla misji GROMu, a EDF pasowali by na chłopców do bicia. Misje mogły by nawiązywać do wojny w Czeczenii i/lub na Bałkanach.

edit2:
A, i jeszcze jedno, oczywiście deklaruje się wykonać wszelkie ewentualne prace dostosowawcze - że by nie było że ględze a robote chce zrzucić na innych (tyle potrafie zrobić).

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 09 wrz, 2006 19:39

Melon, plik OFPL_objects znajduje się razem w wyspą Lechistan, troche własnej inwencji nigdy nie zaszkodzi... Posprzątano...

EDIT:
Tego już za wiele... Jak nie wiesz jak sciagac z internetu to, współczuje ale nikt tutaj uczyć się za Ciebie nie będzie.

łysy, spytaj sie Googlów :roll:
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.

traffix

Chorąży

Chorąży

PostPn 16 paź, 2006 15:38

Siemka, mam takie jedno pytanie. Jak uruchomić WPS z Moda? Bo mam w folderze głównym OFP folder WPSoldiers, tworzę skrót i wszystko w nim wpisuję. Ale nie działa! Tzn. brakuje chyba folderów Bin i Dat... może ktoś pomóc?

Poza tym, w tym newsie jest link do pliku facestex.pbo ale to link na forum Flashpoint.pl (które jak wiadomo juz nie istnieje) i pytanie skąd ja mam wziąć ten plik? Z tego co pamiętam to facestex3 a nie mogłem go nigdzie znaleźć :/

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 16 paź, 2006 16:45

może ktoś pomóc?

Ty możesz sam sobie pomóc ściągając od nowa WPSa....bo jak brakuje bin i dat to ja sie nie dziwie "dlaczemu" nie działa.

Loony

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 16 paź, 2006 18:48

@Traffix - pogadaliśmy już na gg, dałem Ci linki, więc sprawa chyba jest zamknięta ;)
Obrazek

traffix

Chorąży

Chorąży

PostPn 16 paź, 2006 18:56

Wszystkie addony do WPS (nie jestem pewny co do poprawności FacesTextures Llaumy...) wpakowałem do folderu Addons. Jak włączam grę to wyskakuje okienko z napisem: "Addon 'WPS_char' requires addon 'custom_head_textures'"

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 17 paź, 2006 12:56

Agent zapomniał wrzucić pliczku facestex.pbo do archiwum z WPSoldiers, natomiast ja od przeszło 3 miesięcy zapomniałem poprawić tego pliku. Temat był już zresztą poruszany (WPS 0.55 - Addony) i bodajże tam też podałem linka do facestex'a. W każdym bądź razie, jak nie zapomne to może jutro wrzuce poprawioną wersje.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Operation Flashpoint