Teraz jest So 21 cze, 2025 00:42

Drago 2

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Jon

Generał

Generał

PostSo 01 lip, 2006 14:11

Przy takiej różnicy wysokości to las powinien być robiony z pojedyńczych drzew by wszystko było git (inna sprawa że lasy z nature pack są mocno przerzedzone)
Wszystko było git? :lol: Poza fps geniuszu... :???:

"slade show"

Slade show? To show tego pułkownika z "Zapach Kobiety"? Fajnie, gdzie to można obejrzeć?

A Nature packowe lasy są nawet nawet... gdy trzymają się ziemi. I nie dochodzi do walk z AI. Wtedy to tragedia.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Barbarian

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 01 lip, 2006 15:12

Poza fps geniuszu...

Uważaj bo cisnienie Ci skoczy... Zresztą czasem wystarczy troche się wczuć aby poczuć sarkazm... geniuszu :P
www.greendevils.uk- kompendium wiedzy o Fallschirmjagers
Rots: Poza tym od filozofii jest Barbarian
:D

Jon

Generał

Generał

PostSo 01 lip, 2006 15:26

Wczuć w co? Czy to była propozycja? :] Sarkazm coś słaby był, geniuszu, ktoś inny go zauważył? :] Swoją drogą, cieszy mnie Twoje zatroskanie moim stanem zdrowia, z nim na szczęście wszystko w porządku :) Z ciśnieniem również :]

A tak już on-topic: Roślinność Berga przestała mi się podobać, zwłaszcza, że w lasach praktycznie nie idzie walczyć [przez beznadziejne krzaczory], przez które AI oczywiście widzi... i strzela. Roślinność z Resa [Nogova] i Emsalo ownz da house!

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Volt

Major

Major

PostSo 01 lip, 2006 19:22

Nowe Drago 2 prezentuje się bardzo dobrze. Przedewszystkim zasługuje na brawa nowa wyspa Lazare na której widać że autor włożył serce. Wszystko jest bardzo dobrze przemyślane. Znajdziemy dużo miast, miasteczek , wiosek , baz wojskowych, ośrodki przemysłowe oraz Lotnisko. Lazare jest zdecydowanie nowocześniejsza i ładniejsza od Drago :-). Jednak nie ma róży bez kolców.

Co mi się nie podoba :idea: :
-Lasy
-Widoczne "szwy" na teksturach
-Góry/klify etc. mają brzydkie , powtarzające (?) się tekstury
-W niektórych miejscach na drogę nachodziła trawa
-Zbyt mało dopracowane bazy wojskowe oraz lotniska

Co mi się podoba :idea: :
-Użyte obiekty OFPL oraz AGS
-Doskonale skomponowana roślinność
-Przemyślane miasta , miasteczka oraz wioski
-Ośrodki przemysłowe
-Poprawiona wyspa Drago
-Ogólnie cały Lazare

Co bym zmienił :idea: :
-Przedewszystkim lasy, chociażby na te użyte w FFUR Island Pack(nie znam nazwy dokładnej)
-Wygląd baz wojskowych oraz lotnisk na bardziej nowoczesne i przemyślane
-Dodałbym jedno duże miasto służące jako stolica , gdzieś nad wodą, w tej chwili stolicą można nazwać Pavlosk , które jednak do dużych miast nie należy

Mam nadzieje że pojawi się chociaż Patch lub nawet Drago 3 eliminujące te błędy.
Obrazek

Jon

Generał

Generał

PostN 02 lip, 2006 02:47

-Przedewszystkim lasy, chociażby na te użyte w FFUR Island Pack(nie znam nazwy dokładnej)
Berghoff Nature Pack? :|

Mam nadzieje że pojawi się chociaż Patch lub nawet Drago 3 eliminujące te błędy.
"Nadzieja to piękne uczucie" :P Wątpliwe. Czemu? Autor ma inną robotę :twisted:

~ Ronald Reagan

DESERT EAGLE

Szeregowy

Szeregowy

PostPn 03 lip, 2006 14:43

Mi tam się addon podoba i nie marudzę jak wy. Poważnie potrafilibyście zniechęcić zagorzałego księdza do odprawienia mszy w niedzielę...

Volt

Major

Major

PostWt 04 lip, 2006 22:02

Jones , a czemu autor miałby go wydać? Przecierz może zrobić to ktoś inny kto zna się na tym i ma na to pozwolenie autora :eek: .
Obrazek

brambi

Chorąży

Chorąży

PostN 09 lip, 2006 17:29

Nie wiem co się stało,ale zjadło mi tekstury ziemi :cry: Mam wszystie addony do dzałania wyspy(Baraki,lasy Berghofa)

Kurde nie zobaczyłem..Mam ponad minus 6(jestem więc dość ślepy) :D
Dzięki Loony.Bez ciebie bym się chyba nigdy nie dowiedział :P
Ostatnio edytowano N 09 lip, 2006 21:17 przez brambi, łącznie edytowano 1 raz

Loony

Pułkownik

Pułkownik

PostN 09 lip, 2006 17:34

a skopiowałeś 'drago2_textures' ? jest w pliku z mapą
Obrazek

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Drago 2

PostPt 13 gru, 2024 03:31

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Drago 2

Poprzednia strona

Powrót do Operation Flashpoint