Teraz jest Cz 19 cze, 2025 22:16

Urban Dead - massively-multiplayer zombie apocalypse game

Rozmowy na temat innych produkcji.
  • Autor
  • Wiadomość

Piromaniack

Chorąży

Chorąży

PostWt 18 lip, 2006 21:54

Przed Fabien General Hospital stoi człowiek - to Ty, Alderous?

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 18 lip, 2006 21:58

Piromaniack napisał(a):Przed Fabien General Hospital stoi człowiek - to Ty, Alderous?

Raczej nie. Starałem się przeskoczyć do Club Brookeman korzystając z free running, ale nie wiem czy nie przekroczyłem limitu.

Piromaniack

Chorąży

Chorąży

PostŚr 19 lip, 2006 08:39

Wielkiej Księgi Lamek i PK-erów ciąg dalszy:
Jerry Quinn
Pasdenez
Deaded Meat

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 19 lip, 2006 08:57

@Piromaniack
wskrzesiłem cię, ale wokół jest cieżko z wejściem - pobarykadowali się idioci mimo, że zombie na lekarstwo. W chwili obecnej można wejść do Godden Building [38, 18] - jest lightly barricaded

W Quarlesbank moża wejść do Emerson Plaza Police Dept i Ivyleafe Row Police Dept.

Piromaniack

Chorąży

Chorąży

PostŚr 19 lip, 2006 09:10

Wielkie, szczere "dziękuję" :* ;).

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 19 lip, 2006 11:29

U mnie sytuacja stabilna... W Scarletwood szeregowy już 3-cią dobę czeka na revive ( a tłok ogromny, nie ma czym oddychać :/ ) Medyk w Gulsonside siedzi w St Polycarp's Hospital, natomiast policjant robi krótkie wypady na polowanie w Roftwood z Rawlins Row Police Dept :]
Obrazek

Remcio

Major

Major

PostŚr 19 lip, 2006 15:52

żerri, przejdź przez Hildebrand Mall na północny zachód, a wejdziesz do Szpitala w którym osobiście wstawiłem i uruchomiłem generator - można znaleźć sporo FAKów. A ze szpitala jeszcze tylko jeden krok i jesteś u mnie :D - W Depmsey Grove Police Dept.
Obrazek

Volt

Major

Major

PostŚr 19 lip, 2006 15:55

Właśnie ewakuowalem się z Wild Walk Poilce Dept , jest tam teraz 8 zombie i robią egzekucje zabili już min. Reyhard'a
Obrazek

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 19 lip, 2006 16:17

Volt napisał(a):Właśnie ewakuowalem się z Wild Walk Poilce Dept , jest tam teraz 8 zombie i robią egzekucje zabili już min. Reyhard'a

Gdy tam wpadłem były już tylko trzy zombie. Z zabójczą skutecznościa otworzyłem ogień (pięć celnych strzałów z shotguna i jeden z pistoletu pod rząd) kładąc jednego trupem, a drugiego sprowadzając do 10 HP. Ammo nadal mam, ale AP już nie, więc wycofałem się do Club Brookeman. Myślę, że dwa pozostałe zombie to nie problem.

Reyhard'a mogę wskrzesić niemal od razu.

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 19 lip, 2006 17:17

Własnie "kupilem" umiejetnosc barykadowania budynkow...cos czuje ze na dluzsze wypady bede tego ptorzebował

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 19 lip, 2006 17:43

Remcio napisał(a):żerri, przejdź przez Hildebrand Mall na północny zachód, a wejdziesz do Szpitala w którym osobiście wstawiłem i uruchomiłem generator - można znaleźć sporo FAKów. A ze szpitala jeszcze tylko jeden krok i jesteś u mnie :D - W Depmsey Grove Police Dept.

A po kiego grzyba ? :D Dobrze mi tu, nawet jak jakiś zed wlezie, to ludzie szybko tępia, a jak nie upilnują, to ma 40 kąsków do wyboru, więc prawdopodobieństwo pokąsania nie jest duże, mam generator, mam sprawny nadajnik radiowy, i tylko pecha w strzelaniu do umarlaków dziś - 10 strzałów, 0 celnych :/
Obrazek

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 19 lip, 2006 18:40

Mój żołnierz został wskrzeszony i znalazł schronienie :). W Rhodenbank można wejść do St Helier's Hospital (VSB)

Kac

Porucznik

Porucznik

PostŚr 19 lip, 2006 18:52

Jakiś idiota zabarykadował Besly Avenue Police Dept na EHB i omało co moja postać zostałaby na zewnątrz, na szczęście szpital obok jest VSB.

Piromaniack

Chorąży

Chorąży

PostŚr 19 lip, 2006 19:23

The Godden Building zaatakowany został przez trzy zombie. Nie miałem dokąd uciec (wszystko w okolicy maksymalnie zabarykadowane, a na dalszą wycieczkę za mało AP :/) - pozostało mi jedynie odpowiedzieć na tę agresję. Jeden z oponentów dzięki mnie ma już tylko 32 HP, nie wiem, jak z pozostałymi.
Jedyny pozytywny aspekt jest taki, że awansowałem na trzeci poziom i polepszyłem mą celność z shotguna :P. Jutro (jeśli Bogowie pozwolą) pójdę na któryś z komisariatów w poszukiwaniu amunicji - została mi już tylko do pistoletów.

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 19 lip, 2006 19:36

Piromaniack napisał(a):The Godden Building zaatakowany został przez trzy zombie. Nie miałem dokąd uciec (wszystko w okolicy maksymalnie zabarykadowane, a na dalszą wycieczkę za mało AP :/) - pozostało mi jedynie odpowiedzieć na tę agresję. Jeden z oponentów dzięki mnie ma już tylko 32 HP, nie wiem, jak z pozostałymi.
Jedyny pozytywny aspekt jest taki, że awansowałem na trzeci poziom i polepszyłem mą celność z shotguna :P. Jutro (jeśli Bogowie pozwolą) pójdę na któryś z komisariatów w poszukiwaniu amunicji - została mi już tylko do pistoletów.

Hmm...jeśli zdobyłeś dość doświadczenia żeby kupić skill'a to dlaczego nie nabyłeś free running - z nim mógłbyś przejść ze swojej kryjówki do dowolnego budynku w okolicy bez względu na to jak byłby zabarykadowany.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne gry