Teraz jest Cz 19 cze, 2025 23:26

Urban Dead - massively-multiplayer zombie apocalypse game

Rozmowy na temat innych produkcji.
  • Autor
  • Wiadomość

Ravq

Porucznik

Porucznik

PostPt 21 lip, 2006 08:28

alderous napisał(a):
Kurt napisał(a):Jestem w Shuttlebank - czy ktoś może mnie wskrześić?. JEstem gdzieś na SE, ale do wieczora odbudują mi się AP więc będe mógł podejść gdzieś dalej.

Po pierwsze "gdzieś na SE" to mało precyzyjnie, a na tracenie AP na szukanie nikogo nie stać - możesz chyba powiedzieć gdzie leżysz? Po drugie wygląda na to że wskrzeszanie narazie nie jest możliwe.

[update} Ufff...chyba już wszystko ponaprawiali (albo to tylko ja mialem te problemy). W każdym razie można szukać amunicji.

Jestem na/w Caudwell Road.
Obrazek

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 21 lip, 2006 09:31

Ok, a więc:

Roftwood - Rawlins Row Police Dept

Wziąłem policjanta na łowy. Ponieważ ludzie krzyczeli, ze wszedzie zombiaki, to nie dało się spać i sfrustrowany wyszedłem na ulicę. 1 magazynek z pistola i mialem 102 EXP, zainwestowałem więc w Pistol Training ( miałem pod dostatkiem ammo ) i zacząłem rzeź. Sprowadziłem owego martwiaka strzelając za każdym razem celnie do poziomu 1 HP i dobiłem pięścią :P Potem wziąłem się za drugiego, ale menda miała flaka + 60HP. 4 strzały z pistoletu okazały się celne, potem poprawiłem 2 razy z shotguna ( niestety skuteczność w tym miałem 50% - 4 strzały ) i gdy zjechał do 40 HP dowaliłem flare gunem, widząc, że AP powoli się kończą, podobnież jak i ammo. Strzał trafiony, zostawiłem go z 30 HP i wróciłem na komisariat szukać ammo. Słabo chyba szukałem, bo znalazłem tylko 2 shotgun shell'y i z braku AP wolałem pozostawić wiadomość pozostałym, że można go dobić :] Niemniej zarobiłem 57 EXP ddatkowo :)

Scarletwood - the cementery

Czekam którąś dobę z rzedu na revive :roll:

Gulsonside - St Polycarp's Hospital

Nie obeszło się bez free running, szpital zabarykadowany na maksa. Obchodzić musiałem przez 2 budynki, zanim nie wlazłem na ulicę. Poszedłem medykiem na łowy i szybko trafiłem na zeda. Niestety, jak wiadomo, medyk tak się zna na walce, jak Kaczyńscy na rządzeniu, więc udało mi się tylko toporkiem skrócić martiaka o 12 HP i musiałem wracać z braku AP ( też okrężną drogą )
Obrazek

Piromaniack

Chorąży

Chorąży

PostPt 21 lip, 2006 11:14

Dotarłem do Fabian General Hospital - straciłem tam 10 AP i znalazłem trzy apteczki, które poświęciłem na wyleczenie się (infekcja wcześniej zabrała mi troszkę HP).
Następnie poszedłem do Besly Avenue Police Dept. Zdziwiło mnie, że w środku zauważyłem zombie - miał 12 HP. Właśnie, "miał" :P. Jako że jego zwłoki nie komponowały się z kolorem wykładziny na komisariacie... Usunąłem je z pozostałymi, które leżały w środku. Zamknąłem drzwi i zmarnowałem 5 pozostałych mi AP na przeszukanie budynku (nie znalazłem czegokolwiek :().

P.S:
Następny PK-er:
imisshomi

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 21 lip, 2006 11:47

Kurt napisał(a):Jestem na/w Caudwell Road.

Mogę spróbować wskrzesić cię dziś wieczoerm o ile limit mi sie nie wyczerpie (powinno starczyć) - muszę odzyskać przynajmniej kilkanaście AP.

Piromaniack napisał(a):Następny PK-er:
imisshomi

Można wpisać go na liste PK'erów. W grze funkcjonują "łowcy nagród" - sam zamierzam się kiedyś tym zająć gdy już zacznie mi się nudzić :P

Piromaniack

Chorąży

Chorąży

PostPt 21 lip, 2006 12:04

Na przyszłość się przyda - by dodać kogoś na listę, należy podać w przygotowanym do tego temacie na forum jego profil oraz screen, który ukazuje "przewinienie". Jako że do tej pory nie zapisywałem screenów z PK-ami, od teraz zacznę to robić.

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 21 lip, 2006 12:08

Uwaga w Shuttlebank - 26 zombiaków na cmentarzu na Południe od Besly Avenue PD
Zaatakowałem jednego zombiaka obok cmentarza lae ammo skonczylem do wszystkiego...flary tez wystrzelałem - w razie czgo mozna zabarykadowac budynek mocniej...bo mam wymagana umiejetnosc x]

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 21 lip, 2006 12:13

Goose napisał(a):Uwaga w Shuttlebank - 26 zombiaków na cmentarzu na Południe od Besly Avenue PD
Zaatakowałem jednego zombiaka obok cmentarza lae ammo skonczylem do wszystkiego...flary tez wystrzelałem - w razie czgo mozna zabarykadowac budynek mocniej...bo mam wymagana umiejetnosc x]

Ekhm...na tym cmentarzu jest RP, więc raczej duża ilość zombie nie powinna dziwić.

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 21 lip, 2006 12:14

:lol: Oj Goose, Goose :P
Obrazek

Ravq

Porucznik

Porucznik

PostPt 21 lip, 2006 13:09

alderous napisał(a):
Kurt napisał(a):Jestem na/w Caudwell Road.

Mogę spróbować wskrzesić cię dziś wieczoerm o ile limit mi sie nie wyczerpie (powinno starczyć) - muszę odzyskać przynajmniej kilkanaście AP.

Możesz powiedzieć gdzie jestes, podejdę bliżej.

Mój policiant siedzi w zabarykadowanym budynku i nie może z niego wyjsc... w środku jest chyba 70-75 osób ;)
Obrazek

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 21 lip, 2006 13:11

Laughing Oj Goose, Goose Razz

A skad ja to mialem wiedziec do cholery skoro sie tym nawet nie interesowalem xX (bo ani razu nie stalem sie zombiakiem x])

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 21 lip, 2006 14:04

Kurt napisał(a):Możesz powiedzieć gdzie jestes, podejdę bliżej.

Raczej się nie da. Jestem w Club Brookeman. Za jakieś dwie godziny będę miał 17 AP - jedno na dojście, 10 na wskrzeszenie, 5 na szukanie wejścia i jedno na wejście do budynku. Jeśli znajdę wyjście to powinno się udać, ale mogą się pobarykadować.

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 21 lip, 2006 15:38

Kurt jeśli chcesz być wskrzeszony, to musze mieć cię na liście kontaktów :/ (bez tego nie da się wskrzesić leżącego zombie, a zresztą nawet gdybyś stał skąd mam wiedzieć że to ty). Daj linka do twojego profilu w UD.
W związku z tym, że nie podałeś go wcześniej ewentualne wskrzeszanie może się odbyć dopiero dziś wieczorem.

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 21 lip, 2006 17:46

Rawlins Row Police Dept upadł... 30 nieumarłych w środku, 36 ciał + moje na podłodze... W promieniu 4 przecznic jest ponad setka zombie... Roftwood zostało zalane...
Obrazek

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 21 lip, 2006 18:14

Cholera...Besly Avenue zaatakowaly zombiaki - wytargaly na zewnatrz jakies 21 ciał...chyba - w kazdym razie zainfekowani sa w środku - przenioslem sie do szpitala obok - wokół PD kreci sie wiecej zombiakow...a ja mma 1 shella do dubeltówki

Piromaniack

Chorąży

Chorąży

PostPt 21 lip, 2006 18:45

Ooo... Ktoś wreszcie "przykleił" temat 8).

Przeniosłem się z Besly Avenue Police Dept do Wild Walk Police Dept - wygląda spokojnie.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne gry