Teraz jest Pt 20 cze, 2025 23:43

Macierz...

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Mil MI 28

Macierz...

PostCz 20 lip, 2006 16:27

Mam problem.Chciałem zrobić ewakuację Guby z wyspy i żeby go podwiózł UAZ.Gubę nazwałem Guba a UAZ Taxi.Piszę "Count Crew Taxi==(Count Crew Units Group Guba)+1.Wpisuję w trasie UAZ i wyskakuje "Crew:Typ Macierz,powinien być obiekt".O ch chodzi?

Jerry: Niecenzuralne słowo w temacie... Warunkowo nie zamykam...

P.S. Rodzaj tematu też zgubiłeś...

Michalofp

Chorąży

Chorąży

PostCz 20 lip, 2006 16:35

Nie rozumiem po co chcesz kombinować ze skryptami (skrypt pisze się przez "s" :roll: ) można to przecież zrobić synchronizująć waypointy, przynajmniej tak mi się wydaje.

Mil MI 28

PostCz 20 lip, 2006 16:57

Nie można.Bo ci ucieknie UAZ,nawet jak punkt trasy to Załaduj.Nie da się ,więc skrypt potrzebny

Smookie

Chorąży

Chorąży

PostCz 20 lip, 2006 17:05

zamiast (Count Crew Units Group Guba)+1 wpisz (Count Units Group Guba)+1

CJ

Szeregowy

Szeregowy

PostCz 20 lip, 2006 17:06

Głupoty gadasz Mil Mi 28
niepotrzeba skryptu wystarczy pokombinować! :razz:
Sprzedam snickersa, rocznik `96, lekko nadgryziony. Cena do negocjacji

Ravq

Porucznik

Porucznik

Re: Macierz...

PostCz 20 lip, 2006 18:11

Mil MI 28 napisał(a):Mam problem.Chciałem zrobić ewakuację Guby z wyspy i żeby go podwiózł UAZ.Gubę nazwałem Guba a UAZ Taxi.Piszę "Count Crew Taxi==(Count Crew Units Group Guba)+1.Wpisuję w trasie UAZ i wyskakuje "Crew:Typ Macierz,powinien być obiekt".O ch chodzi?

Jeżeli dobrze rozumiem o co ci chodzi, to wystarczy Gubie w inicjacji wpisać this moveincargo taxi a taksówce dać waypoint na koniec wyspy. A jeżeli chcesz to zrobić, żeby wsiadł w przy jakimśtam WP to wystarczy zsynchronizować pare WP. Robiłem tak i mi działało chociaż to było ze 2lata temu to może się coś zmieniło
Obrazek

Mil MI 28

PostCz 20 lip, 2006 18:58

Dzięks :spoko: .Nie długo wydam misje w której będziemy gubą i będziemy uciekać wraz z Angeliną z wyspy przed amerykanami goniących nas listem gończym za zbrodnie wojenne. :wink:

Jon

Generał

Generał

PostCz 20 lip, 2006 19:14

Angelina zmartwychwstała...?
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

101st Paratroop

Major

Major

PostCz 20 lip, 2006 19:40

Jonez napisał(a):Angelina zmartwychwstała...?

[OT] Widzisz, jak ktoś do końca nie przejdzie kampani to później tak jest że się tworzy alternatywną historię [/OT] :twisted:

Mil MI 28

PostPt 21 lip, 2006 14:23

Mi chodzi o to że sprawy się inaczej potoczyły.A Cold War Crisis przeszedłem,ale Resistance nie :(

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 13 gru, 2024 05:33

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Powrót do Operation Flashpoint