Teraz jest Pt 20 cze, 2025 00:06

Urban Dead - massively-multiplayer zombie apocalypse game

Rozmowy na temat innych produkcji.
  • Autor
  • Wiadomość

Kac

Porucznik

Porucznik

PostPt 21 lip, 2006 20:03

Przeniosłem się do klubu obok, który jest EHB i pewniejszy niż ten posterunek ;-) Dobrze, że zdecydowałem się na freeruning na początek :razz:

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 22 lip, 2006 09:13

W Scarletwood chyba nie będzie mi pisane wskrzeszenie, czekam już dobry tydzień :roll:

W Gulsonside St. Polycarp's Hospital wciąż stoi, utłukłem toporkiem osłabionego zedka na zewnątrz

Z Roftwood przeniosłem się ( przeczołgałem ) do Stanbury Village i czekam w południowo-wschodnim narożniku Kersley Mansion na revive'a
Obrazek

Ravq

Porucznik

Porucznik

PostSo 22 lip, 2006 09:42

Cholernie długo cieszyłem się życiem. W 5min po wejściu do Besly Avenue Police Dept, w Shuttlebank pogryzło a zarazem zabiło mnie zombie... Mam powoli tego dosc
Obrazek

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 22 lip, 2006 10:49

W Shuttlebank pobrykadowali się tak, że nie da się wyjść. Wyszedłem dopiero przez Warrne Cinema w Gatcombeton, zużyłem amunicję na jednego zombie (niestety bez skutku śmiertelnego) i musiałem się znowu schować.

W Rhodenbank uzupełniałem amunicję. Krótki spacer wykazał, że można wchodzić do Mallard Towers i St Matheos's Church (gdzie własnoręcznie poprawiłem barykady do poziomu VSB).

Strażak przekroczył granice Quarlesbank i West Boundwood przechodząc do Ivyleafe Row Police Dept. Zajmowałem się poszukiwaniem ammo i niczym więcej.

Generalnie szukanie amunicji i nuda...

Tygrys205

Porucznik

Porucznik

PostSo 22 lip, 2006 11:18

W William Avenue Police Dept. w Shuttlebank nic sie nie dzieje. 44 ludzi w środku. Budynek EHB. Mam mase sprzętu: 2 pistole, 10 pistol clipów, 4 shotguny, 10 shotgun shelli, 2 flare guny, 2 radia, flaka, crucifix (nie wiem do czego) i toporek. Jest też tu generator i jeden PK - imisshomi. Nie wiem czy go troche porozwalać ale narazie go zostawie w spokoju. Reszta moich ludków szuka Revive Pointów albo czeka. Kiedy tylko ich wskrzeszą to zombiaki ich zabijają :/
Obrazek
Obrazek

Volt

Major

Major

PostSo 22 lip, 2006 12:53

Jestem teraz w Yagoton na Holsgrove Row Police Dept. I szukam ciągle amunicji , więc nie atakuję narazie zbytnio zombie ( co najwyżej z Fire Axe :eek: ).
Obrazek

Poncho

Chorąży

Chorąży

PostSo 22 lip, 2006 13:19

Flamingponcho jest na Catton Square w Shuttlebank i requestowałbym wskrzeszenie ;]
Ostatnio edytowano So 22 lip, 2006 14:27 przez Poncho, łącznie edytowano 1 raz

MaRcin

Major

Major

PostSo 22 lip, 2006 14:06

W Raines Hills pod remizą Chibbett Lane zostawiłem zombiaka z 5hp. Gdyby ktoś był zainteresowany ;)

heh i za ostatni ap znalazłem radio. Jak miło :]
Good Times Gone

Death

Porucznik

Porucznik

PostSo 22 lip, 2006 15:04

Też zaczałem w to grać, narazie jestem w St Anastasius's Church, mam pistolet, łom i apteczke.

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 22 lip, 2006 16:18

Co do listy dotyczącej gdzie kto jest to, jeżeli ktoś chce by jego dane były aktualne, musi podawać gdzie (to znaczy w której dzielnicy) w danej chwili są wszystkie jego postacie - jeśli macie trzy postacie i stwierdzicie, że jedna postać przeniosła się do jakiejś dzielnicy, nie jestem w stanie zgadnąć która z nich zmieniła dzielnicę.

BTW w Malton są dwa St Anastasius's Church.

Tygrys205

Porucznik

Porucznik

PostSo 22 lip, 2006 16:51

Tygrys205 jest przed Club Dallimore w Yagoton.
Tygrys222 też przed Club Dallimore.
Tygrys202 jest w William Avenue Police Dept. w Shuttlebank.[/i][/url]
Obrazek
Obrazek

Sudayev

Major

Major

PostSo 22 lip, 2006 17:00

Stworzylem nowa postac, gra customersem jest piekielnie ciezka. Nie polecam. Zreszta i tak zostalem zabity wraz z 28 innymi ludzmi, ktorzy schronili sie w Vintetown, Corless Bank. Masakra zorganizowana grupa zombi okolo kilkunastu bestii na wysokim levelu rozwalila barykady i wywlokli wszytkich na zewnatrz gdy spali. ktos moze sprawdzic ten rejon bo moglo cos komus wypasc z kieszeni :) Moja komora tam chyba jest. Umarlem i nie wstaje juz :)

Aktualnie jako cywil z przeszkoleniem w toporze (dwa zombiaki padly juz z mych rak) okupuje szpital st. Boniface (Santlerville). Obok dziala nadajnik, generalnie duzo ludzi, wesolo jest, zombiakow malo. Noca ide pogrzebac cos sasiadujacym warsztacie samochodowym.
OFP Jungle Fever | Beta Test Team

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 22 lip, 2006 17:47

Dwie godziny temu wprowadzono istotne ulepszenie w grze. Od tej pory po wykonaniu skanu DNA mamy dostęp do profilu zeskanowanego zombie. Oznacza to, że możemy dodać go sobie do książki kontaktów i po zeskanowaniu grupy zombie, możemy wybrać tego konkretnego którego chcemy wskrzesić.

Przypominam, że posiadanie danej osoby w kontaktach jest jedyną metodą na wskrzeszenie jej jeśli jest leży - inaczej nie rozpoznamy jej pośród ciał.

Tygrys205

Porucznik

Porucznik

PostSo 22 lip, 2006 20:34

Lista PK'ów sie powiększa - następny swata. W dodatku zabił dwóch moich Head Shotem, którzy byli w Revive Pointcie :/
Obrazek
Obrazek

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostN 23 lip, 2006 09:20

W West Boundwood wylazłem i upolowałem zombie (pierwszy headshot :twisted:), po czym stwierdziłem że Ivyleafe Row Police Dept jest otwarty. Okazało się że do środka dostał się zombie. Zużyłem całą amunicję sprowadzając go do 20 HP i jedyne co mogłem zrobić to zabarykadować budynek do VSB oraz dać znać ludziom w Cowie Museum, że potrzebne jest wsparcie. Osiągnąłem 12 lvl :mrgreen:

W Shuttlebank dalem ciała :( , bo przez przypadek wskrzesiłem zamiast zaobrączkować. W każdym razie Piromaniack żyje, a większe grupy zombie są w okolicach cmentarza (nie na samym cmentarzu) na granicy Shuttlebank i Eastonwood np. jeden zombie był wewnątrz Underwood Street Railway Station, dwóch przed Obern Towers i dwóch na Tennear Lane oraz dwóch przed St Chad's Church (w EastonWood). Ważna informacja (szczególnie dla Piromaniacka) to fakt że można wejść do Bu Crescent Railway Station - ostatnio ciężko znaleźć entry point w Shuttlebank

W Rhodenbank stoczyłem krwawą i zwycięską walkę z zombie przed Tompsett Library, ratując jakiegoś człowieka. Zostałem trzykrotnie zainfekowany, ale nie odpuściłem (na szczęście miałem dużo amunicji i FAKów). Ogólnie dzielnica bardzo przyjazna - dużo budynków VSB np. Tompsett Library, fabryka [88, 5], St Mark's Hospital, Ablett Arms, St Matheos's Church.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne gry