Teraz jest Śr 18 cze, 2025 12:12

Capture the dude

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

Loony

Pułkownik

Pułkownik

Capture the dude

PostPt 21 lip, 2006 23:09

Kiedyś dawno temu grałem sobie w fajną gierkę o tytule 'Capture the dude'...
teraz chciałbym znowu pobiegac po planysz, ale nigdzie nie mogę znaleźć działającego linku :/
byłby ktoś łaskaw podać?
Obrazek

traffix

Chorąży

Chorąży

PostPt 21 lip, 2006 23:19

http://www.cda.pl tutaj poszukaj może znajdziesz... wśród pełnych wersji może?

Loony

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 21 lip, 2006 23:35

Nic :/ albo szukać nie potrafie :]
Obrazek

Loony

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 21 lip, 2006 23:50

niestety nie :]
Obrazek

c_box

Cywil

Cywil

PostSo 22 lip, 2006 11:47

Parę latek temu dali to do K¦:Gry or something, muszę poszukać...
Fajna gierka, choć nieskomplikowana :)

mossin

Major

Major

PostSo 22 lip, 2006 12:07

Link nr 1:
Wszyatkie mozliwe wersje
Link nr 2:
http://www.freegame.cz/in.php?action=download&id=3608

Tak to jest jak sie człowiekowi nie chce ruszyc dupy, a zwłaszcza użyć googli :?

Znalazłem w 5 minut...
..|..

Loony

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 24 lip, 2006 18:18

@c_box - stąd to pamiętam ;]
@mossin - to ciekawe, że na googlach siedziałem chyba z godzinę :roll:
no ale dzięki wielkie :spoko:
Obrazek

mossin

Major

Major

PostPn 24 lip, 2006 18:48

mnie to zajęło 2 minuty :neutral:
Widzisz tak to jest, że w sukces w googlach nie zależy od spędzonego na nich czasu, ale od umiejętności :razz:
..|..

c_box

Cywil

Cywil

PostWt 25 lip, 2006 10:58

¦ciągłem toto z tych linków mossina, ale ta gra mi cholernie muli :???:
Nie pomaga zmiana rozdzielczości, uruchomienie w oknie itp.
Gdy grałem w to na Windzie`98, to śmigało pięknie, a teraz (XP) muli....
Nie mam pojęcia czemu [Athlon XP 1600+, 512 DDR, ATI Radeon 9250] :co:

c_box

Cywil

Cywil

PostCz 27 lip, 2006 20:54

Yaciek, powiem tak:
wcześniej muza nie muliła, a po zastosowaniu trybu zgodności z Windą`98 muza muli tak, że się słuchać nie da - oczywiście grafa też się okropnie tnie.

Loony

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 28 lip, 2006 23:03

Właśnie:
wie ktoś jak muze wywalic? Bo mnie z lekka wkurza, a wywalenie kawałków tylko babra gre ;/ nie ma zadnych opcji...
Obrazek

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Capture the dude

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 06 wrz, 2024 13:55

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting

xersius

Pułkownik

Pułkownik

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 04 gru, 2024 07:49

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
Następna strona

Powrót do Off-topic